AVUI

max:29º
min:17º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

EL PASSALLIBRES, LA NOVA INICIATIVA QUE GUISSONA ESTRENA PER SANT JORDI

Es tracta d’un punt de recollida de llibres on totes les persones interessades poden intercanviar, de manera altruista i gratuïta, qualsevol llibre.

EL PASSALLIBRES, LA NOVA INICIATIVA QUE GUISSONA ESTRENA PER SANT JORDI - Llegir Més

GUISSONA COL•LABORA NOVAMENT EN L’ACOLLIDA DE PERSONES REFUGIADES PROCEDENTS D’UN TERCER VOL A BARCELONA ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE

Les persones refugiades destinades a Guissona han estat acollides a Biosca, a les antigues escoles, espai habilitat recentment per a aquest fi, i que l’Ajuntament de Guissona i Biosca dinamitzen conjuntament.

GUISSONA COL•LABORA NOVAMENT EN L’ACOLLIDA DE PERSONES REFUGIADES PROCEDENTS D’UN TERCER VOL A BARCELONA ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE - Llegir Més

GUISSONA ORGANITZA EL PRIMER CURS PER RECUPERAR ELS MARGES DE PREDRA SECA

Aquesta activitat, promoguda per la regidoria de Cultura i Turisme, i el Museu de Guissona, s’emmarca en la voluntat de conscienciar sobre l’interès i la importància del llegat de pedra seca que configura el nostre paisatge.

GUISSONA ORGANITZA EL PRIMER CURS PER RECUPERAR ELS MARGES DE PREDRA SECA - Llegir Més

ES PREPARA UN PLE PEL PROPER DIJOUS 21 D'ABRIL

El dijous dia 21 d’abril a les 19.00h, es celebrarà un PLE MUNICIPAL presencial o a través de videoconferència.

ES PREPARA UN PLE PEL PROPER DIJOUS 21 D'ABRIL - Llegir Més

TORNA L’ENTREGA DE PREMIS JORDI PÀMIAS DE POESIA INFANTIL I JUVENIL

Aquest 2022 el premi Jordi Pàmias de poesia infantil i juvenil ha arribat a la seva 19a edició, en un acte d’entrega de premis que el passat dijous va recuperar la presencialitat després de dos anys de pandèmia, i es va poder realitzar al pavelló de l’INS Guissona.

TORNA L’ENTREGA DE PREMIS JORDI PÀMIAS DE POESIA INFANTIL I JUVENIL - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA COL·LABORA EN EL SEGON CORREDOR HUMANITARI AERI ORGANITZAT PER OPEN ARMS I DKV INTEGRALIA

L’Ajuntament de Guissona en coordinació amb entitats solidàries de Catalunya i Espanya, ha col·laborat en l’evacuació de persones civils refugiades de la guerra d’Ucraïna, amb l’objectiu de protegir la vida i oferir els drets bàsics d’aquestes persones.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA COL·LABORA EN EL SEGON CORREDOR HUMANITARI AERI ORGANITZAT PER OPEN ARMS I DKV INTEGRALIA - Llegir Més

L’EX PRESIDENT QUIM TORRA VISITA GUISSONA PER CONÈIXER LA SITUACIÓ D’AQUESTA VILA AMB L’ACOLLIDA DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA QUE ACULL

L’ex president va venir a Guissona el passat dimecres 6 d’abril, amb l’objectiu de conèixer la situació actual envers les persones refugiades que acull la població des del passat 1 de març.

L’EX PRESIDENT QUIM TORRA VISITA GUISSONA PER CONÈIXER LA SITUACIÓ D’AQUESTA VILA AMB L’ACOLLIDA DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA QUE ACULL - Llegir Més

EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA, JOAN TALARN PASSA PER GUISSONA PER CONÈIXER LA REALITAT DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA

El passat 5 d’abril, el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn va visitar Guissona on va ser rebut per l’alcalde, Jaume Ars, i amb qui va mantenir una reunió a acompanyat dels seus regidors i regidores i de la Comunitat Ucraïnesa.

EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA, JOAN TALARN PASSA PER GUISSONA PER CONÈIXER LA REALITAT DE LA POBLACIÓ UCRAÏNESA - Llegir Més

ES PREPARA LA SETMANA DE SANT JORDI A GUISSONA

La setmana del 19 al 24 d’abril, la regidoria de cultura ha programat diverses activitats entorn del món literari que complementaran la celebració de la diada de Sant Jordi.

ES PREPARA LA SETMANA DE SANT JORDI A GUISSONA - Llegir Més

EMOTIU CONCERT PER LA PAU A UCRAÏNA A GUISSONA

La parròquia de Santa Maria de Guissona va organitzar el diumenge 3 d’abril un concert solidari a favor de les persones refugiades a la població i a la comarca a causa del conflicte armat a Ucraïna.

EMOTIU CONCERT PER LA PAU A UCRAÏNA A GUISSONA - Llegir Més

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI DESPRÉS DE SER ANUL·LADA PER LA COVID19

Josep Segura (Independent) i Elisa Lladós (Clos Pons) han estat els guanyadors de la cursa de 10 quilòmetres Sant Tornem-hi de Guissona, que havia de ser primera prova atlètica del calendari de la Lliga ponent 2022.

ES CELEBRA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA SANT TORNEM-HI DESPRÉS DE SER ANUL·LADA PER LA COVID19 - Llegir Més

GUISSONA PREPRARA UNA JORNADA DE BENVINGUDA AMB ACCIONS SOLIDÀRIES PER A UCRAÏNA

Les AFEs dels centres educatius de Guissona s’han unit per organitzar un matí de QUILÒMETRES SOLIDARIS AMB UCRAÏNA com A proposta familiar amb l'objectiu de recaptar fons per a les famílies d'origen ucraïnès que la guerra ha portat a la nostra vila.

GUISSONA PREPRARA UNA JORNADA DE BENVINGUDA AMB ACCIONS SOLIDÀRIES PER A UCRAÏNA - Llegir Més

TORNA LA NORMALITAT, TORNEN ELS CASTELLS

Tot i que amenaçava pluja tot el cap de setmana, aquesta va fer un descans diumenge al migdia, i va permetre que l’actuació se celebrés.

TORNA LA NORMALITAT, TORNEN ELS CASTELLS - Llegir Més

COMENÇA EL PROCÉS DE TRÀMITACIÓ DE DOCUMENTACIÓ DE PROTECCIÓ TEMPORAL A LLEIDA PER A LES PERSONES REFUGIADES A GUISSONA

Avui dimarts 22 de març ha sortit el primer autobús organitzat des de l’Ajuntament de Guissona en direcció a Lleida amb les famílies Ucraïneses, per a que puguin tramitar el document de protecció temporal.

COMENÇA EL PROCÉS DE TRÀMITACIÓ DE DOCUMENTACIÓ DE PROTECCIÓ TEMPORAL A LLEIDA PER A LES PERSONES REFUGIADES A GUISSONA - Llegir Més

ARRIBA L’“INSPIRA’T”, LA SETMANA DE L’ORIENTACIÓ ACADÈMICA DE GUISSONA

Del 22 al 28 de març es durà a terme la primera setmana de l’orientació acadèmica de Guissona en format virtual, promoguda des del servei d'orientació d'àmbit comunitari del Pla Educatiu d'Entorn de Guissona.

ARRIBA L’“INSPIRA’T”, LA SETMANA DE L’ORIENTACIÓ ACADÈMICA DE GUISSONA - Llegir Més

TRET DE SORTIDA DEL CURS DE CATALÀ GRATUÏT PER A PERSONES REFUGIADES D’UCRAÏNA A GUISSONA

Aquest dissabte, ha començat el curs de català dirigit a persones refugiades arribades a Guissona, provinents d’Ucraïna. Les inscripcions es van tancar durant la setmana amb 25 persones, però arribat el dia, se n’hi van presentar una cinquantena.

TRET DE SORTIDA DEL CURS DE CATALÀ GRATUÏT PER A PERSONES REFUGIADES D’UCRAÏNA A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA REP UNA CINQUANTENA D’ORDINADORS GRÀCIES AL PROJECTE DE LABDOO.ORG

Guissona ha rebut, una cinquantena de dispositius digitals gràcies a l’ONG Labdoo.org, que va contactar fa unes setmanes amb l’Ajuntament de Guissona per oferir el seu maquinari amb l’objectiu d’ajudar a la població més desfavorida.

GUISSONA REP UNA CINQUANTENA D’ORDINADORS GRÀCIES AL PROJECTE DE LABDOO.ORG - Llegir Més

EL SUPERMERCAT DIA DE GUISSONA ENTREGRA 2000 KG DE MENJAR PER A UCRAÏNA

El regidor de voluntariat Josep M. Ferreras i el representant de la comunitat Ucraïnesa, Mykola Grynkiv, els han agraït el seu gest solidari en un moment tant crític al seu país.

EL SUPERMERCAT DIA DE GUISSONA ENTREGRA 2000 KG DE MENJAR PER A UCRAÏNA - Llegir Més

GUISSONA POSA CARTELLS A FAVOR DE LA IGUALTAT A LES ENTRADES DE LA POBLACIÓ

Des d’aquesta setmana, a les cinc entrades del municipi de Guissona, hi ha situats cartells que declaren “Guissona a favor de la igualtat de gènere”.

GUISSONA POSA CARTELLS A FAVOR DE LA IGUALTAT A LES ENTRADES DE LA POBLACIÓ - Llegir Més

L'ALCALDE, JAUME ARS, VISITA L'ANTIGA ESCOLA DE BIOSCA

L’alcalde de Guissona, Jaume Ars, ha visitat aquesta tarda de 15 de març l’antiga escola de Biosca, on hi han allotjades 7 persones des de dissabte passat, i que van arribar amb l’avió provinent de Varsòvia.

L'ALCALDE, JAUME ARS, VISITA L'ANTIGA ESCOLA DE BIOSCA - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA COL•LABORA EN EL PRIMER CORREDOR HUMANITARI AERI ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE

El vol humanitari s'enlairarà avui dissabte 12 de març desde Varsòvia amb més de 220 persones a bord, que seran traslladades als espais d'acollida de destinació gestionades per les entitats de recepció

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA COL•LABORA EN EL PRIMER CORREDOR HUMANITARI AERI ORGANITZAT PER OPEN ARMS I SOLIDAIRE - Llegir Més

GUISSONA SUPERA ELS 7.500 HABITANTS AMB L'ARRIBADA DE LES PERSONES REFUGIADES

El municipi de Guissona ha superat avui els 7.500 habitants a causa de l'arribada de les persones refugiades ucraïneses que s’hi ha anat empadronant els últims dies, i que hi han anat arribant via terrestre, fugint de la guerra al seu país.

GUISSONA SUPERA ELS 7.500 HABITANTS AMB L'ARRIBADA DE LES PERSONES REFUGIADES - Llegir Més

EL PROJECTE XERREM JUNTS ENGEGA 7 NOUS GRUPS A GUISSONA

Durant aquesta setmana s’hauran iniciat un total de 7 grups de conversa en català a Guissona a la comarca de La Segarra, fruit d’un conveni de col·laboració entre la CAL i l’Ajuntament d’aquest municipi, dins el marc del recentment engegat Pla de Convivència Intercultural i Cohesió Social de la vila.

EL PROJECTE XERREM JUNTS ENGEGA 7 NOUS GRUPS A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA REP LA VISITA DEL DELEGAT DEL GOVERN, EL SR. BERNAT SOLÉ I BARRIL

El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé i Barril, s’ha traslladat avui a Guissona, per reunir-se amb la Comunitat Ucraïnesa, i conèixer la situació de la mà de les persones que la viuen de més a prop.

GUISSONA REP LA VISITA DEL DELEGAT DEL GOVERN, EL SR. BERNAT SOLÉ I BARRIL - Llegir Més

EL DELEGAT DEL GOVERN ESPANYOL VISITA GUISSONA

José Crespín i Gómez, subdelegat del Govern Espanyol a Lleida, visita Guissona per conèixer la realitat que viu la població, amb les persones nouvingudes refugiades d’Ucraïna.

EL DELEGAT DEL GOVERN ESPANYOL VISITA GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA PRESENTA UNA PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS DIRIGIDES A INFANTS D'UCRAÏNA

La regidoria d'educació de l'Ajuntament de Guissona ha elaborat una programació dirigida als infants provinents d'Ucraïna, que estan arribant a la població, sortint del conflicte bèl·lic acompanyats de les seves famílies.

GUISSONA PRESENTA UNA PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS DIRIGIDES A INFANTS D'UCRAÏNA - Llegir Més

EL CAMIÓ AMB EL MATERIAL RECOLLIT A GUISSONA ARRIBA A LA FRONTERA UCRAÏNESA

Maksym Demchuk, el conductor del camió que va sortir de Guissona dijous passat, ja ha arribat avui a la frontera de Polònia amb Ucraïna amb el seu carregament de dotze tones i mitja de roba, mantes, sacs de dormir, material sanitari i aliments enllaunats, recollits durant la passada setmana al locutori Online de Guissona.

EL CAMIÓ AMB EL MATERIAL RECOLLIT A GUISSONA ARRIBA A LA FRONTERA UCRAÏNESA - Llegir Més

arxivat sota: