AVUI

max:22º
min:8º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

ALUMNES DE P3 DEL FEDAC GUISSONA VISITEN LA FUNDACIÓ

Alumnes de P3 de l'Escola FEDAC Guissona, han participat als tallers intergeneracionals que s'organitzen des del Pla Educatiu d'Entorn a la Fundació CAG. Els educadors de la Fundació, mestres i l'equip del Pla Educatiu d'Entorn valoren molt positivament el desenvolupament d'aquesta activitat

ALUMNES DE P3 DEL FEDAC GUISSONA VISITEN LA FUNDACIÓ - Llegir Més

Guissona s'acomiada del Carnaval i celebra els 10 anys de carnaval intergeneracional

10 anys de CARNAVAL INTERGENERACIONAL entre els alumnes de p2 de la FEDAC i els de la Llar d'Infants Municipal Patufet amb els avis de la Fundació. I, 800 sardines per acomiadar el Carnaval a Guissona i donar la benvinguda a la Quaresma.

Guissona s'acomiada del Carnaval i celebra els 10 anys de carnaval intergeneracional - Llegir Més

ES CONSOLIDA EL CARNAVAL DE GUISSONA

Guissona viu una fantàstica jornada de CARNAVAL amb propostes per a tots els gustos i per a totes les edats, que han fet que la població sortís al carrer i gaudís de tots els actes i activitats programades.

ES CONSOLIDA EL CARNAVAL DE GUISSONA - Llegir Més

Guissona debat sobre la Unió Europea en el marc de l’Aula d’Extensió Universitària.

Des de la Universitat de Lleida i en el marc del projecte de les aules d’extensió universitàries, que es projecta a Guissona, es va realitzar una conferència extra fora de programa que va oferir la mateixa UdL (Universitat de Lleida) i poder donar a conèixer així la tasca que fa la UdL per difondre el funcionament de la Unió Europea als ciutadans. Es realitzarà una segona conferència extraordinària en aquest marc de la Unió Europea el 23 de març.

Guissona debat sobre la Unió Europea en el marc de l’Aula d’Extensió Universitària. - Llegir Més

Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i amb la col•laboració del l’Ajuntament de Guissona es projecta el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Amb total hi ha una quinzena d’alumnes.

Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu. - Llegir Més

S’APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC Sector residencial SUD-7 DE GUISSONA

El pla parcial del sector residencial SUD-7, es va començar a redactar per iniciativa de l’Ajuntament de Guissona, essent regidor d’urbanisme Àngel Masanés atès l’interès de bonÀrea Agrupa de construir una residència nova per a gent gran de la Fundació Agropecuària Guissona situada en la Rambla dels Segadors.

S’APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC Sector residencial SUD-7 DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LES LLENGÜES MATERNES

Aquesta setmana, el Pla Educatiu d'Entorn, en motiu del dia internacional de la llengua materna el passat, 21 de febrer, ha portat a terme tallers amb els alumnes de tercer i quart dels centres educatius de la vila, relacionats amb el coneixement de la cultura gitana (llengua, música i història) i dinamitzats per la Fundació Pere Closa.

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LES LLENGÜES MATERNES - Llegir Més

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA VIII TROBADA HANDBOLICAT DE GUISSONA, AMB MÉS DE 200 JUGADORS.

El passat diumenge 19 de febrer, a la Zona Esportiva de Guissona, es va disputar la VIII Trobada HandboliCAT de Guissona. Una cita que, any rere any, va agafant importància en el calendari HandboliCAT de Catalunya. Enguany tot un èxit, on més de 200 esportistes, repartits en 24 equips, han participat en la trobada.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA VIII TROBADA HANDBOLICAT DE GUISSONA, AMB MÉS DE 200 JUGADORS. - Llegir Més

ELS AJUDANTS DEL REI CARNESTOLTES VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS

Els nens i nenes de la Llar d'Infants Patufet, els de la Llar d'Infants de la FEDAC i tots els alumnes d'educació infantil de la FEDAC Guissona, de l'Escola Ramon Faus i Esteve i de l'Escola Ramon Estadella han rebut la visita dels emissaris del rei carnestoltes. Divendres, 24 arribarà el Rei Carnestoltes i donarà pas al Carnaval.

ELS AJUDANTS DEL REI CARNESTOLTES VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS - Llegir Més

CLOU EL CURS D’INFORMÀTICA DEL PUNT ÒMNIA A GUISSONA

El proper dimarts s’iniciarà un nou curs que s’allargarà fins al mes de juny, amb el mateix objectiu donar accés a tota la població a les noves tecnologies. Aquests cursos organitzats per l’Ajuntament i el Punt Òmnia són completament gratuïts.

CLOU EL CURS D’INFORMÀTICA DEL PUNT ÒMNIA A GUISSONA - Llegir Més

GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA

Alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve visiten l’Ajuntament de Guissona. En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.

GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA - Llegir Més

Alumnes de l'Aula d'Acollida visiten l'Ajuntament

En el marc de l'activitat “Coneixem Guissona” organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, una quinzena d’alumnes de l'Aula d'Acollida de Secundària han visitat les instal•lacions de l'Ajuntament, de les mans de l'Alcalde, Xavier Casoliva.

Alumnes de l'Aula d'Acollida visiten l'Ajuntament - Llegir Més

Guissona acull la xerrada "Puigcastellar de Biosca" a càrrec de l'arqueòleg guissonenc, Joaquim Pera.

Joaquim Pera Isern, arqueòleg, professor de la UAB i director de les excavacions del jaciment romà de Guissona, i escriptor del llibre “els orígens d’Iesso” va ser ahir el ponent que va omplir la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona en el marc de l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra. La propera sessió de l’Aula a Guissona serà el 9 de març amb el periodista i historiador, Vicenç Lozano, que parlarà sobre “Els secrets del Vaticà”.

Guissona acull la xerrada "Puigcastellar de Biosca" a càrrec de l'arqueòleg guissonenc, Joaquim Pera. - Llegir Més

Guissona engega una campanya de conscienciació per incrementar els índexs de reciclatge del porta a porta.

A partir del diumenge, 12 de febrer, a Guissona s’engega una campanya de conscienciació adreçada a tots els veïns per tal que dipositin al carrer la fracció corresponent el dia que toca. L’objectiu principal de la campanya és continuar millorant els índexs de reciclatge de la recollida porta a porta a la comarca de la Segarra, fomentant la participació ciutadana.

Guissona engega una campanya de conscienciació per incrementar els índexs de reciclatge del porta a porta. - Llegir Més

Guissona projecta un Curs de Director de Lleure gratuït per a treballadors.

L’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal estan gestionant i organitzant la projecció del Curs de Director de Lleure. Dilluns 13 de febrer es farà una nova sessió informativa. L’Ajuntament ha gestionat recentment l’homologació de diferents sales del municipi des del Servei d’Ocupació de Catalunya per poder realitzar aquests cursos oficials a Guissona. Concretament, s’han homologat la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i el Casal Jove L'Escorxador.

Guissona projecta un Curs de Director de Lleure gratuït per a treballadors. - Llegir Més

COMENCEM LES TROBADES INTERGENERACIONALS A GUISSONA

Els alumnes de P3 de l'Escola Ramon Estadella han visitat la Fundació CAG i han realitzat tallers de manualitats amb els avis. D’aquesta manera es dóna el tret de sortida a les trobades intergeneracionals que s’organitzen entre la Fundació CAG i els centres educatius de la vila.

COMENCEM LES TROBADES INTERGENERACIONALS A GUISSONA - Llegir Més

A GUISSONA PER CARNAVAL, FES L'ANIMAL

Aquesta setmana GUISSONA engega la promoció de la festa de CARNAVAL que es portarà a terme del 24 de febrer a l'1 de març amb diferents propostes per petits i grans.

A GUISSONA PER CARNAVAL, FES L'ANIMAL - Llegir Més

PREMI DE TECNOLOGIA PER ALS ALUMNES DE 3R D'ESO DE L'INS GUISSONA

Els estudiants han celebrat amb entusiasme la notícia que permetrà gaudir d’una eina professional a tot l’alumnat del centre. El passat mes de gener es va comunicar al centre que ha estat premiat en aquest certamen amb una impressora 3D d’última generació i consumibles gratuïts durant un any.

PREMI DE TECNOLOGIA PER ALS ALUMNES DE 3R D'ESO DE L'INS GUISSONA - Llegir Més

AVIS I JOVES DE GUISSONA PARTICIPEN AL PROGRAMA "APRENENTATGE I SERVEI" ON JUNTS PREPAREN LA REPRESENTACIÓ D'UN CONTE

Els alumnes de quart d'ESO de l'Institut Guissona i del FEDAC Guissona participen un any més en el programa d’aprenentatge i servei. Aquest programa és una proposta educativa que combina a la vegada processos d’aprenentatge i serveis a la comunitat. Una de les activitats que s’està promovent, entre els alumnes del servei comunitari del FEDAC Guissona i els avis de la Fundació és treballar un conte.

AVIS I JOVES DE GUISSONA PARTICIPEN AL PROGRAMA "APRENENTATGE I SERVEI" ON JUNTS PREPAREN LA REPRESENTACIÓ D'UN CONTE - Llegir Més

LA SOCIÒLOGA ALBA CASTELLVÍ ENGEGA L'ESCOLA DE PARES I MARES A GUISSONA

Una vuitantena de pares i mares van gaudir d’aquesta xerrada amb la que es va iniciar el cicle de conferències de l’Escola de Pares i Mares d’aquest any. Enguany, l’Escola esdevé un projecte conjunt de l'Associació de Famílies de Guissona i de les ampes cinc centres educatius de la vila: INS Guissona, Llar d’Infants Patufet, FEDAC Guissona, Escola Ramon Estadella i Escola Ramon Faus i Esteve, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn. La propera xerrada serà el proper 17 de març i anirà a càrrec d’en Xevi Verdaguer, amb el títol L’ALIMENTACIÓ I MILLORA DEL RENDIMENT ESCOLAR.

LA SOCIÒLOGA ALBA CASTELLVÍ ENGEGA L'ESCOLA DE PARES I MARES A GUISSONA - Llegir Més

ES COMMEMORA ELS 30 ANYS DE BOMBERS VOLUNTARIS

El passat dissabte, 28 de gener Guissona va retre homenatge als bombers voluntaris que durant 30 anys han donat servei al municipi i que durant el 2016 es van jubilar com a bombers.

ES COMMEMORA ELS 30 ANYS DE BOMBERS VOLUNTARIS - Llegir Més

UNA FESTA MAJOR JOVE FETA DES DE LES XARXES

El passat mes de desembre, un any més l’Ajuntament de Guissona va obrir un procés via xarxes socials amb l’objectiu d’escollir les propostes nocturnes de FESTA MAJOR. Des de la regidoria de festes municipal, encapçalada per M Carme Farré, ja s’ha procedit a la contractació de la festa major jove tenint en compte les propostes d’aquesta enquesta jove portada a terme via xarxes socials.

UNA FESTA MAJOR JOVE FETA DES DE LES XARXES - Llegir Més

Guissona projecta una xerrada informativa sobre la normativa de la Llei d’estrangeria

Es va comptar amb la presència de la regidora de serveis socials, Carme Farré. La xerrada va anar a càrrec de Toni Moya, assessor del Centre d’Informació de Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO. Va centrar la xerrada en les novetats en el procediment per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola per residència. I temes d’estrangeria com les autoritzacions de residencia, renovacions d’autoritzacions, reagrupaments familiars, entre altres.

Guissona projecta una xerrada informativa sobre la normativa de la Llei d’estrangeria - Llegir Més

PROPOSTA CONJUNTA PER AL CICLE DE XERRADES QUE OFEREIX L'ESCOLA DE PARES I MARES DE GUISSONA.

L'Ajuntament de Guissona, sota el paraigües del Pla Educatiu d'Entorn, s'ha unit per primera vegada amb les AMPES dels cinc centres educatius de la vila i amb l'Associació de Famílies en un projecte conjunt de formació de famílies. Alba Castellví, Xevi Verdaguer i Daniel Gabarró han estat els escollits com a conferenciants del cicle de xerrades.

PROPOSTA CONJUNTA PER AL CICLE DE XERRADES QUE OFEREIX L'ESCOLA DE PARES I MARES DE GUISSONA. - Llegir Més

S'INICIA EL CICLE D'ACTIVITATS INFANTILS A GUISSONA

El proper diumenge, 22 de gener GUISSONA inicia el cicle d'activitats infantils TARDOR-HIVERN després de dos anys d'activitat continuada en el que la població de Guissona ha valorat molt positivament l'oferta d'alternatives de lleure per als mes petits durant l'hivern.

S'INICIA EL CICLE D'ACTIVITATS INFANTILS A GUISSONA - Llegir Més

JORDI MORERA I MAS ESCOLLIT NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA

Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Ramon Estadella i Torradeflot han visitat l’Ajuntament amb l’objectiu d’apropar l’ens local als nens i nenes.

JORDI MORERA I MAS ESCOLLIT NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA - Llegir Més

ÈXIT DE LA SEGONA CURSA DEL SANT TORNEM-HI!

Sergi Rodríguez i Rosamari Carulla han estat els guanyadors de la primera prova atlètica del calendari, la Cursa del Sant Tornem-hi de Guissona, que ha servit per inaugurar la Lliga Ponent 2017. Marc Aranda i Georgina Batet han estat els guanyadors de la distància curta d’una cita que ha aplegat 200 participants sota l’organització de l’Ajuntament de Guissona.

ÈXIT DE LA SEGONA CURSA DEL SANT TORNEM-HI! - Llegir Més

L'ESTRELLA D'ORIENT GUIA ELS REIS FINS A LA VILA DE GUISSONA

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient van arribar a Guissona guiats per una estrella que havien elaborat nens i nenes la setmana prèvia en el marc de les activitats prèvies a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

L'ESTRELLA D'ORIENT GUIA ELS REIS FINS A LA VILA DE GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: