AVUI

max:28º
min:11º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

GUISSONA PRESENTA LES ACTIVITATS D'ESTIU INFANTILS I JUVENILS

El Pla Educatiu d'Entorn de Guissona ha elaborat dos fulletons amb les propostes d’activitats de lleure tant per infants com per a joves que es duran a terme aquest estiu a Guissona.

GUISSONA PRESENTA LES ACTIVITATS D'ESTIU INFANTILS I JUVENILS - Llegir Més

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ

L'Ajuntament de Guissona licita el Servei de bar del Parc Fluvià per a l'estiu 2022.

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ - Llegir Més

TORNEN ELS CASTELLS DELS MARGENERS A MOLLERUSA

El passat diumenge 22 de maig Margeners de Guissona van actuar en el marc de la festa major de Mollerussa, acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbui i la Colla Jove de Barcelona.

TORNEN ELS CASTELLS DELS MARGENERS A MOLLERUSA - Llegir Més

ES PREPARA UN PLE EXTRAORDINARI PEL PROPER DILLUNS 30 DE MAIG

El proper dilluns dia 30 de maig a les 19.00h, es celebrarà un PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI presencial i a través de videoconferencia en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

ES PREPARA UN PLE EXTRAORDINARI PEL PROPER DILLUNS 30 DE MAIG - Llegir Més

S'APROVA DEFINITIVAMENT EL PROJECTE DE REFORMA DE LA CASERNA

Es publica l’aprovació definitiva del projecte 3/2022 de reforma de la Caserna, aprovat per la Junta de Govern de 14/02/2022.

S'APROVA DEFINITIVAMENT EL PROJECTE DE REFORMA DE LA CASERNA - Llegir Més

#17MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGBTIfòbia

L’Ajuntament de Guissona s'adhereix a aquesta jornada i rebutja tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

#17MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGBTIfòbia - Llegir Més

EL MARGENERS DE GUISSONA RETORNEN A LA NIT DEL TARAROT DESPRÉS DE DOS ANYS

Els de Guissona que van ser convidats pel barri del Carme, vam entrar a plaça amb un pilar de quatre caminat des del carrer Urgell fins a situar-nos davant la portalada de l’església de Santa Maria de l’Alba tot mirant el públic.

EL MARGENERS DE GUISSONA RETORNEN A LA NIT DEL TARAROT DESPRÉS DE DOS ANYS - Llegir Més

SANG GUISSONENCA AL PLAY OFF A MÀXIMA LLIGA ITALIANA D’HANDBOL

El guissonenc i ex jugador de l’ACLE Guissona Aleix Gomez Subarroca jugarà els play off per accedir a la Sèrie A1 d’handbol, primera divisió italiana, sota les files del club de la regió de Campania, l’Handball lanzara.

SANG GUISSONENCA AL PLAY OFF A MÀXIMA LLIGA ITALIANA D’HANDBOL - Llegir Més

LA REGIDORIA DE CULTURA SEGUEIX PROMOVENT NOVES CONVOCATÒRIRES DE CONCURSOS

Enguany s'han publicat de nou dos convocatòries, d’una banda el vuitè concurs de pintura ràpida, i de l’altra, el catorzè premi de poesia Jordi Pàmias, amb l’objectiu de promocionar les arts al territori català.

LA REGIDORIA DE CULTURA SEGUEIX PROMOVENT NOVES CONVOCATÒRIRES DE CONCURSOS - Llegir Més

GUISSONA HA RECOLLIT 500 KG DE RESIDUS EN EL MARC DEL LET’S CLEAN UP EUROPE D’ENGUANY

Entre el 3 i el 10 de maig GUISSONA ha realitzat una campanya de recollida i de visibilització de residus a la plaça del Vell Pla en el marc del LET’S CLEAN UP EUROPE.

GUISSONA HA RECOLLIT 500 KG DE RESIDUS EN EL MARC DEL LET’S CLEAN UP EUROPE D’ENGUANY - Llegir Més

CLOUEN ELS TALLERS D’ESCLETXA DIGITAL DEL CURS 2021-22

La setmana passada, van cloure aquestes formacions que es van iniciar al mes de gener i on s’ha treballat conceptes bàsics com teclat, ratolí, perifèrics, el núvol, el Gmail i Google documents, entre altres.

CLOUEN ELS TALLERS D’ESCLETXA DIGITAL DEL CURS 2021-22 - Llegir Més

GUISSONA ENGEGA UNA PROPOSTA DE MICRO-TEATRE

El proper diumenge, 22 de maig tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’un espai de teatre alternatiu, tres espais vius de la nostra vila es convertiran en espais on es podrà gaudir del teatre.

GUISSONA ENGEGA UNA PROPOSTA DE MICRO-TEATRE - Llegir Més

EL PRIMER EQUIP DEL CTT ACLE GUISSONA, CAMPIÓ DE LA COPA B DE LLEIDA

L’ACLE CTT Guissona “A” ha estat el campió de la Copa “B” en la cateogria de Preferent “Tallers A. Miquel”, després d’un disputat partit i un dobles que s’ha allargat fins al 3-2, ha aconseguit superar 4-3 al CTT Alcarràs Can Peixan.

EL PRIMER EQUIP DEL CTT ACLE GUISSONA, CAMPIÓ DE LA COPA B DE LLEIDA - Llegir Més

EL MERCAT MUNICIPAL DE GUISSONA RECULL FRUITA I VERDURA FRECA PER AJUDAR A LES COMUNITATS MÉS DESFAVORIDES

L’objectiu del recapte, que es farà cada dijous, és el d’abastir els col•lectius més desfavorits amb productes frescos i alhora reaprofitar aliments que l’endemà ja no haguessin pogut posar en venda i s’haguessin malmès.

EL MERCAT MUNICIPAL DE GUISSONA RECULL FRUITA I VERDURA FRECA PER AJUDAR A LES COMUNITATS MÉS DESFAVORIDES - Llegir Més

TORNA EL PROJECTE ‘VACANCES EN PAU’ D'INFANTS SAHRAUÍS, DESPRÉS DE DOS ANYS D’ATURADA

L’Associació Melhfa, en coordinació amb el consistori, s’encarrega de gestionar la cerca de famílies d’acollida dels infants pels mesos de juliol i agost.

TORNA EL PROJECTE ‘VACANCES EN PAU’ D'INFANTS SAHRAUÍS, DESPRÉS DE DOS ANYS D’ATURADA - Llegir Més

L'ALUMNAT DE LLATÍ I CULTURA CLÀSSICA DE LA DEMARCACIÓ TORNA A 'CONQUERIR' GUISSONA

Aquesta trobada va tornar al calendari estudiantil després de dos anys d'aturada, i va aplegar al llarg del matí uns 200 alumnes de clàssiques de 4t d'ESO de tota la província de Lleida.

L'ALUMNAT DE LLATÍ I CULTURA CLÀSSICA DE LA DEMARCACIÓ TORNA A 'CONQUERIR' GUISSONA - Llegir Més

ELS MARGENERS CELEBREN 15 ANYS

Les 3 colles convidades van fer pilars de 4, un cadascuna les colles visitants i dos la colla amfitriona, destacant que l’equip de grallers local va delectar els assistents amb l’himne d’Ucraïna en la descarregada, en suport a totes les persones desplaçades i combatents a la guerra del seu país.

ELS MARGENERS CELEBREN 15 ANYS - Llegir Més

EL PASSALLIBRES, LA NOVA INICIATIVA QUE GUISSONA ESTRENA PER SANT JORDI

Es tracta d’un punt de recollida de llibres on totes les persones interessades poden intercanviar, de manera altruista i gratuïta, qualsevol llibre.

EL PASSALLIBRES, LA NOVA INICIATIVA QUE GUISSONA ESTRENA PER SANT JORDI - Llegir Més

GUISSONA COL•LABORA NOVAMENT EN L’ACOLLIDA DE PERSONES REFUGIADES PROCEDENTS D’UN TERCER VOL A BARCELONA ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE

Les persones refugiades destinades a Guissona han estat acollides a Biosca, a les antigues escoles, espai habilitat recentment per a aquest fi, i que l’Ajuntament de Guissona i Biosca dinamitzen conjuntament.

GUISSONA COL•LABORA NOVAMENT EN L’ACOLLIDA DE PERSONES REFUGIADES PROCEDENTS D’UN TERCER VOL A BARCELONA ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE - Llegir Més

GUISSONA ORGANITZA EL PRIMER CURS PER RECUPERAR ELS MARGES DE PREDRA SECA

Aquesta activitat, promoguda per la regidoria de Cultura i Turisme, i el Museu de Guissona, s’emmarca en la voluntat de conscienciar sobre l’interès i la importància del llegat de pedra seca que configura el nostre paisatge.

GUISSONA ORGANITZA EL PRIMER CURS PER RECUPERAR ELS MARGES DE PREDRA SECA - Llegir Més

ES PREPARA UN PLE PEL PROPER DIJOUS 21 D'ABRIL

El dijous dia 21 d’abril a les 19.00h, es celebrarà un PLE MUNICIPAL presencial o a través de videoconferència.

ES PREPARA UN PLE PEL PROPER DIJOUS 21 D'ABRIL - Llegir Més

TORNA L’ENTREGA DE PREMIS JORDI PÀMIAS DE POESIA INFANTIL I JUVENIL

Aquest 2022 el premi Jordi Pàmias de poesia infantil i juvenil ha arribat a la seva 19a edició, en un acte d’entrega de premis que el passat dijous va recuperar la presencialitat després de dos anys de pandèmia, i es va poder realitzar al pavelló de l’INS Guissona.

TORNA L’ENTREGA DE PREMIS JORDI PÀMIAS DE POESIA INFANTIL I JUVENIL - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA COL·LABORA EN EL SEGON CORREDOR HUMANITARI AERI ORGANITZAT PER OPEN ARMS I DKV INTEGRALIA

L’Ajuntament de Guissona en coordinació amb entitats solidàries de Catalunya i Espanya, ha col·laborat en l’evacuació de persones civils refugiades de la guerra d’Ucraïna, amb l’objectiu de protegir la vida i oferir els drets bàsics d’aquestes persones.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA COL·LABORA EN EL SEGON CORREDOR HUMANITARI AERI ORGANITZAT PER OPEN ARMS I DKV INTEGRALIA - Llegir Més

L’EX PRESIDENT QUIM TORRA VISITA GUISSONA PER CONÈIXER LA SITUACIÓ D’AQUESTA VILA AMB L’ACOLLIDA DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA QUE ACULL

L’ex president va venir a Guissona el passat dimecres 6 d’abril, amb l’objectiu de conèixer la situació actual envers les persones refugiades que acull la població des del passat 1 de març.

L’EX PRESIDENT QUIM TORRA VISITA GUISSONA PER CONÈIXER LA SITUACIÓ D’AQUESTA VILA AMB L’ACOLLIDA DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA QUE ACULL - Llegir Més

EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA, JOAN TALARN PASSA PER GUISSONA PER CONÈIXER LA REALITAT DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA

El passat 5 d’abril, el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn va visitar Guissona on va ser rebut per l’alcalde, Jaume Ars, i amb qui va mantenir una reunió a acompanyat dels seus regidors i regidores i de la Comunitat Ucraïnesa.

EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA, JOAN TALARN PASSA PER GUISSONA PER CONÈIXER LA REALITAT DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA - Llegir Més

ES PREPARA LA SETMANA DE SANT JORDI A GUISSONA

La setmana del 19 al 24 d’abril, la regidoria de cultura ha programat diverses activitats entorn del món literari que complementaran la celebració de la diada de Sant Jordi.

ES PREPARA LA SETMANA DE SANT JORDI A GUISSONA - Llegir Més

EMOTIU CONCERT PER LA PAU A UCRAÏNA A GUISSONA

La parròquia de Santa Maria de Guissona va organitzar el diumenge 3 d’abril un concert solidari a favor de les persones refugiades a la població i a la comarca a causa del conflicte armat a Ucraïna.

EMOTIU CONCERT PER LA PAU A UCRAÏNA A GUISSONA - Llegir Més

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI DESPRÉS DE SER ANUL·LADA PER LA COVID19

Josep Segura (Independent) i Elisa Lladós (Clos Pons) han estat els guanyadors de la cursa de 10 quilòmetres Sant Tornem-hi de Guissona, que havia de ser primera prova atlètica del calendari de la Lliga ponent 2022.

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI DESPRÉS DE SER ANUL·LADA PER LA COVID19 - Llegir Més

arxivat sota: