AVUI

max:11º
min:2º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES PROGRAMA A GUISSONA UN DOCUMENTAL EN EL MARC DEL PROJECTE "CONSEQÜÈNCIES DEL CONSUM DE PROSTITUCIÓ"

Diumenge 18 d’abril a dos quarts de sis de la tarda a Guissona es projectarà el documental “El proxeneta” amb la presència de la seva directora, Mabel Lozano, guanyadora de l’últim Goya a Millor curt documental per “Biografía del cadàver de una mujer”.

L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES PROGRAMA A GUISSONA UN DOCUMENTAL EN EL MARC DEL PROJECTE "CONSEQÜÈNCIES DEL CONSUM DE PROSTITUCIÓ" - Llegir Més

GUISSONA PRESENTA LA 13A EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS

L’Ajuntament de Guissona obre per tretzè any consecutiu la convocatòria del PREMI JORDI PÀMIAS, amb la qual es pretén retre homenatge al nostre il·lustre poeta local i una de les veus més importants de la poesia catalana actual.

GUISSONA PRESENTA LA 13A EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS - Llegir Més

ACTIVITATS CULTURALS A LA SETMANA DE SANT JORDI 2021

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona, amb la col·laboració de la regidoria d’igualtat i del Museu plantegen diferents propostes des del diumenge 18 d’abril i fins al dissabte 24.

ACTIVITATS CULTURALS A LA SETMANA DE SANT JORDI 2021 - Llegir Més

6 D’ABRIL, DIA MUNDIA DE L’ACTIVITAT FÍSICA A GUISSONA

Guissona ha preparat un any més, una activitat per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), datada el dia 6 d’abril, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

6 D’ABRIL, DIA MUNDIA DE L’ACTIVITAT FÍSICA A GUISSONA - Llegir Més

SI TENS ENTRE 60 I 65 ANYS, VACUNA'T!

Si tens entre 60 i 65 anys, DEMANA cita prèvia per vacunar-te contra la COVID19. Per aquest divendres, dissabte i diumenge, hi ha places disponibles al Pavelló 11 de Setembre de Lleida i al CAP de Tàrrega.

SI TENS ENTRE 60 I 65 ANYS, VACUNA'T! - Llegir Més

PRIMERA TROBADA DEL CONSELL MUNICIPAL DE JOVES DE GUISSONA

El dissabte 27 de març es va fer la primera trobada del Consell Municipal de Joves de Guissona al casal Jove l’Escorxador amb l'objectiu de conéixer les inquietuds i necessitats de la població jove i fer-la partícep del dia a dia de la vila.

PRIMERA TROBADA DEL CONSELL MUNICIPAL DE JOVES DE GUISSONA - Llegir Més

CONSUMEIX PRODUCTE KM0, CONSUMEIX A LA SEGARRA!

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra s’ha volgut potenciar i facilitar el consum del comerç local, donant suport al teixit comercial del territori de la Segarra per generar una economia més vinculada al territori.

CONSUMEIX PRODUCTE KM0, CONSUMEIX A LA SEGARRA! - Llegir Més

DONART, INTERVENCIONS ARTÍSTIQUES FEMINISTES ORGANITZADES DES DEL MUSEU DE GUISSONA

L'acció s'engloba dins dels valors del Museu de Guissona respecte la postura feminista, com una activitat més encaminada a impulsar la perspectiva de gènere per assolir una societat més justa i igualitària.

DONART, INTERVENCIONS ARTÍSTIQUES FEMINISTES ORGANITZADES DES DEL MUSEU DE GUISSONA - Llegir Més

AQUESTA SETMANA SANTA, GUISSONA I JO

GUISSONA I JO és un concurs artístic dirigit a persones d’entre 12 i 21 anys amb l'objectiu de veure el municipi de Guissona a través d'una mirada jove mitjançant diferents formats de les xarxes socials (música, imatges, vídeos editats...).

AQUESTA SETMANA SANTA, GUISSONA I JO - Llegir Més

L'ALUMNAT DE 3R D'ESO DE FEDAC GUISSONA ENGEGA UN NOU PROJECTE DE CIVISME EN COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT

El projecte neix de la preocupació de l'alumnat per la brutícia i l'impacte visual que genera el gran nombre excrements de gossos per les voreres i parcs del municipi.

L'ALUMNAT DE 3R D'ESO DE FEDAC GUISSONA ENGEGA UN NOU PROJECTE DE CIVISME EN COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT - Llegir Més

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA S'ADHEREIX A LA CAMPANYA #BALLEMLLIURESISENSEPOR

En el marc del Dia Internacional de les Dones, l'Ajuntamende Guissona s'adhereix a la campanya que l’Institut Català de les Dones posa a disposició de la ciutadania, entitats i institucions amb la llista de reproducció de cançons a Spotify #BallemLliuresISensePor.

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA S'ADHEREIX A LA CAMPANYA #BALLEMLLIURESISENSEPOR - Llegir Més

"L'AJUNTAMENT AL TEU SERVEI", NOU PUNT D'INFORMACIÓ A GUISSONA

L'objectiu d'aquest nou punt és mantenir informada a la vilatania dels projectes presents i futurs de les diferents àrees de l’Ajuntament i estar cada vegada més a prop de tothom, esdevenint també un punt de recollida de suggeriments.

"L'AJUNTAMENT AL TEU SERVEI", NOU PUNT D'INFORMACIÓ A GUISSONA - Llegir Més

ESCOLA DE FAMÍLIES DELS PLANS EDUCATIUS D’ENTORN DE LA SEGARRA

Enguany i atès que la pandèmia ha aplaçat l’inici del cicle de conferències al segon i tercer trimestre i ha obligat a organitzar el cicle de conferències en format virtual

ESCOLA DE FAMÍLIES DELS PLANS EDUCATIUS D’ENTORN DE LA SEGARRA - Llegir Més

GUISSONA SUMA ESFORÇOS DURANT TOT EL MES DE MARÇ PER COMMEMORAR EL DIA DE LA DONA

El municipi de Guissona i Guarda-si-venes expressarà el seu suport al Dia Internacional de les Dones (8 de març) amb diverses activitats que aplegaran història, cultura i reivindicació, entre altres.

GUISSONA SUMA ESFORÇOS DURANT TOT EL MES DE MARÇ PER COMMEMORAR EL DIA DE LA DONA - Llegir Més

GUISSONA IMPULSA LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA AMB LA NOVA EINA “DECIDIM GUISSONA”

Decidim Guissona neix amb l’objectiu de facilitar i potenciar la participació ciutadana en els afers municipals vinculant així als guissonencs i guissonenques en els processos de presa de decisions.

GUISSONA IMPULSA LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA AMB LA NOVA EINA “DECIDIM GUISSONA” - Llegir Més

EL PLA EDUCATIU D'ENTORN DE GUISSONA S'ESTRENA A INSTAGRAM

S’obre l’Instagram del Pla Educatiu d'Entorn amb la presentació del nou logo, una proposta presentada per Alex Andrei Ciobanu, Nicolae Josan i Anton Danailov Aleksandrov de l’INS Guissona que van dibuixar una motxilla.

EL PLA EDUCATIU D'ENTORN DE GUISSONA S'ESTRENA A INSTAGRAM - Llegir Més

UNA QUARANTENA DE PERSONES D’ORIGEN ESTRANGER DE GUISSONA OBTINDRAN LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES EN ALFABETITZACIÓ ONLINE.

El curs tindrà una durada de 120 hores i l’alumnat podrà obtenir el certificat del mòdul A (competències lingüístiques), que és el primer pas de formar-se dins del Servei de primera acollida impulsat per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat.

UNA QUARANTENA DE PERSONES D’ORIGEN ESTRANGER DE GUISSONA OBTINDRAN LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES EN ALFABETITZACIÓ ONLINE. - Llegir Més

FORMACIONS GRATUÏTES PER PAL·LIAR L’ESCLETXA DIGITAL DE GUISSONA

Durant els mesos de març i abril es duran a terme formacions gratuïtes a l’espai “La Llavor” amb l’objectiu de pal·liar l’escletxa digital del municipi.

FORMACIONS GRATUÏTES PER PAL·LIAR L’ESCLETXA DIGITAL DE GUISSONA - Llegir Més

DESPRÉS DE DEU MESOS, GUISSONA RECUPERARÀ EL MERCAT SETMANAL AMB TOTES LES PARADES

Fa mesos que l’equip de govern conjuntament amb els tècnics i tècniques han analitzat el mercat municipal dels dijous (l’oferta, la ubicació i altres aspectes de funcionament).

DESPRÉS DE DEU MESOS, GUISSONA RECUPERARÀ EL MERCAT SETMANAL AMB TOTES LES PARADES - Llegir Més

GUISSONA POSA EN MARXA UN CANAL DE WHATSAPP PER COMUNICAR-SE AMB ELS VILATANS I VILATANES.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Guissona segueix fomentant els entorns de transparència i comunicació amb els seus veïns i veïnes, i aposta per un nou canal municipal que permet la comunicació bidireccional a través de WhatsApp.

GUISSONA POSA EN MARXA UN CANAL DE WHATSAPP PER COMUNICAR-SE AMB ELS VILATANS I VILATANES. - Llegir Més

ES PREPARA EL PLE MUNICIPAL PEL PROPER DIJOUS 25 DE FEBRER

El proper dijous dia 25 de febrer a les 19.30h, es celebrarà el Ple municipal a través de videoconferència.

ES PREPARA EL PLE MUNICIPAL PEL PROPER DIJOUS 25 DE FEBRER - Llegir Més

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA ES SUMA A LA CAMPANYA #xutemcontralhomofobia

Aquesta jornada té l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA ES SUMA A LA CAMPANYA #xutemcontralhomofobia - Llegir Més

GUISSONA ESTRENA POSTALS IL·LUSTRADES PER PROMOCIONAR LA VILA

La iniciativa ha sorgit de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Guissona i el Museu Eduard Camps amb l'objectiu de renovar la imatge promocional i turística de la vila i, a la vegada, reforçar i establir lligams amb el mateix patrimoni, llegat històric i sentiment de pertinença i respecte per la diversitat cultural.

GUISSONA ESTRENA POSTALS IL·LUSTRADES PER PROMOCIONAR LA VILA - Llegir Més

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A GUISSONA

Aquest dimecres de cendra com ja és tradició la Vella Quaresma va arribar al balcó de l'Ajuntament de Guissona, aquesta Quaresma anirà perdent una cama cada divendres fins a setmana santa, tal i com marca la tradició.

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A GUISSONA - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA S’ESTRENA A LA XARXA SOCIAL TIK TOK

Es tracta d’una aplicació per compartir vídeos de fins a un minut de durada que inclouen música, efectes de so i filtres i que permet connectar amb la població d’una forma amena i divertida.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA S’ESTRENA A LA XARXA SOCIAL TIK TOK - Llegir Més

ELECCIONS AL PARLAMENT: GUISSONA REGISTRA UNA PARTICIPACIÓ DEL 56.24% (28 PUNTS PER SOTA EN RELACIÓ AL 2017)

JxCAT és la força més votada a Guissona en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest 14F amb 488 vots (32.34%). En segon lloc ERC ha obtingut 403 vots (26.71%). Per darrere ha quedat el PSC amb 232 vots (15.37%) i CUP-G com a quarta força, amb 134 vots (8.88%).

ELECCIONS AL PARLAMENT: GUISSONA REGISTRA UNA PARTICIPACIÓ DEL 56.24% (28 PUNTS PER SOTA EN RELACIÓ AL 2017) - Llegir Més

CLOU LA FESTA DE CARNAVAL A GUISSONA AMB L'ARRIBADA DE LA VELLA QUARESMA

La proposta de carnaval de Guissona per enguany ha estat adaptada amb un sorteig a xarxes per poder celebrar la festa sense sortir de casa.

CLOU LA FESTA DE CARNAVAL A GUISSONA AMB L'ARRIBADA DE LA VELLA QUARESMA - Llegir Més

DILLUNS 8 DE FEBRER, NOVES MESURES PER A LA CONTENCIÓ DE LA COVID 19

Dilluns 8 de febrer entren en vigor les noves mesures per a la contenció de la Covid-19. Com afecten al nostre municipi?

DILLUNS 8 DE FEBRER, NOVES MESURES PER A LA CONTENCIÓ DE LA COVID 19 - Llegir Més

LA CONSELLERA DE CULTURA ÀNGELS PONSA I ROCA, VISITA GUISSONA

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa i Roca ha visitat avui l'Ajuntament de Guissona, on ha estat rebuda pel seu alcalde, Jaume Ars i Bosch.

LA CONSELLERA DE CULTURA ÀNGELS PONSA I ROCA, VISITA GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: