AVUI

max:8º
min:-5º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

CLOU EL CURS D'EMPODERAMENT DE LES DONES IMMIGRADES

En l’acte de cloenda, celebrat el 19 de juliol, el regidor Josep M. Ferreras ha entregat els certificats d’assistència de la formació adreçada a les persones nouvingudes, els objectius principal de la qual són enfortir l’empoderament de les dones i conscienciar als homes de la igualtat de gènere.

CLOU EL CURS D'EMPODERAMENT DE LES DONES IMMIGRADES - Llegir Més

GUISSONA VOTA SI, A TENIR RÀDIO MUNICIPAL

Amb la pregunta Creus que Guissona hauria de tenir una ràdio municipal? es va convidar a tothom que estes registrat/da a la plataforma a participar de l’enquesta.

GUISSONA VOTA SI, A TENIR RÀDIO MUNICIPAL - Llegir Més

PUNT I FINAL ALS CAPVESPRES A LA ROMANA

Amb el tret de sortida de la setmana cultural per excel·lència de Guissona – ELS CAPVESPRES A LA ROMANA – molts guissonencs i guissonenques van sortir al carrer per gaudir de les activitats programades, que es van dur a terme tota la setmana del 12 al 17 de juliol a les 22.00h de la nit a la Plaça Major.

PUNT I FINAL ALS CAPVESPRES A LA ROMANA - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA ANUL•LA EL MERCAT ROMÀ

Tot i que la normativa actual permet fer activitats culturals i firals amb mesures preventives, la manca de recursos suficients per garantir la seguretat, ens porta a anul•lar el MERCAT ROMÀ previst pel proper dissabte, 17 de juliol amb l’objectiu d’eludir els encreuaments de persones en l’espai del mercat i els contactes fora dels grups bombolla.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA ANUL•LA EL MERCAT ROMÀ - Llegir Més

LA PROPOSTA DISFRUITA-LA ARRIBA AL CASAL IESSO

Avui dimecres, 14 de juliol a les 10 del matí i al casal d'estiu IESSO, Unió de Pagesos eha portat a terme la proposta DISFRUITA-LA amb l'actuació de La Cremallera, una proposta totalment subvencionada per Unió de Pagesos.

LA PROPOSTA DISFRUITA-LA ARRIBA AL CASAL IESSO - Llegir Més

TRETZE ANYS DE RUTA POÈTICA

Aquest dissabte, 10 de juliol ha tingut lloc la tretzena edició de l’itinerari poètic Jordi Pàmias, un recorregut poètic musicalitzat que s’inicia a la casa natal del poeta i recorre els carrers del nucli històric de la vila, seguint el recorregut marcat pel poemari Itinerari Poètic Jordi Pàmias, un passeig que discorre pels indrets de la vila als quals el poeta ha dedicat els seus poemes.

TRETZE ANYS DE RUTA POÈTICA - Llegir Més

GUISSONA CONSTITUEIX LA TAULA PER LA CONVIVÈNCIA INTERCULTURAL

Aquest dilluns, 12 de juliol s’ha constituït a Guissona la taula per la convivència intercultural, aquesta taula té com a objectiu ser òrgan assessor de l’alcaldia en temes relacionals amb la convivència intercultural i la cohesió social a Guissona.

GUISSONA CONSTITUEIX LA TAULA PER LA CONVIVÈNCIA INTERCULTURAL - Llegir Més

REUNIT EL PLA DE PROTECCIÓ CIVIL DEL MERCAT ROMÀ DE IESSO

Les parts implicades a l'organització i gestió dels capvespres i Mercat Romà, han estat informats/des de les mesures previstes en relació amb tot allò establert pel procicat i que condiciona el funcionament d'aquests.

REUNIT EL PLA DE PROTECCIÓ CIVIL DEL MERCAT ROMÀ DE IESSO - Llegir Més

ES PREPARA EL PLE PEL PROPER DIMECRES 14 DE JULIOL A LES 19.00H

El proper dimecres 14 de juliol a les 19.00h, es celebrarà el Ple municipal a través de videoconferencia o bé presencialment.

ES PREPARA EL PLE PEL PROPER DIMECRES 14 DE JULIOL A LES 19.00H - Llegir Més

ES TANCA EL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA AMB DOS PROPOSTES GUANYADORES

En la fase de votació han participat un total de 33 persones, i han sortit dues propostes guanyadores empatades; d’una banda la de l’espai lúdic per a gossos, i de l’altra la gatera, control responsable, i tinença d’animals de companyia.

ES TANCA EL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA AMB DOS PROPOSTES GUANYADORES - Llegir Més

EL SISI DE LA SEGARRA DONA PER FINALITZADA LA SEVA ACTIVITAT QUE ES VA INICIAR A MITJANS DE SETEMBRE A GUISSONA

El SISI de la Segarra dona per finalitzada la seva activitat que es va iniciar a mitjans de setembre als municipis de Cervera, Guissona, Torà i Sant Guim de Freixenet. Ara ens preparem per a les activitats d’estiu!

EL SISI DE LA SEGARRA DONA PER FINALITZADA LA SEVA ACTIVITAT QUE ES VA INICIAR A MITJANS DE SETEMBRE A GUISSONA - Llegir Més

TORNA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

El proper dissabte, 17 de juliol tornarà a Guissona el MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany en la seva 24a edició, una proposta de format més reduït amb l’objectiu de que guissonencs i guissonenques tornin a sortir al carrer per recuperar el seu passat romà.

TORNA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO - Llegir Més

APLEC DE SANT PERE A GUISSONA

Els veïns de Guissona i alguns de la comarca es van aplegar aquest dimarts a l'ermita de Sant Pere dels Pastors per commemorar el dia del seu patró.

APLEC DE SANT PERE A GUISSONA - Llegir Més

TORNA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN A CAPDEVILA

El passat dimecres, 23 de juny l'Ajuntament de Guissona i el veïnat de Capdevila van recuperar la tradicional celebració de Sant Joan.

TORNA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN A CAPDEVILA - Llegir Més

ARRIBA L’ESTIU A GUISSONA AMB ELS TOCS MUSICALS

Un any més, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona recupera les nits d’estiu a la fresca amb una proposta engrescadora i musical, enguany de nou recuperant les terrasses i les places de la vila, amb tres propostes que es portaran a terme cada últim divendres de mes. Enguany portem propostes de proximitat o vinculades amb Guissona.

ARRIBA L’ESTIU A GUISSONA AMB ELS TOCS MUSICALS - Llegir Més

CATIFES DE CORPUS OMPLEN DE COLOR EL CARRER BISBAL

Un any més, Guissona ha seguit treballant per recuperar l'antiga tradició de les catifes de Corpus, emplaçant l'elaboració de les catifes del carrer Fluvià al carrer Bisbal.

CATIFES DE CORPUS OMPLEN DE COLOR EL CARRER BISBAL - Llegir Més

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ

L'Ajuntament de Guissona licita el Servei de bar del Parc Fluvià per a l'estiu 2021. Ja es poden presentar les sol·licituds, fins el 10 de juny.

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ - Llegir Més

S'ANUL·LA LA FESTA DE L'ENRAMADA 2021

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona s’informa que enguany s’ha decidit anul·lar tots els actes relacionats amb la FESTA DE L’ENRAMADA atesa la prohibició del PROCICAT a data d’avui, en la que no es preveu la possibilitat de fer cercaviles ni actes culturals sense control d’aforament.

S'ANUL·LA LA FESTA DE L'ENRAMADA 2021 - Llegir Més

S'ACTIVA LA BOSA JOVE DE TREBALL TEMPORAL MUNICIPAL

L'Ajunament activa una borsa jove, per a majors de 20 anys per treballar a la piscina municipal aquest estiu 2021

S'ACTIVA LA BOSA JOVE DE TREBALL TEMPORAL MUNICIPAL - Llegir Més

NOVA CONSULTA SOBRE EL CARRER PAU CASALS

L’Equip de Govern de l’Ajuntament obra una nova consulta, a través de la plataforma Dedicim Guissona, una consulta sobre les actuacions que s'estan fent a la zona que afecta concretament al carrer Pau Casals.

NOVA CONSULTA SOBRE EL CARRER PAU CASALS - Llegir Més

S'INICIA UNA NOVA CAMPANYA PER A LA IGUALTAT

Es tracta d'una iniciativa per conscienciar a tota la població i fer visibles comportaments molts cops inconscients, de discriminació.

S'INICIA UNA NOVA CAMPANYA PER A LA IGUALTAT - Llegir Més

MÉS DE 20 PROPOSTES PER GAUDIR DE L’ESTIU A GUISSONA

Campaments, casals, cursets de natació, arqueologia, robòtica, anglès, ceràmica, català, reforç, camps de treball, skate i pàdel entre altres són les propostes d’estiu que es poden portar a terme a Guissona.

MÉS DE 20 PROPOSTES PER GAUDIR DE L’ESTIU A GUISSONA - Llegir Més

LA 18a EDICIÓ DEL PREMI COMARCAL DE TREBALLS DE RECERCA ES CELEBRA A GUISSONA

L’acte va tenir lloc el dijous 20 de maig a les 18 h de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona. Alumnat, professorat, jurat, patrocinadors i col·laboradors van poder presenciar els lliuraments de diplomes i premis a tot l’alumnat, així com als tutors i tutores.

LA 18a EDICIÓ DEL PREMI COMARCAL DE TREBALLS DE RECERCA ES CELEBRA A GUISSONA - Llegir Més

EL SECRETARI D'INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT, ISIDRE GAVÍN ANUNCIA NOVETATS SOBRE EL TRANSPORT PÚBLIC A GUISSONA

Les modificacions que ahir va presentar a Guissona el secretari, Isidre Gavín, donen resposta especialment a les demandes expressades pel consistori en relació amb les necessitats de transport de la seva ciutadania i a la millora de la coordinació horària amb altres serveis per carretera amb destinació Lleida i Barcelona.

EL SECRETARI D'INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT, ISIDRE GAVÍN ANUNCIA NOVETATS SOBRE EL TRANSPORT PÚBLIC A GUISSONA - Llegir Més

800 MIRADES OMPLIRAN LA RAMBLA DE GUISSONA

Mirades sorgeix d’una proposta promoguda per LLUC FLOTATS, un artista urbà que treballa sobretot amb la tècnica stencil (plantilles).

800 MIRADES OMPLIRAN LA RAMBLA DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA S'ESTRENA AL FESTIVAL ESPURNES BARROQUES

La proposta de Guissona es va emmarcar a l'Obra de Fluvià, amb l'espectacle Asómate a esa ventana! Pasiones de Hombres y Mujeres que no saben de música.

GUISSONA S'ESTRENA AL FESTIVAL ESPURNES BARROQUES - Llegir Més

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.394,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA

La recaptació final de tots els actes ha estat de 1.394,00€ que van entregar membres de l’Associació Nèvia a l’Associaicó REFEM, a Lleida el passat 10 de maig.

L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.394,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA - Llegir Més

330 KG DE RESIDUS RECOLLITS A GUISSONA EN EL MARC DEL "LET'S CLEAN UP EUROPE"

Guissona ha participat enguany al LET’S CLEAN UP EUROPE amb accions portades a terme entre el 3 i el 9 de maig que han portat a recollir 330 Kg de deixalles trobats a la vila i als camins de l’entorn de la vila.

330 KG DE RESIDUS RECOLLITS A GUISSONA EN EL MARC DEL "LET'S CLEAN UP EUROPE" - Llegir Més

ES PRESENTA LA NOVA REVISTA DEL MUSEU DE GUISSONA, "SOTA LES PEDRES"

Es tracta d'una revista anual en paper reciclat i versió digital, dedicada a Guissona, a l'antiga Iesso i al Museu de Guissona. En el primer número es pot llegir un article de Xavier Santesmasses titulat "Aristòcrata i barricada".

ES PRESENTA LA NOVA REVISTA DEL MUSEU DE GUISSONA, "SOTA LES PEDRES" - Llegir Més

arxivat sota: