AVUI

max:23º
min:15º
Sou a: Inici / ES CONSOLIDA LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL A GUISSONA

ES CONSOLIDA LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL A GUISSONA

L’Ajuntament de Guissona va assistir aquest dimarts a l’acte de signatura del conveni de col·laboració de la formació professional dual en electromecànica.

 

 

L’Ajuntament de Guissona va assistir aquest dimarts a l’acte de signatura del conveni de col·laboració de la formació professional dual en electromecànica.

En l’acte, que va tenir lloc a l’INS Guissona hi va assistir el Sr. Antonio Condal, director de recursos humans de BonArea Agrupa; el Sr. Carles Vega, director dels Serveis Territorials d’Educació; la Sra. Maria Pampalona, directora de l’INS Guissona i els va acompanyar el Sr. Xavier Casoliva, Alcalde de Guissona, que des de l’Ajuntament que presideix recolza aquesta iniciativa des dels seus orígens.

En l’acte també hi van participar equips directius d’altres centres de la província que com l’INS Guissona també compten amb formació dual amb BonArea Agrupa.

La formació professional dual es porta a terme a l’INS Guissona des del 2005, any en que es va iniciar un llarg camí atesa la necessitat d’electromecànics a BonArea Agrupa, aquest model de formació també es porta a terme amb altres centres del territori com l’INS Costafreda de Tàrrega i l’INS Guindàvols de Lleida

INS Guissona i BonÀrea Agrupa van ser pioners en la dualitat a Catalunya i gràcies a aquesta proposta iniciada ja fa 14 anys, actualment un 80% dels alumnes que finalitzen els cicles s’incorporen com a treballadors de BonArea.