AVUI

max:22º
min:7º
Sou a: Inici

Resultats de la cerca

118 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
L'ÚS DEL MÒBIL I LES NOVES TECNOLOGIES PER PART DELS NOSTRES FILLS
Ubicat a Agenda
XEVI VERDAGUER A L'ESCOLA DE PARES DE GUISSONA
El passat divendres, 17 de març més de 250 persones van gaudir al pavelló de l'INS Guissona de la xerrada de Xevi Verdaguer, l'alimentació i la millora del rendiment escolar. La pròxima xerrada de l'Escola de Pares i Mares serà EDUCAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES EN LA FELICITAT, amb Daniel Gabarró, el proper 5 de maig.
Ubicat a Notícies
CLOU EL CURS SOBRE CONEIXEMENTS DE LA SOCIETAT CATALANA I EL SEU MARC JURÍDIC
L’acte de lliurament dels certificats va tenir lloc a l’Ajuntament de Guissona i va anat a càrrec de la regidora de serveis socials, la Sra. Mª Carme Farre, el passat 13 d'abril.que va agrair la participació i va destacar que el fet d’oferir la formació des de l’Ajuntament i des del Consell rau en la voluntat de facilitar l’acollida de persones estrangeres immigrades que arriben a la comarca de la Segarra per millorar-ne la seva integració i, alhora, facilitar els seus coneixements sobre el nostre país.
Ubicat a Notícies
ÈXIT DEL QUART DIA DEL CONTE
El conte més emotiu va ser el que van presentar els alumnes de l’Escola Ramon Estadella, Fedac Guissona i Escola Ramon Faus i Esteve sota el títol EL DRAC BO I EL PRINCEP MALVAT, escrit per ells mateixos expressament per aquesta ocasió. Els Margeners de Guissona també van col•laborar amb la jornada, amb l’explicació del conte Pau el Margenet.
Ubicat a Notícies
ELS NENS DE P4 CONEIXEN EL MÓN DELS GEGANTS
Els geganters de Guissona acullen tots els nens i nenes de P4 dels centres educatius de la vila a la plaça Bisbe Benlloch amb l'objectiu de donar-los a conèixer el món dels gegants.
Ubicat a Notícies
La UVic i l’Ajuntament de Guissona signen un conveni de col•laboració en matèria d’educació
La UVic i l’Ajuntament de Guissona han signat públicament el conveni a partir del qual es regula el marc de col•laboració establert en matèria d’educació i que es concreta en un assessorament a les escoles bressol i parvularis d’aquesta població de la Segarra.
Ubicat a Notícies
GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LES LLENGÜES MATERNES
Aquesta setmana, el Pla Educatiu d'Entorn, en motiu del dia internacional de la llengua materna el passat, 21 de febrer, ha portat a terme tallers amb els alumnes de tercer i quart dels centres educatius de la vila, relacionats amb el coneixement de la cultura gitana (llengua, música i història) i dinamitzats per la Fundació Pere Closa.
Ubicat a Notícies
Lliurament Premis Comarcals Treball de Recerca 2019
El passat dia 10 de maig a les 18h i a la Sala Francesc Buireu del Centre Cívic de Cervera es van lliurar els premis als Treballs de Recerca de la comarca de La Segarra.
Ubicat a Notícies
XERRADA: CONSTRUIR COL·LECTIVAMENT AMB MATERIALS NATURALS I LOCALS. PROJECTE PATI A LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL PATUFET
Ubicat a Agenda
ESCRIVIM UN CONTE. LA DINOUSAURE FLOR
Ubicat a Agenda