AVUI

max:17º
min:10º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

MARGENERS, PER 12È ANY CONSECUTIU A LA FESTA MAJOR DE MOLLERUSSA

Amb aquesta, la colla dels Margeners de Guissona ja fa 12 anys que no falla a la cita amb la plaça major de Mollerussa. Aquest diumenge els acompanyaven a plaça dues colles que tenen un significat especial pels de la camisa marró: per una banda els Salats de Súria i per altra, els Minyons de l’Arboç

MARGENERS, PER 12È ANY CONSECUTIU A LA FESTA MAJOR DE MOLLERUSSA - Llegir Més

EL LLENGUATGE DE SIGNES PER A SORDS EN UNA CANÇÓ DE TXARANGO, A CÀRREC DELS ALUMNES DE FEDAC GUISSONA

La setmana passada els alumnes de 4t d’ESO de FEDAC Guissona van rodar un vídeo, recreant amb el llenguatge de signes una cançó del grup Txarango; “Obrim les portes”.

EL LLENGUATGE DE SIGNES PER A SORDS EN UNA CANÇÓ DE TXARANGO, A CÀRREC DELS ALUMNES DE FEDAC GUISSONA - Llegir Més

CINQUENA EDICIÓ DEL PEDAL MEDIEVAL AL GUISSONA

La 5a edició de la Pedal Medieval de Guissona es va celebrar aquest passat diumenge dia 19 de maig a la localitat segarrenca, amb l’organització del Club Ciclista Guissona i amb la clàssica participació per parelles, amb una inscripció record de 538 inscrits amb 269 parelles.

CINQUENA EDICIÓ DEL PEDAL MEDIEVAL AL GUISSONA - Llegir Més

L’ALUMNAT DE GUISSONA S’UNIRÀ EN SENYAL DE PROTECCIÓ CONTRA L’INCIVISME I EL VANDALISME A LA VILA

El proper divendres 31 de maig, 1350 alumnes de tots els centres educatius de Guissona, uniran les meves mans, encerclant el centre de la vila de Guissona.

L’ALUMNAT DE GUISSONA S’UNIRÀ EN SENYAL DE PROTECCIÓ CONTRA L’INCIVISME I EL VANDALISME A LA VILA - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA IV NIT DE L'ESPORT

El passat divendres, 17 de maig Guissona va celebrar la quarta edició de la Nit de l’esport. Una activitat promoguda per la regidoria d’esports de la vila en la que es va premiar la trajectòria de molts guissonencs i guissonenques que han donat part de la seva vida per l’esport a Guissona

GUISSONA CELEBRA LA IV NIT DE L'ESPORT - Llegir Més

LA COHESIÓ HA ESTAT LA CLAU DE L’ÈXIT DE LA JORNADA COLORS

Una jornada definida des del teixit associatiu de la vila i sota el paraigües del Pla Educatiu d'Entorn, en la que enguany es va unir a la població de Guissona entorn al món dels cants, amb cançons d'arreu del món.

LA COHESIÓ HA ESTAT LA CLAU DE L’ÈXIT DE LA JORNADA COLORS - Llegir Més

ÈXIT DE L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE AL CAMPIONAT DE DANSA URBANA DE MOLLERUSSA

L’escola de dansa de Guissona va participar el passat diumenge 5 de maig al "1r Campionat de Dansa Urbana Ciutat de Mollerussa”

ÈXIT DE L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE AL CAMPIONAT DE DANSA URBANA DE MOLLERUSSA - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA ELS 100 ANYS D’AMALIA FORT

El passat dijous, 9 de maig la Sra. Amalia Fort va celebrar els seus cent anys en companyia de la seva família, dels residents de BonÀrea Fundació Assistència i dels representants del consistori.

GUISSONA CELEBRA ELS 100 ANYS D’AMALIA FORT - Llegir Més

ACLAMADA PARTICIPACIÓ A LA NIT DEL TARAROT A TÀRREGA

Tampoc aquest any els Margeners es van perdre la nit del Tararot, l’emblemàtica festa que està senyorejant de fa força temps la festa major de Tàrrega. Malgrat el precedent de l’any anterior, quan la pèrfida Rubinada va aconseguir que un xàfec anul·lés la nit, aquesta edició de la festa va poder recuperar tot el seu esplendor.

ACLAMADA PARTICIPACIÓ A LA NIT DEL TARAROT A TÀRREGA - Llegir Més

Lliurament Premis Comarcals Treball de Recerca 2019

El passat dia 10 de maig a les 18h i a la Sala Francesc Buireu del Centre Cívic de Cervera es van lliurar els premis als Treballs de Recerca de la comarca de La Segarra.

Lliurament Premis Comarcals Treball de Recerca 2019 - Llegir Més

LES MESTRES DE L'ETAPA 0-6 DE LES ESCOLES DE GUISSONA VISITEN L'ESCOLA EL ROURE GROS I ELS LABORATORIS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE LA UVIC-UCC

Les mestres van participar en una intensa matinal que tancava tres anys de treball a les escoles 0-6 de Guissona, tres anys de projectar i implementar canvis que ben segur continuaran en el que és ja una transformació educativa impulsada per la regidoria d'educació amb la complicitat dels centres i formadores del Centre d'Innovació i Formació en Educació (CIFE) de la UVic-UCC.

LES MESTRES DE L'ETAPA 0-6 DE LES ESCOLES DE GUISSONA VISITEN L'ESCOLA EL ROURE GROS I ELS LABORATORIS D'EDUCACIÓ INFANTIL DE LA UVIC-UCC - Llegir Més

CRÒNICA DELS MARGENERS A VALLS

El passat dissabte 4 de Maig la Colla Castellera Els Margeners de Guissona es van desplaçar fins a la localitat de Valls, en motiu de la 5a Diada Ramon Barrufet.

CRÒNICA DELS MARGENERS A VALLS - Llegir Més

GUARDA-SI-VENES CELEBRA LA SEVA FESTA MAJOR

El primer diumenge de maig Guarda-si-venes celebra la seva Festa Major amb Missa i un dinar popular de germanor

GUARDA-SI-VENES CELEBRA LA SEVA FESTA MAJOR - Llegir Més

GUISSONA GAUDEIX D’UNA NOVA DIADA DE SANT JORDI TOT I LA PLUJA

La Diada de Sant Jordi va començar a Guissona passada per aigua, però al llarg del dia el cel es va anar destapant. Tot i això, un any més els carrers de Guissona es van omplir de llibres i roses per celebrar aquesta festa, una jornada on els llibreters i floristes viuen el seu dia més important de l'any.

GUISSONA GAUDEIX D’UNA NOVA DIADA DE SANT JORDI TOT I LA PLUJA - Llegir Més

DIADA DEL XII ANIVERSARI DELS MARGENERS DE GUISSONA

L'actuació va començar amb els tradicionals pilars d’inici, dos pilars de quatre per part dels amfitrions i un per part de cadascuna de les colles visitants. Els Margeners varen sortir, en primera ronda, d’un castell inèdit pels de la Segarra, un cinc de sis amb agulla.

DIADA DEL XII ANIVERSARI DELS MARGENERS DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA OMPLA ELS CARRERS DE CARAMELLAIRES

Un any més els caramellaires de Guissona van omplir els carrers de la vila el diumenge de Pasqua, per celebrar l´arribada de la primavera i la Pasqua florida.

GUISSONA OMPLA ELS CARRERS DE CARAMELLAIRES - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA SISENA EDICIÓ DEL DIA DEL CONTE

Guissona va celebrar la sisena edició del DIA DEL CONTE, el passat dijous sant, amb històries per a totes les edats.

GUISSONA CELEBRA LA SISENA EDICIÓ DEL DIA DEL CONTE - Llegir Més

LES REGIDORIES D’EDUCACIÓ I JOVENTUT ORGANITZEN ELS CASALS DE VACANCES PER SETMANA SANTA

Com a novetat d’enguany, pels joves de 12 a 15 anys s’ha organitzat el casal “Guissona GPS”, que ha consistit en realitzar diàriament unes rutes amb bicicleta amb l’objectiu de cercar “tresors” a Guissona i rodalies, amb l'ajuda de dispositius GPS.

LES REGIDORIES D’EDUCACIÓ I JOVENTUT ORGANITZEN ELS CASALS DE VACANCES PER SETMANA SANTA - Llegir Més

GUISSONA INCIA UN PROJECTE DE LLUITA CONTRA EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

La campanya sota el títol “Malbaratament d’aliments. I tu, que fas per evitar-ho?”, contempla editar un fulletó informatiu que conté bones pràctiques per evitar malbaratar, fer visites a establiments per demanar la seva implicació, fer una xerrada adreçada a la població per explicar la problemàtica i exposar consells i trucs que es poden fer a casa i que pretenen que menys aliments siguin desaprofitats.

GUISSONA INCIA UN PROJECTE DE LLUITA CONTRA EL MALBARATAMENT ALIMENTARI - Llegir Més

LA BOIRA DEL SON, EL NOU VOLUM DE LA COL·LECCIÓ "GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE"

En el marc del DIA DEL CONTE, Guissona va presentar LA BOIRA DEL SON, el vuitè volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE. L'escriptora Marga Codina, acompanyada per la il·lustradora Agnès Pla, han portat a la llum un llibre dirigit als petits de la família.

LA BOIRA DEL SON, EL NOU VOLUM DE LA COL·LECCIÓ "GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE" - Llegir Més

ELS MOSSOS D’ESQUADRA RECONEIXEN LES ACTUACIONS I LA COL·LABORACIÓ POLICIAL DELS VIGILANTS MUNICIPALS DE GUISSONA

Els Vigilants municipals de Guissona han estat reconeguts aquest dilluns amb una placa meritòria, per la seva implicació i ferma col·laboració amb la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA RECONEIXEN LES ACTUACIONS I LA COL·LABORACIÓ POLICIAL DELS VIGILANTS MUNICIPALS DE GUISSONA - Llegir Més

EVELINA LELITKA i JORDI ARGERICH, NOUS ALCALDES INFANTILS

Aquest dimarts, 9 d’abril i els alumnes de tercer A i tercer B de l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot han visitat les dependències de l’Ajuntament de Guissona, amb una visita guiada pel mateix Alcalde, el Sr. Xavier Casoliva

EVELINA LELITKA i JORDI ARGERICH, NOUS ALCALDES INFANTILS - Llegir Més

FESTA DEL MARGENET I ACTUACIÓ AL VENDRELL: CAP DE SETMANA RODÓ PELS MARGENERS DE GUISSONA

El cap de setmana es presentava intens pels Margeners. Dissabte dia 6, a la tarda, va tenir lloc la IV Festa del Margenet, on els més menuts van ser-ne els autèntics protagonistes.

FESTA DEL MARGENET I ACTUACIÓ AL VENDRELL: CAP DE SETMANA RODÓ PELS MARGENERS DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA 16A EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS

Fa setze anys que Guissona celebra el certamen literari de poesia infantil i juvenil Jordi Pàmias, destinat a alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat. A partir de totes les obres guanyadores se'n publica la recopilació de poemes, enguany sota el títol “UN ESTANY DE POESIA”.

GUISSONA CELEBRA LA 16A EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS - Llegir Més

MARC MARQUEZ PROTAGONITZA LA HISTÒRIA DE PRIMER DE PRIMÀRIA

Aquest dijous, 4 d’abril els alumnes de segon de primària dels tres centres educatius de la vila (Escola Ramon Faus i Esteve, Escola Ramon Estadella i Escola Fedac Guissona) s’han trobat per fer lectura del conte ELS TRES PIRATES I EL MARC MARQUEZ

MARC MARQUEZ PROTAGONITZA LA HISTÒRIA DE PRIMER DE PRIMÀRIA - Llegir Més

FELIÇOS DE VIURE A GUISSONA

Del resultat de l’enquesta elaborada per l’alumnat de FEDAC Guissona se n’extreu que els guissonencs i guissonenques s’identifiquen amb la nostra vila i es senten feliços vivint-hi

FELIÇOS DE VIURE A GUISSONA - Llegir Més

ALUMNES DE SECUNDÀRIA SENSIBILITZATS AMB EL PLANETA GRÀCIES A PLANT FOR THE PLANET

Els dies 1 i 2 d’abril, s’han portat a terme a l’Ajuntament de Guissona - sota el marc de la regidoria de medi ambient i del Pla Educatiu d’Entorn - les acadèmies de PLANT FOR THE PLANET, dues jornades-tallers on hi han participat els alumnes de primer d’ESO i els delegats ambientals de l’INS Guissona i de FEDAC Guissona.

ALUMNES DE SECUNDÀRIA SENSIBILITZATS AMB EL PLANETA GRÀCIES A PLANT FOR THE PLANET - Llegir Més

MÉS DE 600 NENS I NENES AL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT

Més de 600 nens i nenes dels centres educatius de primària de Guissona passen aquests dies pel Parc Infantil de Trànsit que s'ha instal·lat al pavelló municipal en una activitat organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn.

MÉS DE 600 NENS I NENES AL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT - Llegir Més

ED+ AL SOPAR DE LA FAM DE GUISSONA

El passat divendres, l’escola de dansa Guissonenca va participar en el tradicional Sopar de la Fam organitzat per Mans Unides i la Parròquia de Guissona.

ED+ AL SOPAR DE LA FAM DE GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: