AVUI

max:10º
min:0º
Sou a: Inici / LA NEU ARRIBA A GUISSONA

LA NEU ARRIBA A GUISSONA

La nevada a Guissona ha deixat aquesta matinada diversos gruixos de neu que no han arribat en la majoria de zones als 10 centímetres.

Guissona - 28/02/2018

 

La nevada a Guissona ha deixat aquesta matinada diversos gruixos de neu que no han arribat en la majoria de zones als 10 centímetres. Teulades, cotxes, carrers i places han quedat ben emblanquinats i han deixat imatges de postal. Algunes famílies han sortit als parcs i carrers de la vila per fer-se fotografies i jugar amb la neu.

Està essent una nevada força intensa, però segons la informació meteorològica anirà minvant a mesura que passi el dia. Hi ha una màquina llevaneus que treballa netejant les vies més transitades. Tot i així es recomana seguir extremant les precaucions contra la neu.

A les escoles s’ha suspès el servei de transport i hi ha serveis mínims donada la manca de professorat provinent d’altres pobles. Hi ha una màquina llevaneus que treballa durant les primeres hores del matí per mantenir els carrer nets i repartir sal, però no s’ha hagut de tallar cap via.