AVUI

max:8º
min:1º
Sou a: Inici

Resultats de la cerca

43 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
ASIER MATARREDONA, ESCOLLIT ALCALDE INFANTIL
En el cicle de visites que els alumnes dels centres educatius fan a l’Ajuntament, el passat dijous va ser el torn de l’Escola Ramon Estadella. Els alumnes de tercer d’aquesta Escola van ser rebuts per l’Alcalde, Xavier Casoliva, que els va fer una breu introducció de la història de Guissona i del funcionament de l’Ajuntament.
Ubicat a Notícies
NOU SERVEI D'ORIENTACIÓ LEGAL A L'AJUNTAMENT DE GUISSONA
A partir del proper mes de juny, l'Ajuntament de Guissona acollirà un nou servei d'orientació legal. Aquest servei anirà a càrrec dels advocats Hug Sierra i Jordi Querol. Els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia a la recepció de l'Ajuntament o al telèfon 973 550 005 d'un servei que tindrà lloc el primer i el tercer divendres de cada mes.
Ubicat a Notícies
Guissona engega una campanya de conscienciació per incrementar els índexs de reciclatge del porta a porta.
A partir del diumenge, 12 de febrer, a Guissona s’engega una campanya de conscienciació adreçada a tots els veïns per tal que dipositin al carrer la fracció corresponent el dia que toca. L’objectiu principal de la campanya és continuar millorant els índexs de reciclatge de la recollida porta a porta a la comarca de la Segarra, fomentant la participació ciutadana.
Ubicat a Notícies
GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA
Alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve visiten l’Ajuntament de Guissona. En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.
Ubicat a Notícies
LA NOVA CONSELLERA DE GOVERNACIÓ VISITA GUISSONA
La nova consellera del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va visitar Guissona el passat dimecres, 27 de gener, per portar a terme una visita institucional a la vila. Va visitar l'Ajuntament, el Museu i la Corporació Alimentària de Guissona.
Ubicat a Notícies
UNA DELEGACIÓ DEL GOVERN DEL SENEGAL A GUISSONA
Durant aquest cap de setmana, de dissabte a dilluns, una delegació del govern del Senegal ha visitat la nostra vila. En aquesta trobada han portat a terme diferents reunions amb membres de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i Urgell, amb representants de l'Ajuntament de Guissona i de la Corporació Alimentària de Guissona.
Ubicat a Notícies
CANDIDATURES ELECCIONS MUNICIPALS 2015
Avui han sortit publicades al Butlletí Oficial de la Província de Lleida les tres candidatures presentades per les eleccions locals d’aquest 2015 a Guissona.
Ubicat a Notícies
PRESENTACIÓ DEL CONTE: LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT
Ubicat a Agenda
TRENTA ESTUDIANTS DE NÀPOLS A GUISSONA
Aquest dilluns al matí, els alumnes polonesos acompanyats pels seus partners guissonencs han estat rebuts per l’Alcalde de la vila i la regidora d’educació i cultura, que els han informat sobre els trets característics de la vila de Guissona, a continuació els italians han provat de portar gegants i capgrossos, tota una aventura per aquest grup d’alumnes!
Ubicat a Notícies
NOVA WEB MUNICIPAL A GUISSONA
Després de gairebé vuit anys d’oferir una mateixa imatge, l’àrea de comunicació i tecnologies de l’Ajuntament de Guissona ha decidit donar una nova cara a la seva pàgina web, renovant així la seva imatge a internet.
Ubicat a Notícies