AVUI

max:23º
min:5º
Sou a: Inici / LES ESCOLES DE GUISSONA CULMINEN AMB ÈXIT LA SEGONA FASE DE L'ASSESSORAMENT DEL CIFE

LES ESCOLES DE GUISSONA CULMINEN AMB ÈXIT LA SEGONA FASE DE L'ASSESSORAMENT DEL CIFE

El passat dimecres dia 21 de març es va dur a terme la sessió de tancament que per segon any l’equip de formadores d’Educació Infantil del CIFE, la M. Teresa Feu, la Teresa Vilarnau, la Francesca Davoli i la Berta Vila estan duent a terme amb les escoles de Guissona dins del projecte L’Etapa educativa 0-6 a Guissona: conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola.

El passat dimecres dia 21 de març es va dur a terme la sessió de tancament que per segon any l’equip de formadores d’Educació Infantil del CIFE, la M. Teresa Feu, la Teresa Vilarnau, la Francesca Davoli i la Berta Vila estan duent a terme amb les escoles de Guissona dins del projecte L’Etapa educativa 0-6 a Guissona: conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola. Un projecte impulsat per l’Ajuntament de Guissona a través de la Regidoria d’Educació i que ha tingut molt bona acollida entre els diferents centres.

El Projecte, que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament,  els diferents equips van dedicar-se a compartir el treball realitzat als diferents centres durant el curs, amb presentacions a càrrec de cada centre amb la exposició de documentació visual a través de pòsters o panells digitals. Cal destacar com a novetat d’enguany la combinació feta entre la presència de les assessores a cada centre amb la visita a centres de referència, amb la qual cosa per una banda s’ha intentat donar resposta a les singulars realitats de cada centre i de l’altra compartir mirades, reflexions i futures accions en tant que centres que treballen en un mateix poble.

 

 

Antoni Portell

CIFE