AVUI

max:18º
min:5º
Sou a: Inici

Resultats de la cerca

43 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, visita Guissona.
El Conseller ha visitat l’Ajuntament i ha signat el llibre d’honor. A continuació ha fet una visita a la seu de l’empresa Sinfines i Maquinària SA (SINFIMASA) on ha tingut una reunió de treball amb la direcció de l’empresa.
Ubicat a Notícies
S’APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC Sector residencial SUD-7 DE GUISSONA
El pla parcial del sector residencial SUD-7, es va començar a redactar per iniciativa de l’Ajuntament de Guissona, essent regidor d’urbanisme Àngel Masanés atès l’interès de bonÀrea Agrupa de construir una residència nova per a gent gran de la Fundació Agropecuària Guissona situada en la Rambla dels Segadors.
Ubicat a Notícies
GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA
Alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve visiten l’Ajuntament de Guissona. En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.
Ubicat a Notícies
Alumnes de l'Aula d'Acollida visiten l'Ajuntament
En el marc de l'activitat “Coneixem Guissona” organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, una quinzena d’alumnes de l'Aula d'Acollida de Secundària han visitat les instal•lacions de l'Ajuntament, de les mans de l'Alcalde, Xavier Casoliva.
Ubicat a Notícies
Guissona engega una campanya de conscienciació per incrementar els índexs de reciclatge del porta a porta.
A partir del diumenge, 12 de febrer, a Guissona s’engega una campanya de conscienciació adreçada a tots els veïns per tal que dipositin al carrer la fracció corresponent el dia que toca. L’objectiu principal de la campanya és continuar millorant els índexs de reciclatge de la recollida porta a porta a la comarca de la Segarra, fomentant la participació ciutadana.
Ubicat a Notícies
ES COMMEMORA ELS 30 ANYS DE BOMBERS VOLUNTARIS
El passat dissabte, 28 de gener Guissona va retre homenatge als bombers voluntaris que durant 30 anys han donat servei al municipi i que durant el 2016 es van jubilar com a bombers.
Ubicat a Notícies
LA UNIÓ EUROPEA, ELS REPTES I LES AMENACES ACTUALS
Ubicat a Agenda
Guissona clou un curs per a nouvinguts sobre societat catalana i el seu marc jurídic.
L’acte de lliurament dels certificats va tenir lloc a l’Ajuntament de Guissona i va anat a càrrec de l’Alcalde i President del Consell Comarcal, en Xavier Casoliva, que va agrair la participació i va destacar que el fet d’oferir la formació des de l’Ajuntament i des del Consell rau en la voluntat de facilitar l’acollida de persones estrangeres immigrades que arriben a la comarca de la Segarra per millorar-ne la seva integració i, alhora, facilitar els seus coneixements sobre el nostre país. A l’acte també va assistir la regidora a l’Ajuntament, Anna Santacreu.
Ubicat a Notícies
UNA DELEGACIÓ DEL GOVERN DEL SENEGAL A GUISSONA
Durant aquest cap de setmana, de dissabte a dilluns, una delegació del govern del Senegal ha visitat la nostra vila. En aquesta trobada han portat a terme diferents reunions amb membres de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i Urgell, amb representants de l'Ajuntament de Guissona i de la Corporació Alimentària de Guissona.
Ubicat a Notícies
LA NOVA CONSELLERA DE GOVERNACIÓ VISITA GUISSONA
La nova consellera del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va visitar Guissona el passat dimecres, 27 de gener, per portar a terme una visita institucional a la vila. Va visitar l'Ajuntament, el Museu i la Corporació Alimentària de Guissona.
Ubicat a Notícies