AVUI

max:29º
min:17º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

REUNIT EL PLA DE PROTECCIÓ CIVIL DEL MERCAT ROMÀ DE IESSO

Les parts implicades a l'organització i gestió dels capvespres i Mercat Romà, han estat informats/des de les mesures previstes en relació amb tot allò establert pel procicat i que condiciona el funcionament d'aquests.

REUNIT EL PLA DE PROTECCIÓ CIVIL DEL MERCAT ROMÀ DE IESSO - Llegir Més

ES PREPARA EL PLE PEL PROPER DIMECRES 14 DE JULIOL A LES 19.00H

El proper dimecres 14 de juliol a les 19.00h, es celebrarà el Ple municipal a través de videoconferencia o bé presencialment.

ES PREPARA EL PLE PEL PROPER DIMECRES 14 DE JULIOL A LES 19.00H - Llegir Més

ES TANCA EL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA AMB DOS PROPOSTES GUANYADORES

En la fase de votació han participat un total de 33 persones, i han sortit dues propostes guanyadores empatades; d’una banda la de l’espai lúdic per a gossos, i de l’altra la gatera, control responsable, i tinença d’animals de companyia.

ES TANCA EL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA AMB DOS PROPOSTES GUANYADORES - Llegir Més

EL SISI DE LA SEGARRA DONA PER FINALITZADA LA SEVA ACTIVITAT QUE ES VA INICIAR A MITJANS DE SETEMBRE A GUISSONA

El SISI de la Segarra dona per finalitzada la seva activitat que es va iniciar a mitjans de setembre als municipis de Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet. Ara ens preparem per a les activitats d’estiu!

EL SISI DE LA SEGARRA DONA PER FINALITZADA LA SEVA ACTIVITAT QUE ES VA INICIAR A MITJANS DE SETEMBRE A GUISSONA - Llegir Més

TORNA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

El proper dissabte, 17 de juliol tornarà a Guissona el MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany en la seva 24a edició, una proposta de format més reduït amb l’objectiu de que guissonencs i guissonenques tornin a sortir al carrer per recuperar el seu passat romà.

TORNA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO - Llegir Més

APLEC DE SANT PERE A GUISSONA

Els veïns de Guissona i alguns de la comarca es van aplegar aquest dimarts a l'ermita de Sant Pere dels Pastors per commemorar el dia del seu patró.

APLEC DE SANT PERE A GUISSONA - Llegir Més

TORNA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN A CAPDEVILA

El passat dimecres, 23 de juny l'Ajuntament de Guissona i el veïnat de Capdevila van recuperar la tradicional celebració de Sant Joan.

TORNA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN A CAPDEVILA - Llegir Més

ARRIBA L’ESTIU A GUISSONA AMB ELS TOCS MUSICALS

Un any més, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona recupera les nits d’estiu a la fresca amb una proposta engrescadora i musical, enguany de nou recuperant les terrasses i les places de la vila, amb tres propostes que es portaran a terme cada últim divendres de mes. Enguany portem propostes de proximitat o vinculades amb Guissona.

ARRIBA L’ESTIU A GUISSONA AMB ELS TOCS MUSICALS - Llegir Més

CATIFES DE CORPUS OMPLEN DE COLOR EL CARRER BISBAL

Un any més, Guissona ha seguit treballant per recuperar l'antiga tradició de les catifes de Corpus, emplaçant l'elaboració de les catifes del carrer Fluvià al carrer Bisbal.

CATIFES DE CORPUS OMPLEN DE COLOR EL CARRER BISBAL - Llegir Més

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ

L'Ajuntament de Guissona licita el Servei de bar del Parc Fluvià per a l'estiu 2021. Ja es poden presentar les sol·licituds, fins el 10 de juny.

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ - Llegir Més

S'ANUL·LA LA FESTA DE L'ENRAMADA 2021

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona s’informa que enguany s’ha decidit anul·lar tots els actes relacionats amb la FESTA DE L’ENRAMADA atesa la prohibició del PROCICAT a data d’avui, en la que no es preveu la possibilitat de fer cercaviles ni actes culturals sense control d’aforament.

S'ANUL·LA LA FESTA DE L'ENRAMADA 2021 - Llegir Més

S'ACTIVA LA BOSA JOVE DE TREBALL TEMPORAL MUNICIPAL

L'Ajunament activa una borsa jove, per a majors de 20 anys per treballar a la piscina municipal aquest estiu 2021

S'ACTIVA LA BOSA JOVE DE TREBALL TEMPORAL MUNICIPAL - Llegir Més

NOVA CONSULTA SOBRE EL CARRER PAU CASALS

L’Equip de Govern de l’Ajuntament obra una nova consulta, a través de la plataforma Dedicim Guissona, una consulta sobre les actuacions que s'estan fent a la zona que afecta concretament al carrer Pau Casals.

NOVA CONSULTA SOBRE EL CARRER PAU CASALS - Llegir Més

S'INICIA UNA NOVA CAMPANYA PER A LA IGUALTAT

Es tracta d'una iniciativa per conscienciar a tota la població i fer visibles comportaments molts cops inconscients, de discriminació.

S'INICIA UNA NOVA CAMPANYA PER A LA IGUALTAT - Llegir Més

MÉS DE 20 PROPOSTES PER GAUDIR DE L’ESTIU A GUISSONA

Campaments, casals, cursets de natació, arqueologia, robòtica, anglès, ceràmica, català, reforç, camps de treball, skate i pàdel entre altres són les propostes d’estiu que es poden portar a terme a Guissona.

MÉS DE 20 PROPOSTES PER GAUDIR DE L’ESTIU A GUISSONA - Llegir Més

LA 18a EDICIÓ DEL PREMI COMARCAL DE TREBALLS DE RECERCA ES CELEBRA A GUISSONA

L’acte va tenir lloc el dijous 20 de maig a les 18 h de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona. Alumnat, professorat, jurat, patrocinadors i col·laboradors van poder presenciar els lliuraments de diplomes i premis a tot l’alumnat, així com als tutors i tutores.

LA 18a EDICIÓ DEL PREMI COMARCAL DE TREBALLS DE RECERCA ES CELEBRA A GUISSONA - Llegir Més

EL SECRETARI D'INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT, ISIDRE GAVÍN ANUNCIA NOVETATS SOBRE EL TRANSPORT PÚBLIC A GUISSONA

Les modificacions que ahir va presentar a Guissona el secretari, Isidre Gavín, donen resposta especialment a les demandes expressades pel consistori en relació amb les necessitats de transport de la seva ciutadania i a la millora de la coordinació horària amb altres serveis per carretera amb destinació Lleida i Barcelona.

EL SECRETARI D'INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT, ISIDRE GAVÍN ANUNCIA NOVETATS SOBRE EL TRANSPORT PÚBLIC A GUISSONA - Llegir Més

800 MIRADES OMPLIRAN LA RAMBLA DE GUISSONA

Mirades sorgeix d’una proposta promoguda per LLUC FLOTATS, un artista urbà que treballa sobretot amb la tècnica stencil (plantilles).

800 MIRADES OMPLIRAN LA RAMBLA DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA S'ESTRENA AL FESTIVAL ESPURNES BARROQUES

La proposta de Guissona es va emmarcar a l'Obra de Fluvià, amb l'espectacle Asómate a esa ventana! Pasiones de Hombres y Mujeres que no saben de música.

GUISSONA S'ESTRENA AL FESTIVAL ESPURNES BARROQUES - Llegir Més

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.394,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA

La recaptació final de tots els actes ha estat de 1.394,00€ que van entregar membres de l’Associació Nèvia a l’Associaicó REFEM, a Lleida el passat 10 de maig.

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.394,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA - Llegir Més

330 KG DE RESIDUS RECOLLITS A GUISSONA EN EL MARC DEL "LET'S CLEAN UP EUROPE"

Guissona ha participat enguany al LET’S CLEAN UP EUROPE amb accions portades a terme entre el 3 i el 9 de maig que han portat a recollir 330 Kg de deixalles trobats a la vila i als camins de l’entorn de la vila.

330 KG DE RESIDUS RECOLLITS A GUISSONA EN EL MARC DEL "LET'S CLEAN UP EUROPE" - Llegir Més

ES PRESENTA LA NOVA REVISTA DEL MUSEU DE GUISSONA, "SOTA LES PEDRES"

Es tracta d'una revista anual en paper reciclat i versió digital, dedicada a Guissona, a l'antiga Iesso i al Museu de Guissona. En el primer número es pot llegir un article de Xavier Santesmasses titulat "Aristòcrata i barricada".

ES PRESENTA LA NOVA REVISTA DEL MUSEU DE GUISSONA, "SOTA LES PEDRES" - Llegir Més

NOU CONCURS PEL LOGO DE L'AFA DE L'INS GUISSONA

L'AFA de l'INS Guissona organitza un concurs de logos amb els 450 alumnes que cursen ESO i batxillerat a l'INS Guissona amb l'objectiu d'escollir un nou logo identificatiu per aquest institut de secundària i que sigui imatge del mateix.

NOU CONCURS PEL LOGO DE L'AFA DE L'INS GUISSONA - Llegir Més

EL FESTIVAL "ESPURNES BARROQUES" ARRIBA A GUISSONA EN LA SEVA QUARTA EDICIÓ

El festival, que programarà 16 concerts i una vintena d’activitats paral·leles, tindrà lloc entre el 14 de maig i el 13 de juny en una quinzena de municipis de la Catalunya Central

EL FESTIVAL "ESPURNES BARROQUES" ARRIBA A GUISSONA EN LA SEVA QUARTA EDICIÓ - Llegir Més

PLE MUNICIPAL PEL PROPER 10 DE MAIG A LES 19.30H

El proper dilluns dia 10 de maig a les 19.30h, es celebrarà el Ple municipal en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

PLE MUNICIPAL PEL PROPER 10 DE MAIG A LES 19.30H - Llegir Més

A GUISSONA, EMBRUTES O NETEGES?

S’engega amb força a Guissona la setmana del LET’S CLEAN UP EUROPE. Una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.

A GUISSONA, EMBRUTES O NETEGES? - Llegir Més

GUARDA-SI-VENES CELEBRA LA SEVA FESTA MAJOR

Com ja és tradició, el primer diumenge de maig, el nucli agregat de Guarda-si-venes celebrà la seva festa major. En aquesta edició, la Missa major es va dur a terme a l’exterior de l’església de Sant Miquel.

GUARDA-SI-VENES CELEBRA LA SEVA FESTA MAJOR - Llegir Més

ELS NENS I NENES DE SEGON ESCRIUEN UN CONTE

Els nens i nenes de segon de primària dels tres centres educatius de Guissona (Escola Ramon Estadella, Escola Ramon Faus i Esteve i la FEDAC Guissona) han escrit un conte de forma conjunta.

ELS NENS I NENES DE SEGON ESCRIUEN UN CONTE - Llegir Més

S'INICIA EL CURS D'EMPODERAMENT ADREÇAT A DONES IMMIGRADES

El passat dimarts dia 20 d’abril, 26 persones van començar el curs d’empoderament adreçat sobretot a les dones immigrades.

S'INICIA EL CURS D'EMPODERAMENT ADREÇAT A DONES IMMIGRADES - Llegir Més

arxivat sota: