AVUI

max:8º
min:-5º
Sou a: Inici / 15 ANYS DE FESTA D’ENTITATS EN SOLIDARITAT AMB LA MARATÓ

15 ANYS DE FESTA D’ENTITATS EN SOLIDARITAT AMB LA MARATÓ

Les propostes s’iniciaran el diumenge 12 de desembre, amb una pedalada solidària amb la Marató a càrrec del Club ciclista Guissona, i un concert al Centre Catòlic amb la participació altruista de la Coral Doll de Veus, el Cor Parroquial i l’associació Eslava.

 

Guissona donarà el tret de sortida la propera setmana. a les activitats en suport a La Marató de TV3.

Com ja és tradició, i des de fa 15 anys, Guissona emmarca totes les accions solidàries en suport a la Marató sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn. Aquest 2021 s’han acollit a aquestes propostes 34 entitats i associacions de la vila, que entre el 12 i el 19 de desembre portaran a terme accions solidàries en diferents espais de la vila.

Les propostes s’iniciaran el diumenge 12 de desembre, amb una pedalada solidària amb la Marató a càrrec del Club ciclista Guissona,  i un concert al Centre Catòlic amb la participació altruista de la Coral Doll de Veus, el Cor Parroquial i l’Associació Eslava.

Durant tota la setmana els avis i àvies de la residència vendran manualitats solidàries dins del seu espai, i als comerços locals trobarem guardioles.

El divendres 17, el CAP Guissona portarà una sessió de contes a la Biblioteca, i el dissabte 18, la Coral Doll de Veus farà ruta itinerant pels carrers de la vila.

El diumenge 19, s’iniciarà amb una caminada solidària a càrrec del Centre Excursionista Guissonenc, que donarà pas a l’activitat central de la jornada, la 15a FESTA D’ENTITATS PER LA MARATÓ DE TV3, un acte en el que serà inaugurat per l’Alcalde i pel director dels serveis territorials d’Ensenyament de la província de Lleida. Aquesta festa, que tindrà lloc al pavelló 1 d’octubre, serà dinamitzada per 25 entitats que hi portaran foodtrucks, tallers, inflables i tot tipus d’activitats des de les 10.30 del matí i fins ben entrat el migdia. Enguany caldrà presentar el certificat Covid per accedir a la festa.

La Marató clourà a Guissona amb l’acte SOLIDARITAT EN DANSA que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre i anirà a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve.

Enguany, per participar a les activitats de la Marató, caldrà inscripció prèvia de 5€ o un abonament únic que permetrà accedir a totes les activitats (*), però caldrà registrar-se també, activitat per activitat, per garantir el control d’aforament.

La imatge de la Marató enguany ha anat a càrrec de l’alumnat de 3r d’ESO de la Fedac Guissona. El cartell, ha estat elaborat per la Laia Tena Gonzalez i la Noèlia Pla Rossell, i el programa de mà, que també serveix d’imatge de la resta de cartellera, ha estat elaborat per la Laia Ars Pujol i la Clara Goma Tous.

Guissona, 2 de desembre de 2021

 

Tota la informació i venda d'entrades aquí