AVUI

max:29º
min:15º
Sou a: Inici

Resultats de la cerca

43 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
L’Ajuntament de Guissona i FEDAC s’uneixen pel manteniment del Pou del Gel
El centre de la FEDAC a Guissona i l’ajuntament local han iniciat una singular col·laboració en una iniciativa pionera al municipi per tal de vetllar pel bon estat dels seus elements patrimonials. Sota el nom “Apadrinem el nostre patrimoni”,aquest ha assumit el repte de tenir cura del Pou del Gel.
Ubicat a Notícies
TROBADA INTERGENERACIONAL AMB ELS ALUMNES DE SISÈ DE PRIMÀRIA
Els avis de la Fundació CAG i els alumnes de sisè del FEDAC Guissona i de l’Escola Ramon Faus i Esteve tenen cita anual cada mes de novembre per gaudir d’una trobada intergeneracional entorn als jocs, en la que a més de compartir experiències infants i avis, també es defineix un espai de trobada i de jocs entre alumnes de diferents centres educatius.
Ubicat a Notícies
ASIER MATARREDONA, ESCOLLIT ALCALDE INFANTIL
En el cicle de visites que els alumnes dels centres educatius fan a l’Ajuntament, el passat dijous va ser el torn de l’Escola Ramon Estadella. Els alumnes de tercer d’aquesta Escola van ser rebuts per l’Alcalde, Xavier Casoliva, que els va fer una breu introducció de la història de Guissona i del funcionament de l’Ajuntament.
Ubicat a Notícies
L'HBLE. SR. JORDI CIURANETA, VISITA PER PRIMER COP L'AJUNTAMENT DE GUISSONA
Aquest matí, l'Hble Sr. Jordi Ciuraneta, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha visitat el Grup Alimentari Guissona on ha mantingut una reunió amb el president i fundador de les empreses del Grup Alimentari Guissona, el Sr. Jaume Alsina; el Sr. Ramon Alsina, conseller delegat de la Corporació Alimentària Guissona; el Sr. Jaume Alsina Cornellana, adjunt a direcció; el Sr. Josep Ribó, director d'Alimentació Animal.
Ubicat a Notícies
Carles Pedró Miramunt nomenat alcalde infantil de Guissona
Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Ramon Faus i Esteve de Guissona han visitat les instal·lacions de l’Ajuntament de la vila. En la seva visita han estat rebuts per l’Alcalde, Xavier Casoliva, que els ha fet una breu introducció de la història de Guissona i del funcionament de l’Ajuntament.
Ubicat a Notícies
Guissona present a l'acte de commemoració del 75è aniversari de l'afusellament del president Lluis Companys.
Àngel Masanés, segon tinent d'Alcalde i regidor d'Urbanisme i Medi Ambient, va dipositar en representació de l'Ajuntament de Guissona, un ram al monument a Lluís Companys aquest dijous a la tarda a El Tarròs, en l'acte de commemoració del 75è aniversari de l'afusellament del president Lluis Companys.
Ubicat a Notícies
L'alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, participa als esmorzars d'Alcades.eu
Sota el nom:"Un món local sobirà" es va projectar el debat. Els alcaldes es van inclinar, als esmorzars d'Alcaldes.eu, per la construcció d'un nou estat català per davant de la dependència de Madrid. Es van queixar de l'ofec econòmic i de la retallada de competències que han suportat els últims anys.
Ubicat a Notícies
El Síndic de Greuges ve a Guissona
Síndic, greuges, Guissona, Biblioteca
Ubicat a Agenda
CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE SANT PERE DELS PASTORS
Un espai de trobada de petits i grans en el que es celebra l'eucaristia en el marc de l'ermita de Sant Pere i a continuació es reparteix coca i barreja entre els assistents mentre es gaudeix dels balls de bastons dels Bastoners de Sedó.
Ubicat a Notícies
UN SANT JOAN AMB TRADICIÓ
El Sant Joan més tradicional té lloc a la plaça de Capdevila de Guissona, aquest es celebra anualment amb els tradicionals jocs de cucanya a la tarda, entre els que no hi manca la trencada d'olles, el joc d'agafar la poma i el caramel enfarinat o el d'estibar la corda.
Ubicat a Notícies