AVUI

max:18º
min:3º
Sou a: Inici / L'ALUMNAT DE 3R D'ESO DE FEDAC GUISSONA ENGEGA UN NOU PROJECTE DE CIVISME EN COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT

L'ALUMNAT DE 3R D'ESO DE FEDAC GUISSONA ENGEGA UN NOU PROJECTE DE CIVISME EN COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT

El projecte neix de la preocupació de l'alumnat per la brutícia i l'impacte visual que genera el gran nombre excrements de gossos per les voreres i parcs del municipi.

 

L'alumnat de 3r d'eso d'emprenedoria de l'escola FEDAC ha engegat un projecte de civisme a Guissona. El projecte neix de la preocupació de l'alumnat per la brutícia i l'impacte visual que genera el gran nombre excrements de gossos per les voreres i parcs del municipi. Les accions principals que aquest grup de joves, en col·laboració de l'Ajuntament, vol dur a terme són: unes enquestes per recollir l'opinió pública sobre el problema, una proposta sobre un possible espai lúdic per a gossos, i una campanya amb post-its al mercat. Post-its d'agraïment, en color verd, cap a les persones que respecten les normes de civisme i d'alerta, en color vermell, cap a les que no ho fan. La idea és que els vilatans i vilatanes puguin agafar, de manera lliure els post-its, per compartir-los amb el veïnat, es faci extensiu el missatge i tothom es senti responsable de la situació. Aquesta última acció es durà a terme al mercat municipal el proper dijous 25 de març. El projecte rep el nom: RESPECTA I AJUDA A RESPECTAR! i persegueix l'objectiu de conienciar i reduir els residus d'aquests animals a la vila.

Podeu accedir al vídeo promocional: https://youtu.be/d_nh3_A2nOM
I col·laborar-hi fent l'enquesta següent: https://forms.gle/kio9rMtriuqCBci49

 

#Guissona #civisme #mediambient #salut