AVUI

max:29º
min:17º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

15 D'OCTUBRE, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA RURAL

A Guissona, visibilitzem la contribució que han fet dues Guissonenques a la millora empresarial, social i cultural de la nostra vila

15 D'OCTUBRE, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA RURAL - Llegir Més

EL CONSELLER D'EDUCACIÓ, JOSEP GONZÀLEZ-CAMBRAY, INAUGURA L'AMPLIACIÓ DE L'INSTITUT DE GUISSONA

El conseller ha destacat que “és una satisfacció tenir l’oportunitat d’ampliar i millorar els equipaments educatius públics del país”

EL CONSELLER D'EDUCACIÓ, JOSEP GONZÀLEZ-CAMBRAY, INAUGURA L'AMPLIACIÓ DE L'INSTITUT DE GUISSONA - Llegir Més

UNA QUARENTENA DE PERSONES COMENCEN A APRENDRE EL CATALÀ

Aquesta setmana ha començat el curs de català del nivell Inicial dirigit a les persones nouvingudes de la nostra vila.

UNA QUARENTENA DE PERSONES COMENCEN A APRENDRE EL CATALÀ - Llegir Més

GUISSONA ACULL LA SEGONA EDICIÓ DE LA FIRA D’OCUPACIÓ: CONNECTEM LA SEGARRA

Aquest dijous 7 d’octubre de 2021 s’ha dut a terme la segona edició de la fira d’ocupació: connectem la Segarra organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral de la Segarra (XIL), l’Ajuntament de Guissona i amb la col·laboració d’Odisseu, l’Agència Catalana de Joventut, la Direcció General de Joventut, i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

GUISSONA ACULL LA SEGONA EDICIÓ DE LA FIRA D’OCUPACIÓ: CONNECTEM LA SEGARRA - Llegir Més

ES PREPARA EL PROPER PLE MUNICIPAL PEL DIJOUS 14 D'OCTUBRE A LES 19.00H

El proper dijous dia 14 d’octubre a les 19.00h, es celebrarà el PLE MUNICIPAL a través de videoconferència. La sessió es retransmetrà en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

ES PREPARA EL PROPER PLE MUNICIPAL PEL DIJOUS 14 D'OCTUBRE A LES 19.00H - Llegir Més

L’ALUMNAT DE LA UPC TREBALLARÀ PROJECTES DE CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE A GUISSONA

L’Ajuntament de Guissona ha signat un acord amb la Universitat Politècnica de Catalunya, concretament amb la Escola d’Arquitectura de Sant Cugat amb l’objectiu que els alumnes de l’últim curs d’arquitectura puguin portar a terme els seus projectes d’urbanisme en l’entorn d’aquesta vila.

L’ALUMNAT DE LA UPC TREBALLARÀ PROJECTES DE CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE AMB EL TANCAMENT DELS RAVALS A LA CIRCULACIÓ

Aquest diumenge des de les 9 del matí i fins a les 3 del migdia els ravals de Guissona s’han tancat a la circulació, amb l’objectiu de promoure el desplaçament a peu, en bicicleta, en patins, …

GUISSONA CELEBRA LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE AMB EL TANCAMENT DELS RAVALS A LA CIRCULACIÓ - Llegir Més

GUISSONA RECULL EN UN FULLETÓ TOTA LA INFORMACIÓ DEL TRANSPORT PÚBLIC

L’Ajuntament de Guissona ja disposa d’un follet amb el recull de tota la informació referent al transport públic que passa per la població, els respectius horaris i els enllaços amb les combinacions disponibles.

GUISSONA RECULL EN UN FULLETÓ TOTA LA INFORMACIÓ DEL TRANSPORT PÚBLIC - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA SEVA FESTA MAJOR AMB UNA VINTENA D’ACTIVITATS

Del 7 al 12 de setembre s’ha celebrat la Festa Major de Guissona, amb un programa dissenyat juntament amb la Comissió de Festes, que ha inclòs un una vintena de propostes d’oci festiu i cultural pensades per gaudir d’uns dies festius igualitaris i per arribar a tots els públics.

GUISSONA CELEBRA LA SEVA FESTA MAJOR AMB UNA VINTENA D’ACTIVITATS - Llegir Més

FESTA MAJOR AL MUSEU DE GUISSONA

Un bon nombre de visitants han aprofitat aquesta situació per descobrir o redescobrir el Museu i el Parc Arqueològic de la ciutat romana de Iesso.

FESTA MAJOR AL MUSEU DE GUISSONA - Llegir Més

DESCOMPTES AMB MOLT BON GUST

El passat dijous 2 de setembre es va celebrar a l’eix comercial de la nostra vila el primer ‘Mercat del Bon Gust’. Aquest mercat, que es va concebre com una reformulació de l’anterior ‘Mercat de la Ganga’, tenia com a objectiu principal fomentar el comerç de proximitat tot potenciant els comerços i els restauradors de l’Associació de Comerciants de Guissona.

DESCOMPTES AMB MOLT BON GUST - Llegir Més

TORNA LA FESTA MAJOR DE GUISSONA

El proper dia 7 de setembre torna la Festa Major de Guissona, que s’allargarà fins el dia 12. El programa d’enguany, dissenyat juntament amb la Comissió de Festes, inclou una vintena de propostes d’oci festiu i cultural pensades per gaudir d’uns dies festius igualitaris i per arribar a tots els públics.

TORNA LA FESTA MAJOR DE GUISSONA - Llegir Més

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE GUISSONA PREPARA EL PRIMER MERCAT DEL BON GUST

Els carrers i places del centre històric de Guissona esdevindran un interessant mercat d’oportunitats traient els seus productes al carrer al millor preu.

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE GUISSONA PREPARA EL PRIMER MERCAT DEL BON GUST - Llegir Més

TORNA LA RENTADA POPULAR DE GUISSONA

El passat diumenge i amb motiu de la festa de la Mare de Déu de la Salut, ha tingut lloc la popular rentada a les Fonts de la vila. Aquesta ha estat la IX edició, i ha anat acompanyada d’un concert de música tradicional a càrrec del grup FenyaRai!

TORNA LA RENTADA POPULAR DE GUISSONA - Llegir Més

SURT LA 8A EDICIÓ DE "EL BUTLLETÍ"

En aquesta edició, l’equip de govern plasma un resum dels dos anys de legislatura, posant en valor l’honestedat i la dedicació plena , així com la responsabilitat, la integritat i la intel·ligència que els ha caracteritzat amb la feina feta fins ara.

SURT LA 8A EDICIÓ DE "EL BUTLLETÍ" - Llegir Més

S'OBREN LES INSCRIPCIONS AMB RESERVA PRÈVIA ALS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE GUISSONA

Avui dijous 26 a partir de les 9.00h s'obren les inscripcions a TOTS ELS ACTES de la Festa Major de Guissona, que comporten reserva prèvia.

S'OBREN LES INSCRIPCIONS AMB RESERVA PRÈVIA ALS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA QUEDA EXEMPT DEL TOC DE QUEDA

El TSJC ha tombat aquest dijous el toc de queda que demanava el Govern. Així, dels 148 municipis proposats, la justícia només n'accepta 19. GUISSONA en queda fora.

GUISSONA QUEDA EXEMPT DEL TOC DE QUEDA - Llegir Més

GUISSONA ENTRA AL LLISTAT DE MUNICIPIS AMB TOC DE QUEDA

Els nous criteris que ha establert la Generalitat en aquesta ocasió, afecten al nostre municipi, Guissona i Guarda-si-venes.

GUISSONA ENTRA AL LLISTAT DE MUNICIPIS AMB TOC DE QUEDA - Llegir Més

CLOUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU ORGANITZADES DES DE LA REGIDORIA DE JOVENTUT

El passat 30 de juliol van finalitzar les activitats d’estiu organitzades per la regidoria de joventut de l’ajuntament de Guissona amb la col•laboració del Museu de Guissona, la brigada municipal, el Centre d’Art Singular Cal Santacreu, el Col•lectiu Creativitats Urbanes i subvencionat pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona.

CLOUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU ORGANITZADES DES DE LA REGIDORIA DE JOVENTUT - Llegir Més

NOU HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC DURANT EL MES D'AGOST

A partir de l'1 i fins al 31 d'agost, ambdós inclosos, l'horari d'atenció al públic es durà a terme de les 9.00h a les 14.00 hores, de dilluns a divendres.

NOU HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC DURANT EL MES D'AGOST - Llegir Més

CLOU EL CURS D'EMPODERAMENT DE LES DONES IMMIGRADES

En l’acte de cloenda, celebrat el 19 de juliol, el regidor Josep M. Ferreras ha entregat els certificats d’assistència de la formació adreçada a les persones nouvingudes, els objectius principal de la qual són enfortir l’empoderament de les dones i conscienciar als homes de la igualtat de gènere.

CLOU EL CURS D'EMPODERAMENT DE LES DONES IMMIGRADES - Llegir Més

GUISSONA VOTA SI, A TENIR RÀDIO MUNICIPAL

Amb la pregunta Creus que Guissona hauria de tenir una ràdio municipal? es va convidar a tothom que estes registrat/da a la plataforma a participar de l’enquesta.

GUISSONA VOTA SI, A TENIR RÀDIO MUNICIPAL - Llegir Més

PUNT I FINAL ALS CAPVESPRES A LA ROMANA

Amb el tret de sortida de la setmana cultural per excel·lència de Guissona – ELS CAPVESPRES A LA ROMANA – molts guissonencs i guissonenques van sortir al carrer per gaudir de les activitats programades, que es van dur a terme tota la setmana del 12 al 17 de juliol a les 22.00h de la nit a la Plaça Major.

PUNT I FINAL ALS CAPVESPRES A LA ROMANA - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA ANUL•LA EL MERCAT ROMÀ

Tot i que la normativa actual permet fer activitats culturals i firals amb mesures preventives, la manca de recursos suficients per garantir la seguretat, ens porta a anul•lar el MERCAT ROMÀ previst pel proper dissabte, 17 de juliol amb l’objectiu d’eludir els encreuaments de persones en l’espai del mercat i els contactes fora dels grups bombolla.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA ANUL•LA EL MERCAT ROMÀ - Llegir Més

LA PROPOSTA DISFRUITA-LA ARRIBA AL CASAL IESSO

Avui dimecres, 14 de juliol a les 10 del matí i al casal d'estiu IESSO, Unió de Pagesos eha portat a terme la proposta DISFRUITA-LA amb l'actuació de La Cremallera, una proposta totalment subvencionada per Unió de Pagesos.

LA PROPOSTA DISFRUITA-LA ARRIBA AL CASAL IESSO - Llegir Més

TRETZE ANYS DE RUTA POÈTICA

Aquest dissabte, 10 de juliol ha tingut lloc la tretzena edició de l’itinerari poètic Jordi Pàmias, un recorregut poètic musicalitzat que s’inicia a la casa natal del poeta i recorre els carrers del nucli històric de la vila, seguint el recorregut marcat pel poemari Itinerari Poètic Jordi Pàmias, un passeig que discorre pels indrets de la vila als quals el poeta ha dedicat els seus poemes.

TRETZE ANYS DE RUTA POÈTICA - Llegir Més

GUISSONA CONSTITUEIX LA TAULA PER LA CONVIVÈNCIA INTERCULTURAL

Aquest dilluns, 12 de juliol s’ha constituït a Guissona la taula per la convivència intercultural, aquesta taula té com a objectiu ser òrgan assessor de l’alcaldia en temes relacionals amb la convivència intercultural i la cohesió social a Guissona.

GUISSONA CONSTITUEIX LA TAULA PER LA CONVIVÈNCIA INTERCULTURAL - Llegir Més

arxivat sota: