AVUI

max:22º
min:7º
Sou a: Inici

Resultats de la cerca

43 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
PRESENTACIÓ DEL MERCAT ROMÀ
Ubicat a Agenda
TOTS ELS VOTS A MA ALÇADA REELEIXEN CASOLIVA COM A ALCALDE
La renuncia de Miquel Parramon i Anna Rius a l'alcaldia i els vots a favor dels 13 regidors a la candidatura presentada per Xavier Casoliva han estat els elements claus del ple de presa de possessió i d'investidura del nou alcalde.
Ubicat a Notícies
ACCIO. FINANÇAMENT ALTERNATIU
Ha estat presentada per l’Alcalde de Guissona i el Conseller del CCs Josep M Puig. Els dos han destacat la col·laboració conjunta de les dues entitats per fer possible aquestes sessions, molt importants per dotar de recursos informatius a les empreses.
Ubicat a Notícies
CLOU EL CURS SOBRE CONEIXEMENTS DE LA SOCIETAT CATALANA I EL SEU MARC JURÍDIC
L’acte de lliurament dels certificats va tenir lloc a l’Ajuntament de Guissona i va anat a càrrec de la regidora de serveis socials, la Sra. Mª Carme Farre, el passat 13 d'abril.que va agrair la participació i va destacar que el fet d’oferir la formació des de l’Ajuntament i des del Consell rau en la voluntat de facilitar l’acollida de persones estrangeres immigrades que arriben a la comarca de la Segarra per millorar-ne la seva integració i, alhora, facilitar els seus coneixements sobre el nostre país.
Ubicat a Notícies
La UAB reconeix cinc municipis lleidatans per la seva transparència en la comunicació pública local, entre ells l'Ajuntament de Guissona
Lleida, Mollerussa, les Borges Blanques i Bell-lloc reben el Segell InfoParticipa, mentre que la convocatòria també fa un reconeixement a Guissona. Segons l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, a Guissona s’ha valorat que en poc temps l’Ajuntament ha fet un salt qualitatiu en termes de transparència, juntament amb 4 Ajuntaments de Lleida.
Ubicat a Notícies
La UVic i l’Ajuntament de Guissona signen un conveni de col•laboració en matèria d’educació
La UVic i l’Ajuntament de Guissona han signat públicament el conveni a partir del qual es regula el marc de col•laboració establert en matèria d’educació i que es concreta en un assessorament a les escoles bressol i parvularis d’aquesta població de la Segarra.
Ubicat a Notícies
S’APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC Sector residencial SUD-7 DE GUISSONA
El pla parcial del sector residencial SUD-7, es va començar a redactar per iniciativa de l’Ajuntament de Guissona, essent regidor d’urbanisme Àngel Masanés atès l’interès de bonÀrea Agrupa de construir una residència nova per a gent gran de la Fundació Agropecuària Guissona situada en la Rambla dels Segadors.
Ubicat a Notícies
UN SANT JOAN AMB TRADICIÓ
El Sant Joan més tradicional té lloc a la plaça de Capdevila de Guissona, aquest es celebra anualment amb els tradicionals jocs de cucanya a la tarda, entre els que no hi manca la trencada d'olles, el joc d'agafar la poma i el caramel enfarinat o el d'estibar la corda.
Ubicat a Notícies
CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE SANT PERE DELS PASTORS
Un espai de trobada de petits i grans en el que es celebra l'eucaristia en el marc de l'ermita de Sant Pere i a continuació es reparteix coca i barreja entre els assistents mentre es gaudeix dels balls de bastons dels Bastoners de Sedó.
Ubicat a Notícies
El Síndic de Greuges ve a Guissona
Síndic, greuges, Guissona, Biblioteca
Ubicat a Agenda