AVUI

max:23º
min:10º
Sou a: Inici / Notícies / GUISSONA CELEBRA LA TRADICIONAL FESTA DE SANT CRISTÒFOL

GUISSONA CELEBRA LA TRADICIONAL FESTA DE SANT CRISTÒFOL

Sant Cristòfol és una festa amb llarga tradició a la vila de Guissona, que durant molts anys s’havia dut a terme des d’un grup de camioners de Guissona. Així doncs, el passat dissabte 8 de juliol Guissona va celebrar la tradicional festa de sant Cristòfol.

GUISSONA CELEBRA LA TRADICIONAL FESTA DE SANT CRISTÒFOL

 

Sant Cristòfol és una festa amb llarga tradició a la vila de Guissona, que durant molts anys s’havia dut a terme des d’un grup de camioners de Guissona.

Així doncs, el passat dissabte 8 de juliol Guissona va celebrar la tradicional festa de sant Cristòfol. Un cop realitzada la missa solemne en honor al patró, un centenar de vehicles van participar en els tradicionals tres tombs de sant Cristòfol.

Els vehicles en diferents categories; bicicletes, motos, cotxes i camions van ser els protagonistes de la festa, ja que entraven en concurs a la millor guarnició. Els guanyadors podran gaudir de vals de 50€ a gastar als comerços de Guissona, i aquests seran revelats desrpés del pregó inagural dels capvespres a la romana.

Posteriorment, al vespre es va realitzar botifarrada i ball populara la plaça de l’Ajuntament per cloure la festivitat, que no va poder ser acabat a causa del mal temps.

arxivat sota: