AVUI

max:28º
min:11º
Sou a: Inici / L’AJUNTAMENT DE GUISSONA INCORPORA UNA NOVA FIGURA D’AGENT CÍVICA.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA INCORPORA UNA NOVA FIGURA D’AGENT CÍVICA.

L’Ajuntament de Guissona compta, des d’avui divendres, amb una nova agent cívica per fer tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques així com per a la prevenció de la Covid-19 al municipi.

 

L’Ajuntament de Guissona compta, des d’avui divendres, amb una nova agent cívica per fer tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques així com per a la prevenció de la Covid-19 al municipi. És la Guissonenca Rosana Minguez, que avui ha estat rebuda per l’alcalde de Guissona, Jaume Ars, i els tècnics i tècniques de l’Ajuntament de Guissona amb els quals han tractat les tasques més prioritàries que cal portar a terme.

La funció principal de l’agent de civisme és la de prevenir actes incívics, informar les persones de les correctes i obligades pràctiques relacionades amb la prevenció de contagis de la COVID-19. A més, promou el bon ús dels béns públics i privats de la ciutat, detecta incidències a la via pública i vetlla pel compliment de l’ordenança municipal de civisme. També estarà al mercat setmanal.

La contractació, per un període d’un any, ha anat a càrrec del Consell Comarcal de la Segarra, a través d’un Pla d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Guissona, 14 de gener de 2022.