AVUI

max:13º
min:4º
Sou a: Inici / Notícies / Sota el títol HI HAVIA UNA VEGADA ... es va presentar a Guissona, el passat dijous, 17 d’abril, la primera tarda de contes.

Sota el títol HI HAVIA UNA VEGADA ... es va presentar a Guissona, el passat dijous, 17 d’abril, la primera tarda de contes.

Durant tota la tarda, la plaça major es va omplir de contes i històries, narrades per guissonencs i guissonenques amants dels nens i el món dels contes.
Sota el títol HI HAVIA UNA VEGADA ... es va presentar a Guissona, el passat dijous, 17 d’abril, la primera tarda de contes.

Contes a Guissona

Sota el títol HI HAVIA UNA VEGADA ... es va presentar a Guissona, el passat dijous, 17 d’abril, la primera tarda de contes. Durant tota la tarda, la plaça major es va omplir de contes i històries, narrades per guissonencs i guissonenques amants dels nens i el món dels contes.

En l’acte també es va presentar L’ILLA ENCANTADA, un conte escrit pels alumnes de segon de primària dels centres educatius de la nostra vila, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn.

Al vespre i pels més grans, Joan de Boher va portar contes eròtics a l’Escorxador, fent arribar la jornada també al públic adult.

Angelina Infante, valora molt positivament la jornada i l’èxit d’assistència en totes les activitats portades a terme.

 

Claustre Oliveres Vidal

Àrea de Comunicació

 

AJUNTAMENT DE GUISSONA

 comunicacio@guissona.cat