AVUI

max:15º
min:0º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

MARC MARQUEZ PROTAGONITZA LA HISTÒRIA DE PRIMER DE PRIMÀRIA

Aquest dijous, 4 d’abril els alumnes de segon de primària dels tres centres educatius de la vila (Escola Ramon Faus i Esteve, Escola Ramon Estadella i Escola Fedac Guissona) s’han trobat per fer lectura del conte ELS TRES PIRATES I EL MARC MARQUEZ

MARC MARQUEZ PROTAGONITZA LA HISTÒRIA DE PRIMER DE PRIMÀRIA - Llegir Més

FELIÇOS DE VIURE A GUISSONA

Del resultat de l’enquesta elaborada per l’alumnat de FEDAC Guissona se n’extreu que els guissonencs i guissonenques s’identifiquen amb la nostra vila i es senten feliços vivint-hi

FELIÇOS DE VIURE A GUISSONA - Llegir Més

ALUMNES DE SECUNDÀRIA SENSIBILITZATS AMB EL PLANETA GRÀCIES A PLANT FOR THE PLANET

Els dies 1 i 2 d’abril, s’han portat a terme a l’Ajuntament de Guissona - sota el marc de la regidoria de medi ambient i del Pla Educatiu d’Entorn - les acadèmies de PLANT FOR THE PLANET, dues jornades-tallers on hi han participat els alumnes de primer d’ESO i els delegats ambientals de l’INS Guissona i de FEDAC Guissona.

ALUMNES DE SECUNDÀRIA SENSIBILITZATS AMB EL PLANETA GRÀCIES A PLANT FOR THE PLANET - Llegir Més

MÉS DE 600 NENS I NENES AL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT

Més de 600 nens i nenes dels centres educatius de primària de Guissona passen aquests dies pel Parc Infantil de Trànsit que s'ha instal·lat al pavelló municipal en una activitat organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn.

MÉS DE 600 NENS I NENES AL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT - Llegir Més

ED+ AL SOPAR DE LA FAM DE GUISSONA

El passat divendres, l’escola de dansa Guissonenca va participar en el tradicional Sopar de la Fam organitzat per Mans Unides i la Parròquia de Guissona.

ED+ AL SOPAR DE LA FAM DE GUISSONA - Llegir Més

NOU ÈXIT DE L’ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA DE BURGOS

Un any més, l'escola de dansa Montse Esteve va aconseguir uns excel.lents resultats en la participació del passat cap de setmana al Concurs Nacional Orbe de dansa de Burgos.

NOU ÈXIT DE L’ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA DE BURGOS - Llegir Més

A L'ABRIL GUISSONA S'OMPLE D'HISTÒRIES

El proper dilluns, 1 d'abril l'Ajuntament de Guissona engegarà la promoció d'UN ABRIL PLE D'HISTÒRIES, un conjunt d'activitats per als més petits en el que les històries esdevenen l'eix donductor i que es portaran a terme durant el mes d'abril, mes de la literatura per excel·lència.

A L'ABRIL GUISSONA S'OMPLE D'HISTÒRIES - Llegir Més

MARGENERS: PRIMERA SORTIDA DE LA TEMPORADA

El passat diumenge 24 de març els Margeners de Guissona van realitzar el primer desplaçament de la temporada, actuant a la ciutat condal amb la Jove de Barcelona.

MARGENERS: PRIMERA SORTIDA DE LA TEMPORADA - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA ORGANITZA UN TALLER DE MOBILITAT EN BICICLETA

L’objectiu és obtenir en les properes setmanes el pla redactor de la mobilitat amb bicicleta i a peu per Guissona de cara els propers 5 - 10 anys.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA ORGANITZA UN TALLER DE MOBILITAT EN BICICLETA - Llegir Més

ES CONSOLIDA LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL A GUISSONA

L’Ajuntament de Guissona va assistir aquest dimarts a l’acte de signatura del conveni de col·laboració de la formació professional dual en electromecànica.

ES CONSOLIDA LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL A GUISSONA - Llegir Més

L'ÈTNIA GITANA ARRIBA ALS CENTRES ESCOLARS DE GUISSONA

Aquest 19, 20 i 21 de març, els alumnes de 4t de primària i 2n d’ESO dels centres de Guissona han gaudit dels contes populars rromanó, de la mà de la Fundació Pere Closa.

L'ÈTNIA GITANA ARRIBA ALS CENTRES ESCOLARS DE GUISSONA - Llegir Més

LLUCIA MASAS, 100È ANIVERSARI

El passat dissabte, 16 de març representants de l'Ajuntament de Guissona es van traslladar a les dependències de la Fundació per celebrar l'aniversari de Llucia Masas Esquius.

LLUCIA MASAS, 100È ANIVERSARI - Llegir Més

ELS MARGENERS CELEBREN EL DIA DE LA DONA TREBALLADORA

El passat divendres, els Margeners de Guissona van celebrar el dia de la dona treballadora amb un pilar de dones al assaig i la realitzacio d’una pancarta i un manifest

ELS MARGENERS CELEBREN EL DIA DE LA DONA TREBALLADORA - Llegir Més

GUISSONA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL SAI, SERVEI D'ATENCIÓ INTEGRAL PER A PERSONES LGTBI A LA SEGARRA

A l’acte de presentació ha assistit la Directora General d’Igualtat i, Regina Cairol, responsable del SAI Territorial a les comarques de Lleida i referent DGI a Lleida, acompanyades del President i alcalde de Guissona Xavier Casoliva i la Consellera comarcal d’Igualtat al Consell, Núria Magrans.

GUISSONA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL SAI, SERVEI D'ATENCIÓ INTEGRAL PER A PERSONES LGTBI A LA SEGARRA - Llegir Més

COMENÇAMENT MOLT ESPERANÇADOR PELS DE LA CAMISA MARRÓ

Va ser aquest passat diumenge 17 de març, a la plaça Bisbe Benlloch de Guissona i en motiu de la Diada del Local dels Margeners, quan la colla de la Segarra donava el tret de sortida a la temporada 2019.

COMENÇAMENT MOLT ESPERANÇADOR PELS DE LA CAMISA MARRÓ - Llegir Més

L’ESCOLA RAMON ESTADELLA SELECCIONADA COM A REFERENT EDUCATIU PER PARTICIPAR A LES JORNADES SEPIE DE SEGOVIA

L'Escola Ramon Estadella i Torradeflot de Guissona, juntament amb dos escoles més de Santa Coloma i Terrassa, va ser seleccionada per participar en aquestes jornades anomenades “Supporting Multilingual Classrooms” com a representants de Catalunya. La finalitat de les jornades era reflexionar sobre el paper del multilingüisme i plurilingüisme en les aules.

L’ESCOLA RAMON ESTADELLA SELECCIONADA COM A REFERENT EDUCATIU PER PARTICIPAR A LES JORNADES SEPIE DE SEGOVIA - Llegir Més

LA VELLA QUARESMA PERD UNA CAMA

Cada dimecres, nens i nenes de P3, P4 i P5 dels centres educatius de la vila (un curs de cada centre per setmana) passen per la plaça Bisbe Benllochon se’ls representa el conte del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma a càrrec dels alumnes de servei comunitari de 4t d’ESO de la FEDAC Guissona.

LA VELLA QUARESMA PERD UNA CAMA - Llegir Més

GUISSONA, PRIMER MUNICIPI TEI DE LES TERRES DE LLEIDA

El passat dijous 7 de març,a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona es va presentar el projecte de TUTORIA ENTRE IGUALS, en un acte en el que hi va assistir el professorat i els equips directius de tots els centres de la vila i un nombre molt important de pares i mares guissonencs.

GUISSONA, PRIMER MUNICIPI TEI DE LES TERRES DE LLEIDA - Llegir Més

ELS MARGENERS A PONTS I GUISSONA

Un grup de Margeners de Guissona van participar el passat dia 2 de març a la rua de Carnaval de Guissona. La colla castellera es va disfessar de ramat d'ovelles, amb el seu pastor, el gos i fins i tot l'ovella negra

ELS MARGENERS A PONTS I GUISSONA - Llegir Més

CLOU EL CARNAVAL DE GUISSONA AMB MIG MILER DE PERSONES

l carnaval de Guissona va omplir el passat dissabte al matí, la plaça major de Guissona. Amb un dia ben solejat i de temperatura agradable, els nens i nenes van gaudir de l’espectacle infantil de carnaval “Interesterlar”, del grup Miscel·lània Teatre

CLOU EL CARNAVAL DE GUISSONA AMB MIG MILER DE PERSONES - Llegir Més

ELS ALUMNES DE 4T DELS CENTRES DE GUISSONA CELEBREN EL DIA DE L’ARBRE

El divendres 1 de març, al matí, els alumnes de quart de primària de l’escola FEDAC Guissona, Ramon Faus Esteve i Ramon Estadella han realitzat una plantada d’arbres i plantes aromàtiques amb l’objectiu de celebrar el dia de l’arbre.

ELS ALUMNES DE 4T DELS CENTRES DE GUISSONA CELEBREN EL DIA DE L’ARBRE - Llegir Més

CARNAVAL INTERGENERACIONAL A LA FUNDACIÓ

Aquest dijous, per dotzè any consecutiu, va tenir lloc el CARNAVAL INTERGENERACIONAL a la Fundació, una festa organitzada per la Fundació CAG i el Pla Educatiu d'Entorn, en la que es troben en un mateix espai, els avis de la Fundació

CARNAVAL INTERGENERACIONAL A LA FUNDACIÓ - Llegir Més

GUISSONA, A PUNT PEL CARNAVAL

Aquest any, l’Ajuntament de Guissona aposta pel Carnaval amb un seguit de propostes adaptades a tots els públics pel dissabte dia 2 de març.

GUISSONA, A PUNT PEL CARNAVAL - Llegir Més

S'APROVA INICIALMENT EL PLA PARCIAL DEL SECTOR SUD-1 DE GUISSONA

El passat dijous 07 de febrer de 2019 el Ple de la Corporació va aprovar inicialment el Pla Parcial del sector SUD-1 de Guissona, ubicat al nord del nucli urbà, vora el parc arqueològic i la zona residencial amb habitatges plurifamiliars de l’avinguda Onze de setembre.

S'APROVA INICIALMENT EL PLA PARCIAL DEL SECTOR SUD-1 DE GUISSONA - Llegir Més

S'APROVA INICIALMENT EL PLA PARCIAL DEL SECTOR SUD-8 DE GUISSONA

El passat dijous 07 de febrer de 2019 el Ple de la Corporació va aprovar inicialment el Pla Parcial del sector SUD-8 de Guissona, ubicat al sud-oest del nucli urbà, entre la zona residencial ja desenvolupada de La Fonteta

S'APROVA INICIALMENT EL PLA PARCIAL DEL SECTOR SUD-8 DE GUISSONA - Llegir Més

FEDAC GUANYA EL CONCURS DE VÍDEO “CUIDA’M. CAMPANYA PER MANTENIR GUISSONA NETA”

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut FEDAC Guissona han estat, per segon any consecutiu, els guanyadors del concurs que porta per lema “Cuida’m. Campanya per mantenir Guissona neta.

FEDAC GUANYA EL CONCURS DE VÍDEO “CUIDA’M. CAMPANYA PER MANTENIR GUISSONA NETA” - Llegir Més

GUISSONA REP LA VISITA DE JAUME MONTFORT

El passat divendres Guissona va rebre la visita del Sr. Jaume Montfort Samà, director dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a Lleida

GUISSONA REP LA VISITA DE JAUME MONTFORT - Llegir Més

21 DE FEBRER - VAGA GENERAL

L'Ajuntament informa que degut a la VAGA GENERAL convocada pel proper dijous 21 de febrer de 2019, les dependències municipals de l’Ajuntament de Guissona (oficines, Biblioteca, Museu i Casal Jove), romandran tancades al públic.

21 DE FEBRER - VAGA GENERAL - Llegir Més

arxivat sota: