AVUI

max:10º
min:-1º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

ACTIVADES MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT EL #COVID19

Les autoritats sanitàries competents activen noves mesures per prevenir contagis davant el #COVID19

ACTIVADES MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT EL #COVID19 - Llegir Més

COMUNICAT D’ALCALDIA NUM.1

Atesa la situació creada per l’evolució del Coronavirus, l’Ajuntament de Guissona ha constituït un comitè de seguiment que està en permanent contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i que periòdicament avalua l’evolució de la situació. L’Ajuntament de Guissona per tal de frenar la proliferació del virus pren les següents mesures, alhora que fa una crida a la calma.

COMUNICAT D’ALCALDIA NUM.1 - Llegir Més

PRESENTACIÓ D’UN LLIBRE SOBRE TARÁS SHEVCHENKO A GUISSONA

El passat dissabte, 7 de març, José Andrés Alvaro Ocáriz ens va presentar el llibre dedicat a Taras Shevchenko, excel·lent pintor i magnífic poeta que s’ha convertit en un dels símbols d’Ucraïna.

PRESENTACIÓ D’UN LLIBRE SOBRE TARÁS SHEVCHENKO A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Des de l’Àrea de la Dona i Igualtat es van organitzar diferents actes, alguns d’ells tindran lloc durant tot el mes de març com són els que s’organitzen des del Museu de Guissona.

GUISSONA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Llegir Més

TROBADA DE REGIDORES I REGIDORS DE JOVENTUT DE LA SEGARRA PER POSAR EN COMÚ LES NECESSITATS DELS JOVES DE LA COMARCA

El dijous 27 de febrer a les 19.00h es van reunir tretze regidores i regidors dels ajuntaments de la comarca, la Consellera Comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega i el membre de Coordinació Territorial de Joventut, Víctor Saló.

TROBADA DE REGIDORES I REGIDORS DE JOVENTUT DE LA SEGARRA PER POSAR EN COMÚ LES NECESSITATS DELS JOVES DE LA COMARCA - Llegir Més

L’ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS RECAPTA FONS PER RECONSTRUIR UN MERCAT AL SEU PAÍS

La setmana pasada un incendi va destruir el mercat, el govern del país ha demanat ajuda internacional i des de Guissona, la recent creada Associació de Gambians Units de Guissona vol aportar-hi el seu granet de sorra obrint un compte corrent per recaptar diners i enviar-los al govern de Gàmbia. L’acció es portarà a terme durant tot el mes de març

L’ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS RECAPTA FONS PER RECONSTRUIR UN MERCAT AL SEU PAÍS - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA NATURALES AMB UNA PLANTADA D’ARBRES

Els alumnes de 5è de l’Escola Ramon Faus i Esteve i els de 4t de l’Escola Ramon Estadella i de la Fedac Guissona han realitat aquest 3 de març, en motiu del DIA MUNDIAL DE LA NATURALESA, una plantada d’arbres i aromàtiques a la zona on es projecta el futur jardí botànic de Guissona

GUISSONA CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA NATURALES AMB UNA PLANTADA D’ARBRES - Llegir Més

L'ALUMNAT DE 4T D'ESO DE FEDAC GUISSONA GUANYA EL 2N PREMI AL MILLOR PROJECTE CIENTÍFIC A LA FIST LEGO LEAGUE A LLEIDA

El projecte està basat en la Comarca de la Segarra, a través de la creació d'uns contenidors anomenats “smarbish” que contenen uns sensors d’ultrasò que detecten la seva capacitat interna.

L'ALUMNAT DE 4T D'ESO DE FEDAC GUISSONA GUANYA EL 2N PREMI AL MILLOR PROJECTE CIENTÍFIC A LA FIST LEGO LEAGUE A LLEIDA - Llegir Més

GUISSONA GAUDEIX DEL CARNAVAL

Des de primera hora del matí, els membres de l’Associació Gastronòmica LA MANDUCA van començar a preparar la truita de patates gegant, una truita de patata i ceba feta amb més de 250 ous, que es va repartir al migdia entre tots els assistents de les activitats programades a la Plaça Major.

GUISSONA GAUDEIX DEL CARNAVAL - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA OBRE UN NOU CANAL DE COMUNICACIÓ A TELEGRAM

Els seguidors i seguidores rebran als seus telèfons mòbils els avisos d’incidències que afectin el municipi, així com continguts d’interès local i de servei públic

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA OBRE UN NOU CANAL DE COMUNICACIÓ A TELEGRAM - Llegir Més

EL CARNAVAL A GUISSONA S’INICIA AMB UNA TROBADA INTERGENERACIONAL

Aquest dijous, 20 de febrer, dijous gras, els alumnes de P2 de les llars d’infants de la vila (Fedac i Patufet) han visitat els avis i les àvies de la Fundació per gaudir i d’un matí de Carnaval.

EL CARNAVAL A GUISSONA S’INICIA AMB UNA TROBADA INTERGENERACIONAL - Llegir Més

L'ACLE GUISSONA CELEBRA EL SEU 40È ANIVERSARI COINCIDINT AMB LA X TROBADA DE MINIHANDBOL

La gran sorpresa de la trobada va ser la presencia de Gonzalo Peres de Varga jugador del F.C Barcelona i de la selecció espanyola d’Handbol, que va venir a la trobada i va signar autògrafs a tots els nens i nenes que van participar-hi i que van poder parlar amb ell.

L'ACLE GUISSONA CELEBRA EL SEU 40È ANIVERSARI COINCIDINT AMB LA X TROBADA DE MINIHANDBOL - Llegir Més

TUPERDEMOCRÀTIC SOBRE EL COMERÇ LOCAL

El proper dijous, 13 de febrer i en el marc del MERCAT SETMANAL, l’Ajuntament de Guissona, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Botiguers iniciarà un procés participatiu de consulta popular sobre el COMERÇ LOCAL

TUPERDEMOCRÀTIC SOBRE EL COMERÇ LOCAL - Llegir Més

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.205,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA

Amb una aportació de 6€ per persona es van recollir un total de 1.205,00€ que s’han entregat aquesta setmana a les membres de l’Associació REFEM, una entitat sense ànim de lucre que ofereix els seus serveis a la ciutat de Lleida prestant un acolliment residencial a dones i mares amb filles i fills que es trobin en una situació d’urgència.

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.205,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA - Llegir Més

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA, VISITA GUISSONA

Aquest divendres 31 de gener, Guissona ha rebut la visita del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla, per tal de traslladar-li la problemàtica en que es troba Guissona actualment, la mancança d’habitatge i de recursos sanitaris, així com també la insuficiència de transport públic.

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA, VISITA GUISSONA - Llegir Més

L'ALCALDE JAUME ARS, CONVIDA AL PRESIDENT TORRA A GUISSONA

El proper divendres, 31 de gener de 2020, a les 11 del matí, el president de la Generalitat de Catalunya, el M. Hble. Sr. Quim Torra i Pla visitarà l’Ajuntament de Guissona.

L'ALCALDE JAUME ARS, CONVIDA AL PRESIDENT TORRA A GUISSONA - Llegir Més

ES CREA A GUISSONA LA PRIMERA ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS

Aquest dijous s’ha creat l’Associació de Gambians Units de Guissona, amb l’objectiu de promocionar la cultura gambiana i ajudar al progrés de la societat Gambiana a Guissona i a Gambia.

ES CREA A GUISSONA LA PRIMERA ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA I ELS SEUS CENTRES ESCOLARS APOSTEN PER LA RESOLUCIÓ DE CONFLICTES ENTRE ELS ESCOLARS A TRAVÉS D EL PROGRAMA TEI

Guissona és el primer municipi TEI de les terres de Lleida, municipi que en tots els centres educatius de la vila treballen contra la violència i l’assetjament escolar a educació infantil, primària i secundària. Té un caràcter institucional i implica tota la comunitat educativa.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA I ELS SEUS CENTRES ESCOLARS APOSTEN PER LA RESOLUCIÓ DE CONFLICTES ENTRE ELS ESCOLARS A TRAVÉS D EL PROGRAMA TEI - Llegir Més

LA DELEGADA DE SALUT, DIVINA FARRENY, ES REUNEIX A GUISSONA PER TROBAR SOLUCIONS AL SERVEI QUE OFEREIX GUISSONA ACTUALMENT

El passat divendres, Divina Farreny, la delegada de salut a Lleida, es va reunir a Guissona per posar fil a l’agulla i donar resposta a les precarietats que ofereix el servei sanitari actualment.

LA DELEGADA DE SALUT, DIVINA FARRENY, ES REUNEIX A GUISSONA PER TROBAR SOLUCIONS AL SERVEI QUE OFEREIX GUISSONA ACTUALMENT - Llegir Més

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "JOCS I JOGUINES A L'ANTIGUITAT" AL MUSEU DE GUISSONA

Es tracta del recull d'unes cent trenta joguines procedents de tretze museus catalans que va ser concebut fa uns anys pel Museu de Badalona.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "JOCS I JOGUINES A L'ANTIGUITAT" AL MUSEU DE GUISSONA - Llegir Més

S'ACTIVA EL PLA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ CIVIL EN FASE D'ALERTA

L'Ajuntament de Guissona activa el pla municipal de Protecció Civil (Procicat) en fase d’alerta a causa de les incidències que s’estan produint a tot el municipi a causa del fort vent.

S'ACTIVA EL PLA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ CIVIL EN FASE D'ALERTA - Llegir Més

EL SUBDELEGAT DEL GOVERN A LLEIDA VISITA GUISSONA PER ABORDAR TEMES D'IMMIGRACIÓ

La reunió, presidida per l'alcalde de Guissona Jaume Ars, acompanyat de la regidora de cultura Agnès Pla i les tècniques d'immigració i atenció a les persones ha servit per explicar les necessitats del municipi davant aquest tan per cent de població que actualment viu i treballa a Guissona.

EL SUBDELEGAT DEL GOVERN A LLEIDA VISITA GUISSONA PER ABORDAR TEMES D'IMMIGRACIÓ - Llegir Més

FEDAC GUISSONA PARTICIPA EN UN PROJECTE A BIRMINGHAM

Aquesta setmana 3 alumnes de 6è i 3 professors es troben a Birmingham treballant en el projecte “Let’s animate math” juntament amb els companys d’Itàlia, Turquia i regne Unit.

FEDAC GUISSONA PARTICIPA EN UN PROJECTE A BIRMINGHAM - Llegir Més

S'INICIEN LES MESURES PREVENTIVES PER EVITAR PLAQUES DE GEL A LA VILA

La brigada municipal ha iniciat les tasques d’aplicació de potassa als punts d’accés de vianants i vehicles, treballs que es repetiran durant el període que durin les baixes temperatures a Guissona.

S'INICIEN LES MESURES PREVENTIVES PER EVITAR PLAQUES DE GEL A LA VILA - Llegir Més

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI AMB UN CANVI DE RECORREGUT

Aquest diumenge, 12 de gener la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Guissona en col·laboració amb el Centre Excursionista Guissonenc ha organitzat la cinquena cursa SANT TORNEM-HI! , amb una caminada i cursa de 5Km i una cursa de 10Km.

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI AMB UN CANVI DE RECORREGUT - Llegir Més

MÀGICA CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT, A GUISSONA

Un any més, centenars de persones es donaren cita a la cavalcada de reis de Guissona, que destaca per la proximitat de SS. MM. Els Reis Mags d'Orient cap als més petits i per un cuidat vestuari i maquillatge de reis i patges.

MÀGICA CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT, A GUISSONA - Llegir Més

ÈXIT EN LA TRADICIONAL CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS

El matí del 24 de desembre la plaça major de Guissona es va omplir de nens i nenes que volien participar en la cagada del tió dels desitjos.

ÈXIT EN LA TRADICIONAL CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS - Llegir Més

ES PRESENTA EL PLA ESTRATÈGIC DE LA SEGARRA

Es fa públic el document del PLA ESTRATÈGIC PEL DESENVOLUPAMENT I L’OCUPACIÓ DE LA SEGARRA, als efectes que tothom qui ho desitgi pugui consultar-lo i si s’escau fer aportacions o suggerències.

ES PRESENTA EL PLA ESTRATÈGIC DE LA SEGARRA - Llegir Més

FINALITZEN ELS DOS CURSOS DE CATALÀ A GUISSONA

La regidora de Cultura, Festes i Turisme de l’Ajuntament, Sra. Agnès Pla, i el regidor de Gent Gran i Voluntariat, Sr. Josep M. Ferreras, van assistir a les cloendes que van ser seguides de les visites guiades al Museu Arqueològic de Guissona i al nucli antic de la vila.

FINALITZEN ELS DOS CURSOS DE CATALÀ A GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: