AVUI

max:25º
min:9º
Sou a: Inici / GUISSONA OMPLA ELS CARRERS DE CARAMELLAIRES

GUISSONA OMPLA ELS CARRERS DE CARAMELLAIRES

Un any més els caramellaires de Guissona van omplir els carrers de la vila el diumenge de Pasqua, per celebrar l´arribada de la primavera i la Pasqua florida.

 

Un any més els caramellaires de Guissona van omplir els carrers de la vila el diumenge de Pasqua, per celebrar l´arribada de la primavera i la Pasqua florida. Enguany  eren  més de 170 caramellaires , acompanyats de 4 músics amb instruments de vent i del director Jordi Morera, que des de fa més de 7 anys dirigeix aquest grup de cantaires.
El repertori d´aquest any constava de 3 cançons : " la Marinada" una sardana com escaient per caramelles ,  "Escolta-ho en el vent", una adaptació de la cançó de Bob Dylan  i " Paisatge", una versió musicada d´un poema d´en Jordi Pàmias, com a homenatge a aquest gran poeta guissonenc. Aquesta cançó té una part d'havanera i una part de rumba, per combinar tradició i modernitat a la festa.
Les caramelles de Guissona compten amb un gran èxit de participació, any rere any van creixent: cantaires, cistellaires, ballestes, barres i guardioles omplen els carrers de Guissona de tradició i cultura.