AVUI

max:29º
min:17º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

FINALITZA EL CURS DE CONEIXEMENTS LABORALS ADREÇAT A PERSONES IMMIGRANTS DE GUISSONA

En la cloenda hi han assistit el regidor de la gent gran i voluntariat, el Sr. Josep Mª Ferreras, i la directora de l’Oficina de Treball M. Àngels Pérez, encarregada de gestionar el curs.

FINALITZA EL CURS DE CONEIXEMENTS LABORALS ADREÇAT A PERSONES IMMIGRANTS DE GUISSONA - Llegir Més

UNA ALUMNA DE L’ESCOLA RAMON ESTADELLA GUANYA EL PREMI SAMBORI, I ALTRES DUES PASSEN A LA FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Anualment l’Escola Ramon Estadella de Guissona participa al Certamen de Lectura en Veu Alta. Com a conseqüència de la situació sanitària actual, aquest any s’ha portat a terme en format telemàtic.

UNA ALUMNA DE L’ESCOLA RAMON ESTADELLA GUANYA EL PREMI SAMBORI, I ALTRES DUES PASSEN A LA FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA - Llegir Més

DIA PER A LA VISIBILITAT LÈSBICA

Avui, 26 d'abril és el Dia de la Visibilitat Lèsbica i des de l'Ajuntament de Guissona reclamem la igualtat de drets i oportunitats per a les persones lesbianes.

DIA PER A LA VISIBILITAT LÈSBICA - Llegir Més

ELS PREMIS JORDI PÀMIAS ARRIBEN A L’ESCOLA

Durant aquesta setmana l’Ajuntament de Guissona ha fet l’entrega dels premis Jordi Pàmias infantil i juvenil als centres educatius de la vila.

ELS PREMIS JORDI PÀMIAS ARRIBEN A L’ESCOLA - Llegir Més

TRET DE SORTIDA AL PLA ESTRATÈGIC DEL COMERÇ

Aquest dimarts, 20 d’abril a 2/4 de 9 del vespre i a la sala de plens de l’Ajuntament, la regidoria de comerç de Guissona juntament amb l’Institut Cerdà han presentat el pla estratègic de comerç i activitats en planta baixa de Guissona.

TRET DE SORTIDA AL PLA ESTRATÈGIC DEL COMERÇ - Llegir Més

L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES PROGRAMA A GUISSONA UN DOCUMENTAL EN EL MARC DEL PROJECTE "CONSEQÜÈNCIES DEL CONSUM DE PROSTITUCIÓ"

Diumenge 18 d’abril a dos quarts de sis de la tarda a Guissona es projectarà el documental “El proxeneta” amb la presència de la seva directora, Mabel Lozano, guanyadora de l’últim Goya a Millor curt documental per “Biografía del cadàver de una mujer”.

L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES PROGRAMA A GUISSONA UN DOCUMENTAL EN EL MARC DEL PROJECTE "CONSEQÜÈNCIES DEL CONSUM DE PROSTITUCIÓ" - Llegir Més

GUISSONA PRESENTA LA 13A EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS

L’Ajuntament de Guissona obre per tretzè any consecutiu la convocatòria del PREMI JORDI PÀMIAS, amb la qual es pretén retre homenatge al nostre il·lustre poeta local i una de les veus més importants de la poesia catalana actual.

GUISSONA PRESENTA LA 13A EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS - Llegir Més

ACTIVITATS CULTURALS A LA SETMANA DE SANT JORDI 2021

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona, amb la col·laboració de la regidoria d’igualtat i del Museu plantegen diferents propostes des del diumenge 18 d’abril i fins al dissabte 24.

ACTIVITATS CULTURALS A LA SETMANA DE SANT JORDI 2021 - Llegir Més

6 D’ABRIL, DIA MUNDIA DE L’ACTIVITAT FÍSICA A GUISSONA

Guissona ha preparat un any més, una activitat per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), datada el dia 6 d’abril, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

6 D’ABRIL, DIA MUNDIA DE L’ACTIVITAT FÍSICA A GUISSONA - Llegir Més

SI TENS ENTRE 60 I 65 ANYS, VACUNA'T!

Si tens entre 60 i 65 anys, DEMANA cita prèvia per vacunar-te contra la COVID19. Per aquest divendres, dissabte i diumenge, hi ha places disponibles al Pavelló 11 de Setembre de Lleida i al CAP de Tàrrega.

SI TENS ENTRE 60 I 65 ANYS, VACUNA'T! - Llegir Més

PRIMERA TROBADA DEL CONSELL MUNICIPAL DE JOVES DE GUISSONA

El dissabte 27 de març es va fer la primera trobada del Consell Municipal de Joves de Guissona al casal Jove l’Escorxador amb l'objectiu de conéixer les inquietuds i necessitats de la població jove i fer-la partícep del dia a dia de la vila.

PRIMERA TROBADA DEL CONSELL MUNICIPAL DE JOVES DE GUISSONA - Llegir Més

DONART, INTERVENCIONS ARTÍSTIQUES FEMINISTES ORGANITZADES DES DEL MUSEU DE GUISSONA

L'acció s'engloba dins dels valors del Museu de Guissona respecte la postura feminista, com una activitat més encaminada a impulsar la perspectiva de gènere per assolir una societat més justa i igualitària.

DONART, INTERVENCIONS ARTÍSTIQUES FEMINISTES ORGANITZADES DES DEL MUSEU DE GUISSONA - Llegir Més

CONSUMEIX PRODUCTE KM0, CONSUMEIX A LA SEGARRA!

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra s’ha volgut potenciar i facilitar el consum del comerç local, donant suport al teixit comercial del territori de la Segarra per generar una economia més vinculada al territori.

CONSUMEIX PRODUCTE KM0, CONSUMEIX A LA SEGARRA! - Llegir Més

AQUESTA SETMANA SANTA, GUISSONA I JO

GUISSONA I JO és un concurs artístic dirigit a persones d’entre 12 i 21 anys amb l'objectiu de veure el municipi de Guissona a través d'una mirada jove mitjançant diferents formats de les xarxes socials (música, imatges, vídeos editats...).

AQUESTA SETMANA SANTA, GUISSONA I JO - Llegir Més

L'ALUMNAT DE 3R D'ESO DE FEDAC GUISSONA ENGEGA UN NOU PROJECTE DE CIVISME EN COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT

El projecte neix de la preocupació de l'alumnat per la brutícia i l'impacte visual que genera el gran nombre excrements de gossos per les voreres i parcs del municipi.

L'ALUMNAT DE 3R D'ESO DE FEDAC GUISSONA ENGEGA UN NOU PROJECTE DE CIVISME EN COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT - Llegir Més

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA S'ADHEREIX A LA CAMPANYA #BALLEMLLIURESISENSEPOR

En el marc del Dia Internacional de les Dones, l'Ajuntamende Guissona s'adhereix a la campanya que l’Institut Català de les Dones posa a disposició de la ciutadania, entitats i institucions amb la llista de reproducció de cançons a Spotify #BallemLliuresISensePor.

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA S'ADHEREIX A LA CAMPANYA #BALLEMLLIURESISENSEPOR - Llegir Més

CONTINUA LA CAMPANYA DE FIDELITZACIÓ AMB EL COMERÇ LOCAL

El passat 17 d’octubre es va posar en marxa una nova campanya de suport al comerç local: les targetes de fidelització. Amb elles, cada client pot acumular en punts un 2% de la seva compra i aconseguir descomptes als comerços.

CONTINUA LA CAMPANYA DE FIDELITZACIÓ AMB EL COMERÇ LOCAL - Llegir Més

GUISSONA SUMA ESFORÇOS DURANT TOT EL MES DE MARÇ PER COMMEMORAR EL DIA DE LA DONA

El municipi de Guissona i Guarda-si-venes expressarà el seu suport al Dia Internacional de les Dones (8 de març) amb diverses activitats que aplegaran història, cultura i reivindicació, entre altres.

GUISSONA SUMA ESFORÇOS DURANT TOT EL MES DE MARÇ PER COMMEMORAR EL DIA DE LA DONA - Llegir Més

"L'AJUNTAMENT AL TEU SERVEI", NOU PUNT D'INFORMACIÓ A GUISSONA

L'objectiu d'aquest nou punt és mantenir informada a la vilatania dels projectes presents i futurs de les diferents àrees de l’Ajuntament i estar cada vegada més a prop de tothom, esdevenint també un punt de recollida de suggeriments.

"L'AJUNTAMENT AL TEU SERVEI", NOU PUNT D'INFORMACIÓ A GUISSONA - Llegir Més

ESCOLA DE FAMÍLIES DELS PLANS EDUCATIUS D’ENTORN DE LA SEGARRA

Enguany i atès que la pandèmia ha aplaçat l’inici del cicle de conferències al segon i tercer trimestre i ha obligat a organitzar el cicle de conferències en format virtual

ESCOLA DE FAMÍLIES DELS PLANS EDUCATIUS D’ENTORN DE LA SEGARRA - Llegir Més

GUISSONA IMPULSA LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA AMB LA NOVA EINA “DECIDIM GUISSONA”

Decidim Guissona neix amb l’objectiu de facilitar i potenciar la participació ciutadana en els afers municipals vinculant així als guissonencs i guissonenques en els processos de presa de decisions.

GUISSONA IMPULSA LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA AMB LA NOVA EINA “DECIDIM GUISSONA” - Llegir Més

EL PLA EDUCATIU D'ENTORN DE GUISSONA S'ESTRENA A INSTAGRAM

S’obre l’Instagram del Pla Educatiu d'Entorn amb la presentació del nou logo, una proposta presentada per Alex Andrei Ciobanu, Nicolae Josan i Anton Danailov Aleksandrov de l’INS Guissona que van dibuixar una motxilla.

EL PLA EDUCATIU D'ENTORN DE GUISSONA S'ESTRENA A INSTAGRAM - Llegir Més

UNA QUARANTENA DE PERSONES D’ORIGEN ESTRANGER DE GUISSONA OBTINDRAN LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES EN ALFABETITZACIÓ ONLINE.

El curs tindrà una durada de 120 hores i l’alumnat podrà obtenir el certificat del mòdul A (competències lingüístiques), que és el primer pas de formar-se dins del Servei de primera acollida impulsat per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat.

UNA QUARANTENA DE PERSONES D’ORIGEN ESTRANGER DE GUISSONA OBTINDRAN LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES EN ALFABETITZACIÓ ONLINE. - Llegir Més

FORMACIONS GRATUÏTES PER PAL·LIAR L’ESCLETXA DIGITAL DE GUISSONA

Durant els mesos de març i abril es duran a terme formacions gratuïtes a l’espai “La Llavor” amb l’objectiu de pal·liar l’escletxa digital del municipi.

FORMACIONS GRATUÏTES PER PAL·LIAR L’ESCLETXA DIGITAL DE GUISSONA - Llegir Més

DESPRÉS DE DEU MESOS, GUISSONA RECUPERARÀ EL MERCAT SETMANAL AMB TOTES LES PARADES

Fa mesos que l’equip de govern conjuntament amb els tècnics i tècniques han analitzat el mercat municipal dels dijous (l’oferta, la ubicació i altres aspectes de funcionament).

DESPRÉS DE DEU MESOS, GUISSONA RECUPERARÀ EL MERCAT SETMANAL AMB TOTES LES PARADES - Llegir Més

GUISSONA POSA EN MARXA UN CANAL DE WHATSAPP PER COMUNICAR-SE AMB ELS VILATANS I VILATANES.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Guissona segueix fomentant els entorns de transparència i comunicació amb els seus veïns i veïnes, i aposta per un nou canal municipal que permet la comunicació bidireccional a través de WhatsApp.

GUISSONA POSA EN MARXA UN CANAL DE WHATSAPP PER COMUNICAR-SE AMB ELS VILATANS I VILATANES. - Llegir Més

ES PREPARA EL PLE MUNICIPAL PEL PROPER DIJOUS 25 DE FEBRER

El proper dijous dia 25 de febrer a les 19.30h, es celebrarà el Ple municipal a través de videoconferència.

ES PREPARA EL PLE MUNICIPAL PEL PROPER DIJOUS 25 DE FEBRER - Llegir Més

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA ES SUMA A LA CAMPANYA #xutemcontralhomofobia

Aquesta jornada té l’objectiu de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA ES SUMA A LA CAMPANYA #xutemcontralhomofobia - Llegir Més

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A GUISSONA

Aquest dimecres de cendra com ja és tradició la Vella Quaresma va arribar al balcó de l'Ajuntament de Guissona, aquesta Quaresma anirà perdent una cama cada divendres fins a setmana santa, tal i com marca la tradició.

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: