AVUI

max:31º
min:13º
Sou a: Inici / L'ALCALDE, JAUME ARS, VISITA L'ANTIGA ESCOLA DE BIOSCA

L'ALCALDE, JAUME ARS, VISITA L'ANTIGA ESCOLA DE BIOSCA

L’alcalde de Guissona, Jaume Ars, ha visitat aquesta tarda de 15 de març l’antiga escola de Biosca, on hi han allotjades 7 persones des de dissabte passat, i que van arribar amb l’avió provinent de Varsòvia.

 

L’alcalde de Guissona, Jaume Ars, ha visitat aquesta tarda l’antiga escola de Biosca, on hi han allotjades 7 persones des de dissabte passat, i que van arribar amb l’avió provinent de Varsòvia. L’ha rebut l’alcalde de Biosca, el Sr. Josep Puig Rius, i el regidor Josep M. Rius i li han mostrat les dependències on conviuen actualment dues unitats familiars.
Seguidament, juntament amb el voluntariat d’habitatge de Guissona, s’han reunit amb l’objectiu de marcar uns protocols d’actuació i establir una coordinació entre les dues localitats, i poder donar la millor resposta a la cobertura de les necessitats bàsiques de les persones refugiades que hi viuen.
Biosca és un municipi de la Segarra que es troba a deu quilòmetres de Guissona, i recentment, l'Ajuntament i voluntariat de la població han habilitat a contrarellotge l’antiga escola per poder-hi acollir persones refugiades.
Un agraïment al municipi de Biosca!