AVUI

max:22º
min:7º
Sou a: Inici

Resultats de la cerca

118 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
ALUMNES DE P3 DEL FEDAC GUISSONA VISITEN LA FUNDACIÓ
Alumnes de P3 de l'Escola FEDAC Guissona, han participat als tallers intergeneracionals que s'organitzen des del Pla Educatiu d'Entorn a la Fundació CAG. Els educadors de la Fundació, mestres i l'equip del Pla Educatiu d'Entorn valoren molt positivament el desenvolupament d'aquesta activitat
Ubicat a Notícies
QUÈ PUC FER PERQUÈ EXPLUSIN ELS MOCS?
Ubicat a Agenda
Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu.
Des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i amb la col•laboració del l’Ajuntament de Guissona es projecta el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Amb total hi ha una quinzena d’alumnes.
Ubicat a Notícies
GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LES LLENGÜES MATERNES
Aquesta setmana, el Pla Educatiu d'Entorn, en motiu del dia internacional de la llengua materna el passat, 21 de febrer, ha portat a terme tallers amb els alumnes de tercer i quart dels centres educatius de la vila, relacionats amb el coneixement de la cultura gitana (llengua, música i història) i dinamitzats per la Fundació Pere Closa.
Ubicat a Notícies
ELS AJUDANTS DEL REI CARNESTOLTES VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS
Els nens i nenes de la Llar d'Infants Patufet, els de la Llar d'Infants de la FEDAC i tots els alumnes d'educació infantil de la FEDAC Guissona, de l'Escola Ramon Faus i Esteve i de l'Escola Ramon Estadella han rebut la visita dels emissaris del rei carnestoltes. Divendres, 24 arribarà el Rei Carnestoltes i donarà pas al Carnaval.
Ubicat a Notícies
CLOU EL CURS D’INFORMÀTICA DEL PUNT ÒMNIA A GUISSONA
El proper dimarts s’iniciarà un nou curs que s’allargarà fins al mes de juny, amb el mateix objectiu donar accés a tota la població a les noves tecnologies. Aquests cursos organitzats per l’Ajuntament i el Punt Òmnia són completament gratuïts.
Ubicat a Notícies
GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA
Alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve visiten l’Ajuntament de Guissona. En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.
Ubicat a Notícies
Guissona projecta un Curs de Director de Lleure gratuït per a treballadors.
L’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal estan gestionant i organitzant la projecció del Curs de Director de Lleure. Dilluns 13 de febrer es farà una nova sessió informativa. L’Ajuntament ha gestionat recentment l’homologació de diferents sales del municipi des del Servei d’Ocupació de Catalunya per poder realitzar aquests cursos oficials a Guissona. Concretament, s’han homologat la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i el Casal Jove L'Escorxador.
Ubicat a Notícies
COMENCEM LES TROBADES INTERGENERACIONALS A GUISSONA
Els alumnes de P3 de l'Escola Ramon Estadella han visitat la Fundació CAG i han realitzat tallers de manualitats amb els avis. D’aquesta manera es dóna el tret de sortida a les trobades intergeneracionals que s’organitzen entre la Fundació CAG i els centres educatius de la vila.
Ubicat a Notícies
PREMI DE TECNOLOGIA PER ALS ALUMNES DE 3R D'ESO DE L'INS GUISSONA
Els estudiants han celebrat amb entusiasme la notícia que permetrà gaudir d’una eina professional a tot l’alumnat del centre. El passat mes de gener es va comunicar al centre que ha estat premiat en aquest certamen amb una impressora 3D d’última generació i consumibles gratuïts durant un any.
Ubicat a Notícies