AVUI

max:21º
min:9º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

CAMPAMENT REIAL A LA PLAÇA MAJOR

La vigilia de la cavalacada de reis va ser ocupada pel campament reial on una trentena de patges ajudants de ses majestats van ultimar els darrers preparatius de la cavalcada.

CAMPAMENT REIAL A LA PLAÇA MAJOR - Llegir Més

GUISSONA ES POSA LA GORRA

L'Ajuntament de Guissona s'adhereix a la campanya de la FANOC posarnt-se la gorra contra el càncer infantil, aquesta foto de tots els regidors de l'equip de govern és el tret de sortida de venda de gorres al vestíbul de l'Ajuntament.

GUISSONA ES POSA LA GORRA - Llegir Més

CLOU EL PARC DE NADAL A GUISSONA

Centenars de nens i nenes van gaudir de les activitats que s'hi plantejaven: ludoteca pels més petits, tallers de manualitats, maquillatge, inflables, zona de circ i jocs gegants. Una alternativa de lleure per les tardes de Nadal promoguda per la regidoria de cultura i que les famílies valoren de forma molt positiva.

CLOU EL PARC DE NADAL A GUISSONA - Llegir Més

EL PATGE KARIM HA ARRIBAT A GUISSONA

El patge Karim va passar a recollir les cartes dels nens i nenes de la vila, carregadades de regals i il·lusions. En la seva visita a Guissona primer va recollir les bústies reials ubicades en tres comerços de la vila: La Bodegueta, Cal Conna i la Drogueria Catalunya.

EL PATGE KARIM HA ARRIBAT A GUISSONA - Llegir Més

LA TRADICIONAL CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS

Aquest tió, que va arribar en el marc de la Fira de Nadal i que va ser alimentat amb els desitjos dels nens i nenes de Guissona, es va traslladar a la plaça major el passat dia 24 a les 12 del migdia, on 200 nens i nenes al ritme de la cançó "caga tió, tió de Nadal, ..." van fer la tradicional cagada.

LA TRADICIONAL CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS - Llegir Més

TORNEN ELS PASTORETS DE GUISSONA

23 anys després de l'última representació, el passat 26 de desembre, diada de Sant Esteve, Guissona va tornar a obrir el teló amb els seus emblemàtics Pastorets, una representació que es repetirà el proper 6 de gener també amb les entrades esgotades.

TORNEN ELS PASTORETS DE GUISSONA - Llegir Més

EL PLE APROVA ELS PRESSUPOSTOS I L'AMPLIACIÓ DE L'ATENEU

El passat dijous, 22 de desembre a les 8 de la tarda va tenir lloc sessió de Ple en el que es va aprovar el pressupost general de l’any 2017 de plantilla de persona i bases de pressupost

EL PLE APROVA ELS PRESSUPOSTOS I L'AMPLIACIÓ DE L'ATENEU - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA ELS 100 ANYS DE LOURDES PLANELL

El passat dissabte, 17 de desembre la Sra. Lourdes Planell va celebrar els seus cent anys en companyia de la seva família, dels residents de la Fundació i de representants del consistori.

GUISSONA CELEBRA ELS 100 ANYS DE LOURDES PLANELL - Llegir Més

MARATÓ DE SOLIDARITAT A GUISSONA

Amb les activitats que es van portar a terme aquests dies, Guissona va recaptar 8829,06€ per la Marató de TV3. D’aquesta manera, Guissona atorga solidaritat en recaptacions populars, essent una de les més important recaptacions populars a nivell de Catalunya. Gràcies a tots per la vostra solidaritat!!!

MARATÓ DE SOLIDARITAT A GUISSONA - Llegir Més

5 anys de pessebre vivent

El pessebre vivent que s'ubica a les sales annexes a la capella del Claustre i que compta amb una quarentena de figurants explica diferents escenes relacionades amb el naixement de l'infant Jesús barrejades amb la vida quotidiana de l'època. El pessebre es celebra sempre el dissabte previ a la Marató i en algunes ocasions també el següent, enguany i atès que el següent ja és la vigilia de Nadal només se'n farà una representació.

5 anys de pessebre vivent - Llegir Més

ÈXIT DE PUBLIC I D'ACTIVITATS A LA FIRA DE NADAL I DE L'ANTIQUARI

Una desena de parades d'antiguitats i una vintena de pessebre, joguines i regals nadalencs van omplir els carrers del nucli històric per celeblrar la cinquena fira de nadal. Bon ambient i molt de públic en aquesta fira que es consolida en el calendari firal guissonenc.

ÈXIT DE PUBLIC I D'ACTIVITATS A LA FIRA DE NADAL I DE L'ANTIQUARI - Llegir Més

PESSEBREJA A GUISSONA

Sota el títol de PESSEBREJANT, 41 comerços de Guissona durant les festes nadalenques treuran al seu exterior figures de pessebre per portar el nadal als carrers de la vila ... Sant Josep, lal Mare de Déu, el nen Jesús, àngels, nens, la dona que va al mercat, el ferrer, ... diferents elements fets amb fusta que portaran la tradició del pessebre als carrers de la nostra vila.

PESSEBREJA A GUISSONA - Llegir Més

PATGES REIALS VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS DE GUISSONA

Els primers patges reials han arribat a Guissona per vigilar a petits i grans i recollir els seus desitjos, van visitar els alumnes d'educació infantil dels centres educatius de la vila.

PATGES REIALS VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS DE GUISSONA - Llegir Més

Un grup d'estudiants de Guissona projectaran la cursa Sant Silvestre Romana

Un grup d'estudiants de 4t d'ESO del centre concertat FEDAC Guissona han organitzat pel 31 de desembre una cursa Sant Silvestre Romana. Els diners recaudats a través de la inscripció es donaran a la ONG Proactiva Open Arms.

Un grup d'estudiants de Guissona projectaran la cursa Sant Silvestre Romana - Llegir Més

NADALES INTERGENERACIONALS

Els alumnes de cinquè dels centres educatius de Guissona s'han traslladat a la Fundació per cantar nadales als avis. Una estona de convivència en la que grans i petits s'han unit per celebrar el Nadal a ritme de nadales.

NADALES INTERGENERACIONALS - Llegir Més

La Xarxa de Museus promou la descoberta d’un patrimoni singular per Nadal

El Museu de Guissona Eduard Camps, de recent incorporació a la Xarxa, mostra una creu llatina de pedra sorrenca on apareixen personatges destacats del cicle nadalenc. Es tracta d’un objecte que formava part de la creu monumental del segle XVI-XVII situada a la plaça del Vell Pla, al davant de la porta nord de la vila closa de Guissona i que fou destruïda per la Guerra Civil espanyola i restaurada l’any 1975. La creu es podrà veure a l’exposició permanent del Museu del 19 de desembre al 9 de gener.

La Xarxa de Museus promou la descoberta d’un patrimoni singular per Nadal - Llegir Més

11 ANYS DE SOLIDARITAT EN XARXA A GUISSONA

Ja fa 11 anys que les entitats i associacions de la vila es reuneixen en un projecte conjunt - LA FESTA D'ENTITATS - una trobada d'associacions i entitats de la vila que sota el paraigües del Pla Educatiu d'Entorn i de l'Ajuntament de Guissona organitzen durant tot el matí diferents propostes lúdiques al pavelló municipal, des d'inflables, gegants, castells, demostracions de zumba, fins a ... activitats i tallers més creatius, demostracions de robòtica, un munt de propostes per viure el matí de diumenge de forma molt diferent i solidària al 100%

11 ANYS DE SOLIDARITAT EN XARXA A GUISSONA - Llegir Més

Per cinquè any consecutiu, el cap de setmana de la Marató Guissona es vesteix de Nadal.

El dissabte 17 de desembre, durant tot el dia, els comerços surten al carrer amb producte nadalenc, l'artesania local té cita a la plaça major i l'antiquari i el col·leccionista es concentra als carrers Fluvià i Bisbal, tot amb l'objectiu de promoure el comerç local i l'ambient nadalenc als carrers de la vila.

Per cinquè any consecutiu, el cap de setmana de la Marató Guissona es vesteix de Nadal. - Llegir Més

ALUMNES DEL FEDAC GUISSONA DISSENYEN EL CARTELL DE LA MARATÓ

Des de l'Ajuntament i des del Pla Educatiu d'Entorn s'agraeix la col·laboració de l'Institut de la FEDAC en el disseny del cartell que dóna imatge a la festa d'entitats.

ALUMNES DEL FEDAC GUISSONA DISSENYEN EL CARTELL DE LA MARATÓ - Llegir Més

GUISSONA ENCÈN LES LLUMS DE NADAL

Aquest dijous, 1 de desembre, com ja és habitual, la setmana abans del pont de la Puríssima es va portar a terme a Guissona l'encesa de les llums de Nadal. Amb l'encesa d'un floquet de neu amb espelmes i del text Bones Festes, l'àrea de cultura de l'Ajuntament va dinamitzar aquesta activitat, durant la qual es va repartir coca i xocolata entre els assistents.

GUISSONA ENCÈN LES LLUMS DE NADAL - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LLUITA CONTRA LA SIDA

Amb tallers als instituts dels centres educatius sobre els motius de contagi de la SIda i taules informatives a les hores del pati, l'àrea de joventut de l'Ajuntament de Guissona ha destinat la jornada d'avui a fer una tasca de sensibilització en motiu del DIA MUNDIAL DE LLUITA CONTRA LA SIDA.

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LLUITA CONTRA LA SIDA - Llegir Més

L'ESPORT DE GUISSONA, SOLIDARI AMB LA MARATÓ

La setmana prèvia a la MARATÓ, Guissona ja s'endinsa amb una sèrie de propostes solidàries amb l'objectiu de que la població surti al carrer i es mogui per la Marató. T'apuntes?

L'ESPORT DE GUISSONA, SOLIDARI AMB LA MARATÓ - Llegir Més

UNA DOTZENA DE BARS DE GUISSONA S'UNEIXEN PER LA MARATÓ

El dimarts 13, dimecres 14 i dijous 15, dotze establiments de restauració de Guissona s'uneixen en un projecte solidari MARATÓ DE TAPES, una proposta en suport a la Marató de TV3 del proper 17 de desembre.

UNA DOTZENA DE BARS DE GUISSONA S'UNEIXEN PER LA MARATÓ - Llegir Més

CARITAS GUISSONA US DIU MOLTES GRÀCIES!

En l'edició 2016 del gran recapte d'aliments CARITAS GUISSONA ha estat la primera vegada qui ha coordinat el gran recapte a la nostra vila i agraeix a guissonencs i guissonenques els 1881 Kg recaptats a la nostra vila. Gràcies per aquest gest solidari!

CARITAS GUISSONA US DIU MOLTES GRÀCIES! - Llegir Més

23 ANYS DESPRÉS, TORNEN ELS PASTORETS DE GUISSONA

El dia de Nadal del 1993 es va fer la darrera representació dels Pastorets de Guissona, la sala del Centre Catòlic de la vila va tancar el teló de la darrera representació dels Pastorets, uns Pastorets que es recuperaran els propers 26 de desembre i 6 de gener a les 7 de la tarda, gràcies a la il·lusió que hi ha posat un grup de voluntaris i voluntàries dirigits per en Jaume Mercadé Beneit, que en aquesta edició seguirà fent de Bato, paper que també va representar als Pastorets els darrers 15 anys de la seva posada en escena.

23 ANYS DESPRÉS, TORNEN ELS PASTORETS DE GUISSONA - Llegir Més

ELS ALUMNES DE L'AULA D'ACOLLIDA VISITEN EL CASAL JOVE

Una vintena d'alumnes de l'aula d'acollida de l'Ins Guissona van visitar el Casal Jove amb l'objectiu de conèixer les instal·lacions que poden gaudir de forma gratuïta tots els caps de setmana de divendres a diumenge de 19 a 23h.

ELS ALUMNES DE L'AULA D'ACOLLIDA VISITEN EL CASAL JOVE - Llegir Més

PRIMERA TROBADA DE PROMESES A GUISSONA

El passat diumenge, 20 de novembre la FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL va organitzar a Guissona la primera trobada de joves promeses de la delegació de Lleida de Futbol Sala.

PRIMERA TROBADA DE PROMESES A GUISSONA - Llegir Més

Aquest 2016, l’Ajuntament de Guissona s’adhereix amb més força que mai a la SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS.

En aquest sentit, les accions de la regidoria de MEDI AMBIENT de Guissona s’orienten majoritàriament en actuar sobre l’INCIVISME, sobretot en la recollida d’excrements d’animals de la via pública i l’obligació de censar-los i posar-los xip, així com, deixar escombraries a les papereres de la vila, aspectes sancionables d’acord amb el que es desprès de l’ordenança municipal de tinença d’animals i de la bon govern i convivència ciutadana de Guissona.

Aquest 2016, l’Ajuntament de Guissona s’adhereix amb més força que mai a la SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS. - Llegir Més

arxivat sota: