AVUI

max:20º
min:10º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

ALUMNES DE TERCER D'ESO VISITEN L'AJUNTAMENT

Aquest matí, els alumnes de tercer d'ESO que realitzen el crèdit de síntesis LES NOSTRES INSTITUCIONS han visitat l'Ajuntament on el nostre Alcalde, Xavier Casoliva, els ha parlat de les funcions de les dues entitats que presideix.

ALUMNES DE TERCER D'ESO VISITEN L'AJUNTAMENT - Llegir Més

El Museu de Guissona estrena pàgina web

El Museu de Guissona Eduard Camps i el Parc Arqueològic de la ciutat romana de Iesso acaben d'estrenar la nova pàgina web www.museudeguissona.cat. La plana, en català, castellà i anglès, és el producte d'una profunda renovació amb un disseny més modern i intuïtiu, adaptat a tots els dispositius, navegadors i pantalles. La imatge que mostra és clara i diàfana, amb l'objectiu de fer més agradable la navegació, lectura i obtenció d'informació per part de l'usuari.

El Museu de Guissona estrena pàgina web - Llegir Més

GUISSONA ACOLLIRÀ LES FINALS NACIONALS D’HANDBOL DELS JEEC EN CATEGORIA ALEVÍ

Les finals es duran a terme el 3 i 4 de! juny, a les instal·lacions esportives de la vila Guissona. Les finals les organitzarà l’ACLE Guissona conjuntament amb el Consell Esportiude la Segarra i amb la col·laboració de l'Ajuntament.

GUISSONA ACOLLIRÀ LES FINALS NACIONALS D’HANDBOL DELS JEEC EN CATEGORIA ALEVÍ - Llegir Més

El primer desplaçament de la temporada dels Margeners de Guissona a la localitat barcelonina de Badalona

El passat diumenge 26 de Març els Margeners de Guissona es van desplaçar a la localitat barcelonina de Badalona en el seu primer desplaçament de la temporada. Van estar acompanyats a plaça per la colla local, els Castellers de Badalona i pels Castellers de Terrassa.

El primer desplaçament de la temporada dels Margeners de Guissona a la localitat barcelonina de Badalona - Llegir Més

L'escola de dansa Montse Esteve de Guissona trionfa al Concurs Nacional de dansa de Burgos

Aquest passat cap de setmana 90 alumnes (d'edats compreses entre els 13 i 18 anys) de l'escola de dansa de Guissona han participat en el Concurs Nacional de dansa celebrat al Palau de Congresos "Forum evolución" de Burgos.

L'escola de dansa Montse Esteve de Guissona trionfa al Concurs Nacional de dansa de Burgos - Llegir Més

XEVI VERDAGUER A L'ESCOLA DE PARES DE GUISSONA

El passat divendres, 17 de març més de 250 persones van gaudir al pavelló de l'INS Guissona de la xerrada de Xevi Verdaguer, l'alimentació i la millora del rendiment escolar. La pròxima xerrada de l'Escola de Pares i Mares serà EDUCAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES EN LA FELICITAT, amb Daniel Gabarró, el proper 5 de maig.

XEVI VERDAGUER A L'ESCOLA DE PARES DE GUISSONA - Llegir Més

LES ULLERES DE SOL, ENGUANY SERAN LES PROTAGONISTES DEL CONCURS ANUAL, #GUISSONAMÉS

A partir de l’última setmana de març, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Guissona iniciarà, per cinqué any consecutiu, el concurs #Guissonames, enguany amb unes ulleres de sol com a eix vertebrador. El concurs que es duu a terme via Instagram té l’objectiu de donar a conèixer Guissona arreu del món.

LES ULLERES DE SOL, ENGUANY SERAN LES PROTAGONISTES DEL CONCURS ANUAL, #GUISSONAMÉS - Llegir Més

Guissona va acollir la segona de les conferències extraordinàries que la Universitat de Lleida ofereix a l'Aula Universitària.

Al mes de febrer també es va realitzar una altra xerrada fora de programa. La Universitat de Lleida va oferir aquestes xerrades a l’Aula d’Extensió Cultural de Guissona per poder donar a conèixer així la tasca que fa la UdL per difondre el funcionament de la Unió Europea als ciutadans. Les Aules són un projecte de la Universitat de Lleida que a la Segarra s’impulsen des del Consell Comarcal als municipis de Guissona i Sant Guim de Freixenet.

Guissona va acollir la segona de les conferències extraordinàries que la Universitat de Lleida ofereix a l'Aula Universitària. - Llegir Més

GUISSONA HA COMMEMORAT EL DIA DE L'AIGUA AMB UNA PLANTADA ESCOLAR

Més d'un centenar d'alumnes dels centres educatius de la vila s'han unit aquest matí a l'espai de la plaça de la Pau, on des de l'Ajuntament de Guissona s'està destinant una zona a un futur jardí botànic, amb l'objectiu de fer la plantada popular d'arbres.

GUISSONA HA COMMEMORAT EL DIA DE L'AIGUA AMB UNA PLANTADA ESCOLAR - Llegir Més

GUISSONA TREBALLA L'ESCOLA COM UN LLOC EN CONSTANT EVOLUCIÓ

Guissona va acollir la quarta sessió de les cinc planificades per d’aquest curs 2016-2017 dins del marc del projecte l’Etapa Educativa 0-6 a Guissona: Conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola.

GUISSONA TREBALLA L'ESCOLA COM UN LLOC EN CONSTANT EVOLUCIÓ - Llegir Més

ELS MARGENERS ES TORNEN A ENFAIXAR A GUISSONA

Primera actuació de la temporada. En motiu de la celebració de la diada de Sant Josep, els Margeners de Guissona marró han realitzat la seva primera actuació just davant del Centre Catòlic, el seu local d’assaig.

ELS MARGENERS ES TORNEN A ENFAIXAR A GUISSONA - Llegir Més

ELS INFANTS DE LA QUARESMA CONEIXEN LA QUARESMA

Amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura i les tradicions de Catalunya, des del Pla Educatiu d’Entorn i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, s’ha organitzat un projecte educatiu entorn el Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma.

ELS INFANTS DE LA QUARESMA CONEIXEN LA QUARESMA - Llegir Més

EL PLE APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC ZONA RESIDENCIAL SUD-7

El passat dijous, 16 de març, els regidors de l’Ajuntament de Guissona van celebrar sessió de Ple a les 8 del vespre, d'aquest en destaca l’aprovació del text refós del PLA PARCIAL URBANÍSTIC ZONA RESIDENCIAL SUD-7, adaptat amb la incorporació de la Modificació Puntual del POUM de Guissona.

EL PLE APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC ZONA RESIDENCIAL SUD-7 - Llegir Més

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, visita Guissona.

El Conseller ha visitat l’Ajuntament i ha signat el llibre d’honor. A continuació ha fet una visita a la seu de l’empresa Sinfines i Maquinària SA (SINFIMASA) on ha tingut una reunió de treball amb la direcció de l’empresa.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, visita Guissona. - Llegir Més

Guissona acull “Els secrets del Vaticà” a càrrec del periodista, Vicens Lozano.

L’Aula d’Extensió Universitària a Guissona va projectar la xerrada “Els secrets del Vaticà” a càrrec del periodista, Vicens Lozano. Lozano és redactor d’Internacionals de TV3 i “vaticanista” donat que des de 1984 cobreix les notícies del Vaticà.

Guissona acull “Els secrets del Vaticà” a càrrec del periodista, Vicens Lozano. - Llegir Més

Una trentena de persones assisteixen a la presentació del Llibre "El silenci dels Telers" d'Assumpta Montellà, a Guissona.

En el marc del Dia Internacional de les Dones, Guissona va acollir l’acte de presentació del Llibre “El silenci dels Telers” d’Assumpta Montellà. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i la presentació va anar a càrrec de la regidora de serveis socials a l’Ajuntament, Mª Carme Farré.

Una trentena de persones assisteixen a la presentació del Llibre "El silenci dels Telers" d'Assumpta Montellà, a Guissona. - Llegir Més

ELS PETITS DE LA VILA S'INICIEN AL MÓN CASTELLER

Aquesta activitat, dinamitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, ha traslladat un centenar de nens i nenes de la vila al local de la colla castellera que enguany celebra 10 anys i que, a més del calendari propi casteller, ha preparat diferents activitats castelleres per donar a conèixer l'entitat a la població de la vila.

ELS PETITS DE LA VILA S'INICIEN AL MÓN CASTELLER - Llegir Més

ALUMNES DE P3 DEL FEDAC GUISSONA VISITEN LA FUNDACIÓ

Alumnes de P3 de l'Escola FEDAC Guissona, han participat als tallers intergeneracionals que s'organitzen des del Pla Educatiu d'Entorn a la Fundació CAG. Els educadors de la Fundació, mestres i l'equip del Pla Educatiu d'Entorn valoren molt positivament el desenvolupament d'aquesta activitat

ALUMNES DE P3 DEL FEDAC GUISSONA VISITEN LA FUNDACIÓ - Llegir Més

Guissona s'acomiada del Carnaval i celebra els 10 anys de carnaval intergeneracional

10 anys de CARNAVAL INTERGENERACIONAL entre els alumnes de p2 de la FEDAC i els de la Llar d'Infants Municipal Patufet amb els avis de la Fundació. I, 800 sardines per acomiadar el Carnaval a Guissona i donar la benvinguda a la Quaresma.

Guissona s'acomiada del Carnaval i celebra els 10 anys de carnaval intergeneracional - Llegir Més

ES CONSOLIDA EL CARNAVAL DE GUISSONA

Guissona viu una fantàstica jornada de CARNAVAL amb propostes per a tots els gustos i per a totes les edats, que han fet que la població sortís al carrer i gaudís de tots els actes i activitats programades.

ES CONSOLIDA EL CARNAVAL DE GUISSONA - Llegir Més

Guissona debat sobre la Unió Europea en el marc de l’Aula d’Extensió Universitària.

Des de la Universitat de Lleida i en el marc del projecte de les aules d’extensió universitàries, que es projecta a Guissona, es va realitzar una conferència extra fora de programa que va oferir la mateixa UdL (Universitat de Lleida) i poder donar a conèixer així la tasca que fa la UdL per difondre el funcionament de la Unió Europea als ciutadans. Es realitzarà una segona conferència extraordinària en aquest marc de la Unió Europea el 23 de març.

Guissona debat sobre la Unió Europea en el marc de l’Aula d’Extensió Universitària. - Llegir Més

Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i amb la col•laboració del l’Ajuntament de Guissona es projecta el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Amb total hi ha una quinzena d’alumnes.

Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu. - Llegir Més

S’APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC Sector residencial SUD-7 DE GUISSONA

El pla parcial del sector residencial SUD-7, es va començar a redactar per iniciativa de l’Ajuntament de Guissona, essent regidor d’urbanisme Àngel Masanés atès l’interès de bonÀrea Agrupa de construir una residència nova per a gent gran de la Fundació Agropecuària Guissona situada en la Rambla dels Segadors.

S’APROVA EL PLA PARCIAL URBANÍSTIC Sector residencial SUD-7 DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LES LLENGÜES MATERNES

Aquesta setmana, el Pla Educatiu d'Entorn, en motiu del dia internacional de la llengua materna el passat, 21 de febrer, ha portat a terme tallers amb els alumnes de tercer i quart dels centres educatius de la vila, relacionats amb el coneixement de la cultura gitana (llengua, música i història) i dinamitzats per la Fundació Pere Closa.

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LES LLENGÜES MATERNES - Llegir Més

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA VIII TROBADA HANDBOLICAT DE GUISSONA, AMB MÉS DE 200 JUGADORS.

El passat diumenge 19 de febrer, a la Zona Esportiva de Guissona, es va disputar la VIII Trobada HandboliCAT de Guissona. Una cita que, any rere any, va agafant importància en el calendari HandboliCAT de Catalunya. Enguany tot un èxit, on més de 200 esportistes, repartits en 24 equips, han participat en la trobada.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA VIII TROBADA HANDBOLICAT DE GUISSONA, AMB MÉS DE 200 JUGADORS. - Llegir Més

ELS AJUDANTS DEL REI CARNESTOLTES VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS

Els nens i nenes de la Llar d'Infants Patufet, els de la Llar d'Infants de la FEDAC i tots els alumnes d'educació infantil de la FEDAC Guissona, de l'Escola Ramon Faus i Esteve i de l'Escola Ramon Estadella han rebut la visita dels emissaris del rei carnestoltes. Divendres, 24 arribarà el Rei Carnestoltes i donarà pas al Carnaval.

ELS AJUDANTS DEL REI CARNESTOLTES VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS - Llegir Més

CLOU EL CURS D’INFORMÀTICA DEL PUNT ÒMNIA A GUISSONA

El proper dimarts s’iniciarà un nou curs que s’allargarà fins al mes de juny, amb el mateix objectiu donar accés a tota la població a les noves tecnologies. Aquests cursos organitzats per l’Ajuntament i el Punt Òmnia són completament gratuïts.

CLOU EL CURS D’INFORMÀTICA DEL PUNT ÒMNIA A GUISSONA - Llegir Més

GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA

Alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve visiten l’Ajuntament de Guissona. En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.

GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA - Llegir Més

Alumnes de l'Aula d'Acollida visiten l'Ajuntament

En el marc de l'activitat “Coneixem Guissona” organitzada des del Pla Educatiu d'Entorn, una quinzena d’alumnes de l'Aula d'Acollida de Secundària han visitat les instal•lacions de l'Ajuntament, de les mans de l'Alcalde, Xavier Casoliva.

Alumnes de l'Aula d'Acollida visiten l'Ajuntament - Llegir Més

arxivat sota: