AVUI

max:11º
min:2º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

EL SUBDELEGAT DEL GOVERN A LLEIDA VISITA GUISSONA PER ABORDAR TEMES D'IMMIGRACIÓ

La reunió, presidida per l'alcalde de Guissona Jaume Ars, acompanyat de la regidora de cultura Agnès Pla i les tècniques d'immigració i atenció a les persones ha servit per explicar les necessitats del municipi davant aquest tan per cent de població que actualment viu i treballa a Guissona.

EL SUBDELEGAT DEL GOVERN A LLEIDA VISITA GUISSONA PER ABORDAR TEMES D'IMMIGRACIÓ - Llegir Més

FEDAC GUISSONA PARTICIPA EN UN PROJECTE A BIRMINGHAM

Aquesta setmana 3 alumnes de 6è i 3 professors es troben a Birmingham treballant en el projecte “Let’s animate math” juntament amb els companys d’Itàlia, Turquia i regne Unit.

FEDAC GUISSONA PARTICIPA EN UN PROJECTE A BIRMINGHAM - Llegir Més

S'INICIEN LES MESURES PREVENTIVES PER EVITAR PLAQUES DE GEL A LA VILA

La brigada municipal ha iniciat les tasques d’aplicació de potassa als punts d’accés de vianants i vehicles, treballs que es repetiran durant el període que durin les baixes temperatures a Guissona.

S'INICIEN LES MESURES PREVENTIVES PER EVITAR PLAQUES DE GEL A LA VILA - Llegir Més

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI AMB UN CANVI DE RECORREGUT

Aquest diumenge, 12 de gener la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Guissona en col·laboració amb el Centre Excursionista Guissonenc ha organitzat la cinquena cursa SANT TORNEM-HI! , amb una caminada i cursa de 5Km i una cursa de 10Km.

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI AMB UN CANVI DE RECORREGUT - Llegir Més

MÀGICA CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT, A GUISSONA

Un any més, centenars de persones es donaren cita a la cavalcada de reis de Guissona, que destaca per la proximitat de SS. MM. Els Reis Mags d'Orient cap als més petits i per un cuidat vestuari i maquillatge de reis i patges.

MÀGICA CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT, A GUISSONA - Llegir Més

ÈXIT EN LA TRADICIONAL CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS

El matí del 24 de desembre la plaça major de Guissona es va omplir de nens i nenes que volien participar en la cagada del tió dels desitjos.

ÈXIT EN LA TRADICIONAL CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS - Llegir Més

ES PRESENTA EL PLA ESTRATÈGIC DE LA SEGARRA

Es fa públic el document del PLA ESTRATÈGIC PEL DESENVOLUPAMENT I L’OCUPACIÓ DE LA SEGARRA, als efectes que tothom qui ho desitgi pugui consultar-lo i si s’escau fer aportacions o suggerències.

ES PRESENTA EL PLA ESTRATÈGIC DE LA SEGARRA - Llegir Més

FINALITZEN ELS DOS CURSOS DE CATALÀ A GUISSONA

La regidora de Cultura, Festes i Turisme de l’Ajuntament, Sra. Agnès Pla, i el regidor de Gent Gran i Voluntariat, Sr. Josep M. Ferreras, van assistir a les cloendes que van ser seguides de les visites guiades al Museu Arqueològic de Guissona i al nucli antic de la vila.

FINALITZEN ELS DOS CURSOS DE CATALÀ A GUISSONA - Llegir Més

OMNIUM SEGARRA-URGELL COMMEMORA L'ANY TERESA PÀMIES A GUISSONA

Òmnium Segarra-Urgell va organitzar aquest passat dissabte dia 14, un acte en commemoració de Teresa Pàmies amb l’obra 'La llibertat irrenunciable. Viure i escriure', una lectura dramatitzada

OMNIUM SEGARRA-URGELL COMMEMORA L'ANY TERESA PÀMIES A GUISSONA - Llegir Més

LA FESTA D’ENTITATS, L’ÈXIT ASSEGURAT A GUISSONA PER COL•LABORAR AMB LA MARATÓ DE TV3

El Pla educatiu d’entorn de Guissona, va tornar a aplegar més de vint associacions de la vila, per celebrar una festa, que per segon any s’ha transformat gràcies a la col•laboració de totes les entitats i centres educatius de Guissona.

LA FESTA D’ENTITATS, L’ÈXIT ASSEGURAT A GUISSONA PER COL•LABORAR AMB LA MARATÓ DE TV3 - Llegir Més

JORNADA EXITOSA AMB LA VUITENA FIRA DE NADAL DE GUISSONA

El certamen va acollir la fira d’artesans locals, fira de l’antiquari, fira gourmet i com a novetat un Mercat de joguines de 2a mà. La jornada va esdevenir també el marc de l’arribada del Tió dels desitjos a càrrec de l’Associació Escolta Bella Iesso, ja un clàssic molt esperat per a tots els infants de la vila en aquestes dates.

JORNADA EXITOSA AMB LA VUITENA FIRA DE NADAL DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA INAUGURA EL PUMP TRUCK

El pump truck de Guissona amb una superficie circular de 500 metres és el segon de les terres de Lleida, darrera el d’Alpicat.

GUISSONA INAUGURA EL PUMP TRUCK - Llegir Més

GUISSONA VIURÀ LA SEVA VUITENA FIRA DE NADAL

El proper dissabte, 14 de desembre torna a GUISSONA la Fira de Nadal, enguany amb quatre mercats diferenciats: mercat de Nadal i d’artesania, amb productes de Nadal i d’Artesania local que s’ubicaran a la plaça major, carrer botigues i carrer Fluvià; la fira gourmet amb una selecció de productes gourmet que s’ubicarà al carrer Bisbal; la Fira de l’Antiquari, a la placeta Bisbe Benlloch i com a novetat, el Mercat de Joguina de segona ma, a la plaça Bisbe Benlloch.

GUISSONA VIURÀ LA SEVA VUITENA FIRA DE NADAL - Llegir Més

GUISSONA TORNARÀ A SOLIDARITZAR-SE AMB LA MARATÓ DE TV3

El proper diumenge, 15 de desembre, Guissona es prepara per a projectar un any més la Festa d’Entitats en el marc del Promarató. La recaptació de les entrades anirà destinat a La Marató de TV3, el preu de l’entrada és de 5€ i de la voluntat pels menors de 12 anys.

GUISSONA TORNARÀ A SOLIDARITZAR-SE AMB LA MARATÓ DE TV3 - Llegir Més

TORNA EL DESEMBRE I AMB ELL, ELS NOSTRES PASTORETS

El passat dijous, dia de Sant Esteve, el Centre Catòlic de Guissona es tornarà, de famílies que volien reviure els tradicionals Pastorets de Guissona. Enguany amb una única representació per la qual es posaran a la venda les entrades el proper dissabte, 14 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal de Guissona. Entrades numerades per una sala amb capacitat màxima de 180 persones.

TORNA EL DESEMBRE I AMB ELL, ELS NOSTRES PASTORETS - Llegir Més

NOU SERVEI DE SUPORT AL DOL

Aquest dimarts s’ha obert a Guissona un nou servei de suport al dol, que atendrà el primer dimarts de cada mes de 10 a 12 hores a la Caserna i també en horari programat amb cita prèvia.

NOU SERVEI DE SUPORT AL DOL - Llegir Més

LA GUISSONA MÉS ROMANA COM A RECURS TURÍSTIC IMPORTANT A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA

Organitzada conjuntament amb l’oficina de turisme local, i amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, la trobada va permetre donar a conèixer la ciutat romana de Iesso com a recurs turístic dins el territori lleidatà.

LA GUISSONA MÉS ROMANA COM A RECURS TURÍSTIC IMPORTANT A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA - Llegir Més

FINALITZA LA 14A EDICIÓ DEL CONCURS CONTRASTOS

En aquesta edició han participat un total de 6 grups, 3 grups de 3 i 3 parelles. Dels quals 4 grups eren del FEDAC de Guissona, 1 grup de l’INS Antoni Torroja i un 1 grup de INS Guissona.

FINALITZA LA 14A EDICIÓ DEL CONCURS CONTRASTOS - Llegir Més

APROVATS ELS PRESSUPOSTOS DEL 2020 PER A GUISSONA

L’Ajuntament ha aprovat els pressupostos del 2020 amb el vots favorables de Junts per Guissona i Primàries Guissona. Els grup d’Esquerra Republicana i el grup socialista hi van votar en contra.

APROVATS ELS PRESSUPOSTOS DEL 2020 PER A GUISSONA - Llegir Més

S'APROVA EL CODI ÈTIC DE CONDUCTA PER UNANIMITAT AL PLE MUNICIPAL

Aquest codi i la constitució de la Comissió de Seguiment es publicaran en el portal de transparència d’aquest Ajuntament, conjuntament amb els annexes de viatges, regals , invitacions i entrevistes i reunions

S'APROVA EL CODI ÈTIC DE CONDUCTA PER UNANIMITAT AL PLE MUNICIPAL - Llegir Més

CLOU EL CURS D'EMPODERAMENT DE LES DONES IMMIGRADES A GUISSONA

La formació, de 45 hores, impartida pel centre New School/ACSER durant els mesos d’octubre i novembre, inclou tres mòduls on es tractaven els temes com la societat catalana i el seu marc jurídic, el mon laboral, la salut i la integritat física de la dona

CLOU EL CURS D'EMPODERAMENT DE LES DONES IMMIGRADES A GUISSONA - Llegir Més

L'EQUIP "YES WE RUN!" DE GUISSONA PARTICIPA A LA VOLTA DE L'ESTANY D'IVARS

El grup d’iniciació al running de Guissona, que porta per nom "Yes we Run", format bàsicament per unes 40 donesde Guissona, el passat diumenge es va estrenar en el món de les curses participant a la Volta de L’estany d'Ivars, on es van endur el premi al Club més nombrós.

L'EQUIP "YES WE RUN!" DE GUISSONA PARTICIPA A LA VOLTA DE L'ESTANY D'IVARS - Llegir Més

HRISTO DIMITROV TONOV ESCOLLIT COM A NOU ALCALDE INFANTIL

Més de quaranta alumnes de tercer de primària de l’Escola Ramon Faus i Esteve de Guissona han estat rebut per l’Alcalde, en la seva visita a l’Ajuntament de Guissona.

HRISTO DIMITROV TONOV ESCOLLIT COM A NOU ALCALDE INFANTIL - Llegir Més

ÈXIT EN LA 1A CAMINADA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE ORGANITZADA A GUISSONA

L’Associació de Dones Nèvia i el Centre excursionista Guissonenc en col·laboració amb l’Ajuntament de Guissona, van organitzar el passat diumenge la I Caminada contra la violència de gènere a Guissona.

ÈXIT EN LA 1A CAMINADA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE ORGANITZADA A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA INAUGURA L’AMPLIACIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Un nou espai que ha estat possible gràcies a una inversió de 10.000 euros i que fa que l’Escola pugui comptar amb tres aules més, un espai d’administració i una sala d’audicions amb capacitat per a més de cent persones.

GUISSONA INAUGURA L’AMPLIACIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA - Llegir Més

ÈXIT DEL NOVEMBRE LÚDIC

Durant aquest mes de novembre a Guissona, la regidoria de cultura ha portat a terme una nova proposta lúdica englobada sota el títol NOVEMBRE LÚDIC, una proposta que pretén repetir-se any rera any, amb propostes entorn el món del joc per a totes les edats.

ÈXIT DEL NOVEMBRE LÚDIC - Llegir Més

LA GUISSONENCA PAULA SOLÉ RIERA A LA SELECCIÓ LLEIDATANA DE FUTBOL SALA

La promesa de l’ACLE Guissona Aleví, Paula Solé Riera, ha estat convocada a la Selecció Lleidatana per la pròxima torbada de seleccions de futbol sala.

LA GUISSONENCA PAULA SOLÉ RIERA A LA SELECCIÓ LLEIDATANA DE FUTBOL SALA - Llegir Més

GUISSONA HA PARTICIPAT A LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

Del 8 al 17 de novembre se celebrarà a Catalunya la 24a Setmana de la Ciència. Durant la Setmana de la Ciència s’han celebrat tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics…

GUISSONA HA PARTICIPAT A LA SETMANA DE LA CIÈNCIA - Llegir Més

FEDAC GUISSONA CELEBRA LA III JORNADA DE BRICOLATGE

El centre vol expressar el seu agraïment més sincer a totes les famílies, el professorat i alumnat que van atendre la convocatòria per participar-hi amb l'objectiu de millorar entre tots l'estat i les condicions de les instal·lacions del centre.

FEDAC GUISSONA CELEBRA LA III JORNADA DE BRICOLATGE - Llegir Més

ES PRESENTA AL SECTOR TURÍSTIC EL PARC ARQUEOLÒGIC DE IESSO I ALTRES RECURSOS DE LA VILA DE GUISSONA

Una trentena de persones de diversos àmbits del sector turístic es van trobar el dimarts 5 de novembre a l’oficina de turisme de Guissona per conèixer de primera mà el recinte del Parc Arqueològic de Iesso i el Museu Eduard Camps.

ES PRESENTA AL SECTOR TURÍSTIC EL PARC ARQUEOLÒGIC DE IESSO I ALTRES RECURSOS DE LA VILA DE GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: