AVUI

max:9º
min:2º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

DIJOUS 26/03 NO HI HAURÀ MERCAT SETMANAL

L'Ajuntament informa que el proper dijous 26 de març no hi haurà Mercat Setmanal. #Guissona #prevenció #salut #covid19

DIJOUS 26/03 NO HI HAURÀ MERCAT SETMANAL - Llegir Més

EVITEM SORTIR DE CASA, APROFITANT ELS SERVEIS A DOMICILI I DE PREPARACIÓ DE COMANDES

La regidoria de comerç de l’Ajuntament de Guissona, encapçalada per Ramon Sala, ha sol·licitat als comerciants que ofereixen SERVEIS BÀSICS (alimentació, farmàcies, forns de pa, drogueries, …) que redueixin els seus horaris amb la mesura que sigui possible i com a alternativa que ofereixin servei a domicili, amb l’objectiu d’evitar al màxim el trànsit de la població pels carrers durant el període de confinament a causa del Covid-19.

EVITEM SORTIR DE CASA, APROFITANT ELS SERVEIS A DOMICILI I DE PREPARACIÓ DE COMANDES - Llegir Més

GUISSONA COMPTA AMB 70 VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES PEL COVID-19

La regidoria de gent gran i voluntariat de l’Ajuntament de Guissona, encapçalada per Josep Mª Ferreras, ha creat una borsa de voluntariat per donar suport a diferents accions que puguin sorgir aquests dies de confinament a casa, arran del COVID-19.

GUISSONA COMPTA AMB 70 VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES PEL COVID-19 - Llegir Més

ES REDUEIXEN ELS VIATGES EN TRANSPORT PÚBLIC

S'ha produït una caiguda important en els viatgers/es usuaris/es de transport públic. Per aquest motiu, s'ha acordat reduir expedicions i deixar de fer els viatges que des del divendres i dissabte passat ja no porten ningú.

ES REDUEIXEN ELS VIATGES EN TRANSPORT PÚBLIC - Llegir Més

DECRET DE MESURES EXCEPCIONALS I PROTOCOL ACTUACIÓ ENFRONT COVID-19

L’aprovació i activació al municipi de Guissona d’un conjunt de mesures extraordinàries de Contingència contra el COVID-19, amb l’objectiu d’establir mecanismes per garantir els serveis bàsics i essencials per a la població, en el benentès que no són mesures sanitàries, que hauran de ser adoptades per les autoritats competents, sinó de garantia de serveis, concretades en les recollides en els punts resolutius següents, sense perjudici que aquestes mesures puguin ser actualitzades, reforçades o modificades, i sense perjudici de les directament derivades de l’aplicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma.

DECRET DE MESURES EXCEPCIONALS I PROTOCOL ACTUACIÓ ENFRONT COVID-19 - Llegir Més

OFICINA TANCADA

En compliment del Reial Decret 463/2020 que declara l'estat d'alarma, es prohibeix la mobilitat excepte per motius de necessitat, per la qual cosa a les oficines de l'Ajuntament de Guissona NO S'EFECTUARAN TRÀMITS PRESENCIALMENT, excepte en casos de força major.

OFICINA TANCADA - Llegir Més

COMUNICAT D'ALCALDIA NUM. 2

Amb aquest segon comunicat s’amplia la informació per tal de clarificar dubtes. #Guissona #salut #covid19 #quedatacasa #responsabilitatdetothom

COMUNICAT D'ALCALDIA NUM. 2 - Llegir Més

TELÈFONS D'EMERGÈNCIES #COVID19

Llistat de telègons d'interès per resoldre dubtes davant la situació del #covid19

TELÈFONS D'EMERGÈNCIES #COVID19 - Llegir Més

ACTIVADES MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT EL #COVID19

Les autoritats sanitàries competents activen noves mesures per prevenir contagis davant el #COVID19

ACTIVADES MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT EL #COVID19 - Llegir Més

COMUNICAT D’ALCALDIA NUM.1

Atesa la situació creada per l’evolució del Coronavirus, l’Ajuntament de Guissona ha constituït un comitè de seguiment que està en permanent contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i que periòdicament avalua l’evolució de la situació. L’Ajuntament de Guissona per tal de frenar la proliferació del virus pren les següents mesures, alhora que fa una crida a la calma.

COMUNICAT D’ALCALDIA NUM.1 - Llegir Més

PRESENTACIÓ D’UN LLIBRE SOBRE TARÁS SHEVCHENKO A GUISSONA

El passat dissabte, 7 de març, José Andrés Alvaro Ocáriz ens va presentar el llibre dedicat a Taras Shevchenko, excel·lent pintor i magnífic poeta que s’ha convertit en un dels símbols d’Ucraïna.

PRESENTACIÓ D’UN LLIBRE SOBRE TARÁS SHEVCHENKO A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Des de l’Àrea de la Dona i Igualtat es van organitzar diferents actes, alguns d’ells tindran lloc durant tot el mes de març com són els que s’organitzen des del Museu de Guissona.

GUISSONA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA - Llegir Més

TROBADA DE REGIDORES I REGIDORS DE JOVENTUT DE LA SEGARRA PER POSAR EN COMÚ LES NECESSITATS DELS JOVES DE LA COMARCA

El dijous 27 de febrer a les 19.00h es van reunir tretze regidores i regidors dels ajuntaments de la comarca, la Consellera Comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega i el membre de Coordinació Territorial de Joventut, Víctor Saló.

TROBADA DE REGIDORES I REGIDORS DE JOVENTUT DE LA SEGARRA PER POSAR EN COMÚ LES NECESSITATS DELS JOVES DE LA COMARCA - Llegir Més

L’ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS RECAPTA FONS PER RECONSTRUIR UN MERCAT AL SEU PAÍS

La setmana pasada un incendi va destruir el mercat, el govern del país ha demanat ajuda internacional i des de Guissona, la recent creada Associació de Gambians Units de Guissona vol aportar-hi el seu granet de sorra obrint un compte corrent per recaptar diners i enviar-los al govern de Gàmbia. L’acció es portarà a terme durant tot el mes de març

L’ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS RECAPTA FONS PER RECONSTRUIR UN MERCAT AL SEU PAÍS - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA NATURALES AMB UNA PLANTADA D’ARBRES

Els alumnes de 5è de l’Escola Ramon Faus i Esteve i els de 4t de l’Escola Ramon Estadella i de la Fedac Guissona han realitat aquest 3 de març, en motiu del DIA MUNDIAL DE LA NATURALESA, una plantada d’arbres i aromàtiques a la zona on es projecta el futur jardí botànic de Guissona

GUISSONA CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA NATURALES AMB UNA PLANTADA D’ARBRES - Llegir Més

L'ALUMNAT DE 4T D'ESO DE FEDAC GUISSONA GUANYA EL 2N PREMI AL MILLOR PROJECTE CIENTÍFIC A LA FIST LEGO LEAGUE A LLEIDA

El projecte està basat en la Comarca de la Segarra, a través de la creació d'uns contenidors anomenats “smarbish” que contenen uns sensors d’ultrasò que detecten la seva capacitat interna.

L'ALUMNAT DE 4T D'ESO DE FEDAC GUISSONA GUANYA EL 2N PREMI AL MILLOR PROJECTE CIENTÍFIC A LA FIST LEGO LEAGUE A LLEIDA - Llegir Més

GUISSONA GAUDEIX DEL CARNAVAL

Des de primera hora del matí, els membres de l’Associació Gastronòmica LA MANDUCA van començar a preparar la truita de patates gegant, una truita de patata i ceba feta amb més de 250 ous, que es va repartir al migdia entre tots els assistents de les activitats programades a la Plaça Major.

GUISSONA GAUDEIX DEL CARNAVAL - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA OBRE UN NOU CANAL DE COMUNICACIÓ A TELEGRAM

Els seguidors i seguidores rebran als seus telèfons mòbils els avisos d’incidències que afectin el municipi, així com continguts d’interès local i de servei públic

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA OBRE UN NOU CANAL DE COMUNICACIÓ A TELEGRAM - Llegir Més

EL CARNAVAL A GUISSONA S’INICIA AMB UNA TROBADA INTERGENERACIONAL

Aquest dijous, 20 de febrer, dijous gras, els alumnes de P2 de les llars d’infants de la vila (Fedac i Patufet) han visitat els avis i les àvies de la Fundació per gaudir i d’un matí de Carnaval.

EL CARNAVAL A GUISSONA S’INICIA AMB UNA TROBADA INTERGENERACIONAL - Llegir Més

L'ACLE GUISSONA CELEBRA EL SEU 40È ANIVERSARI COINCIDINT AMB LA X TROBADA DE MINIHANDBOL

La gran sorpresa de la trobada va ser la presencia de Gonzalo Peres de Varga jugador del F.C Barcelona i de la selecció espanyola d’Handbol, que va venir a la trobada i va signar autògrafs a tots els nens i nenes que van participar-hi i que van poder parlar amb ell.

L'ACLE GUISSONA CELEBRA EL SEU 40È ANIVERSARI COINCIDINT AMB LA X TROBADA DE MINIHANDBOL - Llegir Més

TUPERDEMOCRÀTIC SOBRE EL COMERÇ LOCAL

El proper dijous, 13 de febrer i en el marc del MERCAT SETMANAL, l’Ajuntament de Guissona, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Botiguers iniciarà un procés participatiu de consulta popular sobre el COMERÇ LOCAL

TUPERDEMOCRÀTIC SOBRE EL COMERÇ LOCAL - Llegir Més

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.205,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA

Amb una aportació de 6€ per persona es van recollir un total de 1.205,00€ que s’han entregat aquesta setmana a les membres de l’Associació REFEM, una entitat sense ànim de lucre que ofereix els seus serveis a la ciutat de Lleida prestant un acolliment residencial a dones i mares amb filles i fills que es trobin en una situació d’urgència.

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.205,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA - Llegir Més

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA, VISITA GUISSONA

Aquest divendres 31 de gener, Guissona ha rebut la visita del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla, per tal de traslladar-li la problemàtica en que es troba Guissona actualment, la mancança d’habitatge i de recursos sanitaris, així com també la insuficiència de transport públic.

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA, VISITA GUISSONA - Llegir Més

L'ALCALDE JAUME ARS, CONVIDA AL PRESIDENT TORRA A GUISSONA

El proper divendres, 31 de gener de 2020, a les 11 del matí, el president de la Generalitat de Catalunya, el M. Hble. Sr. Quim Torra i Pla visitarà l’Ajuntament de Guissona.

L'ALCALDE JAUME ARS, CONVIDA AL PRESIDENT TORRA A GUISSONA - Llegir Més

ES CREA A GUISSONA LA PRIMERA ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS

Aquest dijous s’ha creat l’Associació de Gambians Units de Guissona, amb l’objectiu de promocionar la cultura gambiana i ajudar al progrés de la societat Gambiana a Guissona i a Gambia.

ES CREA A GUISSONA LA PRIMERA ASSOCIACIÓ DE GAMBIANS - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA I ELS SEUS CENTRES ESCOLARS APOSTEN PER LA RESOLUCIÓ DE CONFLICTES ENTRE ELS ESCOLARS A TRAVÉS D EL PROGRAMA TEI

Guissona és el primer municipi TEI de les terres de Lleida, municipi que en tots els centres educatius de la vila treballen contra la violència i l’assetjament escolar a educació infantil, primària i secundària. Té un caràcter institucional i implica tota la comunitat educativa.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA I ELS SEUS CENTRES ESCOLARS APOSTEN PER LA RESOLUCIÓ DE CONFLICTES ENTRE ELS ESCOLARS A TRAVÉS D EL PROGRAMA TEI - Llegir Més

LA DELEGADA DE SALUT, DIVINA FARRENY, ES REUNEIX A GUISSONA PER TROBAR SOLUCIONS AL SERVEI QUE OFEREIX GUISSONA ACTUALMENT

El passat divendres, Divina Farreny, la delegada de salut a Lleida, es va reunir a Guissona per posar fil a l’agulla i donar resposta a les precarietats que ofereix el servei sanitari actualment.

LA DELEGADA DE SALUT, DIVINA FARRENY, ES REUNEIX A GUISSONA PER TROBAR SOLUCIONS AL SERVEI QUE OFEREIX GUISSONA ACTUALMENT - Llegir Més

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "JOCS I JOGUINES A L'ANTIGUITAT" AL MUSEU DE GUISSONA

Es tracta del recull d'unes cent trenta joguines procedents de tretze museus catalans que va ser concebut fa uns anys pel Museu de Badalona.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "JOCS I JOGUINES A L'ANTIGUITAT" AL MUSEU DE GUISSONA - Llegir Més

S'ACTIVA EL PLA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ CIVIL EN FASE D'ALERTA

L'Ajuntament de Guissona activa el pla municipal de Protecció Civil (Procicat) en fase d’alerta a causa de les incidències que s’estan produint a tot el municipi a causa del fort vent.

S'ACTIVA EL PLA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ CIVIL EN FASE D'ALERTA - Llegir Més

arxivat sota: