AVUI

max:18º
min:3º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

ÈXIT DE LA DOTZENA EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS

El passat divendres, 17 d’abril, ja a les vigílies de Sant Jordi va tenir lloc l’acte d’entrega de premis del dotzè premi literari Jordi Pàmias, infantil i juvenil al pavelló de l'Institut de Guissona, amb una molt important presència de públic.

ÈXIT DE LA DOTZENA EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS - Llegir Més

ELS MARGENERS A LA FESTA DE PRIMAVERA DE CORNELLÀ

Margeners porta tres castells de set a Cornellà. Els Margeners de Guissona han actuat aquest passat dissabte 11 d'abril en el marc de la Festa de Primavera de Cornellà de Llobregat, acompanyats d'una banda, dels que son els seus padrins, els Castellers de Cornellà, i també dels Castellers d'Esplugues.

ELS MARGENERS A LA FESTA DE PRIMAVERA DE CORNELLÀ - Llegir Més

NOVA WEB MUNICIPAL A GUISSONA

Després de gairebé vuit anys d’oferir una mateixa imatge, l’àrea de comunicació i tecnologies de l’Ajuntament de Guissona ha decidit donar una nova cara a la seva pàgina web, renovant així la seva imatge a internet.

NOVA WEB MUNICIPAL A GUISSONA - Llegir Més

TRENTA ESTUDIANTS DE NÀPOLS A GUISSONA

Aquest dilluns al matí, els alumnes polonesos acompanyats pels seus partners guissonencs han estat rebuts per l’Alcalde de la vila i la regidora d’educació i cultura, que els han informat sobre els trets característics de la vila de Guissona, a continuació els italians han provat de portar gegants i capgrossos, tota una aventura per aquest grup d’alumnes!

TRENTA ESTUDIANTS DE NÀPOLS A GUISSONA - Llegir Més

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT POSARÀ EL COLOFÓ A UNA SETMANA LITERÀRIA A GUISSONA

Aquesta setmana Guissona s’omplirà de literatura, una marató literària que començarà el divendres amb l’acte d’entrega de premis del concurs literari de poesia Jordi Pàmias, un concurs que enguany arriba a la seva dotzena edició i en el que hi participen nens i nenes de tots els centres educatius de la vila, des de primer de primària a segon de batxillerat i cicles formatius.

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT POSARÀ EL COLOFÓ A UNA SETMANA LITERÀRIA A GUISSONA - Llegir Més

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DE LES JUVENILS DE L’ACLE GUISSONA

El passat dijous dia 2, al Pavelló Municipal de Guissona, l’equip juvenil femení de l’ACLE Guissona va jugar el partit que tenia aplaçat amb els de Montgrí amb una primera part molt igualada, empat a 9, on les de Guissona no acabaven de trobar l’encert en atac.

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DE LES JUVENILS DE L’ACLE GUISSONA - Llegir Més

TALCO SERÀ EL GRUP ESTRELLA DE LA FESTA MAJOR JOVE

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Guissona utilitza les xarxes socials per escollir el grup estrella de la Festa Major. En total han votat més de 260 joves i l’opció més votada ha estat el grup italià TALCO.

TALCO SERÀ EL GRUP ESTRELLA DE LA FESTA MAJOR JOVE - Llegir Més

DIADA D’ANIVERSARI DELS VAILETS DE L’EMPORDÀ

Després de la magnifica diada de Sant Josep, en que vàrem fer la nostra millor primera actuació de la nostra breu història, ens plantejàvem una actuació lluny de casa. Concretament anem a Castelló d’Empúries, a més de 2 hores de Guissona. Sempre resulta un repte portar efectius fora, però semblava més senzill veient l’empenta amb que arrencava la temporada

DIADA D’ANIVERSARI DELS VAILETS DE L’EMPORDÀ - Llegir Més

ÈXIT DE L'ESCOLA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA ANAPRODE

L'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona va aconseguir uns grans resultats en la seva participació al concurs nacional de dansa Anaprode, que es va celebrar el passat dissabte al Teatre l'Amistat de MoLlerussa. Hi van prendre part 6 dels 13 grups que té l'escola i van aconseguir tres primers premis, dos segons premis i un tercer premi.

ÈXIT DE L'ESCOLA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA ANAPRODE - Llegir Més

Convocatòria de Ple

Dilluns, 27 de març a les 9 del vespre PLE EXTRAORDINARI URGENT amb el següent ordre del dia....

Convocatòria de Ple - Llegir Més

ALUMNES DE L'INS GUISSONA S'APROPEN A L'ADMINISTRACIÓ LOCAL

Els alumnes de tercer d'ESO de l'Ins Guissona van visitar el nostre Ajuntament el passat dimecres, 25 de març, amb l'objectiu de conèixer d'a prop l'administració local i les tasques i serveis que ofereix, amb l'objectiu de plasmar-ho en el crèdit de síntesi que desenvolupen en aquesta matèria.

ALUMNES DE L'INS GUISSONA S'APROPEN A L'ADMINISTRACIÓ LOCAL - Llegir Més

Concurs per trobar un logotip pel Museu i el parc arqueològic de Guissona

Des del Museu de Guissona obrim un concurs per tal de trobar un logo nou per a la nostra institució. L'objectiu del concurs és trobar un logotip que reflecteixi l'essència romana del conjunt “Parc arqueològic de la ciutat romana de Iesso i Museu de Guissona”. És un concurs obert a tothom i les propostes es podran enviar fins el dia 14 de juny de 2015 al correu electrònic museu@guissona.cat

Concurs per trobar un logotip pel Museu i el parc arqueològic de Guissona - Llegir Més

EL MILLOR INICI DE TEMPORADA DELS MARGENERS

Els Margeners de Guissona ho volen tot i estrenen esperançats la novena temporada amb la tradicional Festa de Sant Josep. Aquest any vénen, un cop més, acompanyats dels Moixiganguers d’Igualada i també compartint plaça amb els Castellers de l’Alt Maresme.

EL MILLOR INICI DE TEMPORADA DELS MARGENERS - Llegir Més

BOMBOLLES DE SABÓ PER COMMEMORAR EL DIA DE L’AIGUA

El passat 21 de març Guissona va celebrar el dia de l’aigua amb una demostració-taller entorn a les bombolles de sabó. Els porxos de la plaça van acollir l’activitat atès que la pluja no va permetre poder-la portar a terme al mig de la plaça i de forma lluïda, tot i això, una cinquantena de nens i joves van sortir al carrer i van gaudir de la màgia de les bombolles de sabó

BOMBOLLES DE SABÓ PER COMMEMORAR EL DIA DE L’AIGUA - Llegir Més

POEMES EN FEMENÍ PER COMMEMORAR EL DIA DE LA POESIA

El passat dissabte, 21 de març es va celebrar a l’Ajuntament de Guissona el DIA MUNDIAL DE LA POESIA amb la lectura de poemes en clau femenina, commemorant també el dia internacional de la dona que va tenir lloc el passat 8 de març.

POEMES EN FEMENÍ PER COMMEMORAR EL DIA DE LA POESIA - Llegir Més

Cinc alumnes de l’INS Guissona viatgen a Alemanya

El passat diumenge 8 de març, cinc alumnes i quatre professors de l’Institut de Guissona vam viatjar a Gelsenkirchen (Alemanya) per formar part de la cinquena i última trobada del projecte Comènius. Aquesta trobada durava sis dies i hi participaven alumnes de Polònia, de Romania, d’Itàlia, d’Alemanya i d’Espanya.

Cinc alumnes de l’INS Guissona viatgen a Alemanya - Llegir Més

CLOU EL CICLE D'ARTS ESCÈNIQUES D'A PROP

Aquest diumenge s'ha donat per finalitzat a Guissona el Cicle d'Arts Escèniques d'A PROP, una nova proposta promoguda per companyies de teatre infantil de les terres de Lleida, la Diputació de Lleida i cinc ajuntaments de la zona, d'entre els quals Guissona fou el primer a adherir-s'hi.

CLOU EL CICLE D'ARTS ESCÈNIQUES D'A PROP - Llegir Més

DIA DE LA POESIA I DE L'AIGUA

El proper dissabte, 21 de març al matí Guissona s'omplirà d'activitats per commemorar el dia de la poesia i de l'aigua. Les activitats s'iniciaran a les 11.30h a la plaça Bisbe Benlloch i seguiran a les 12.00h a la plaça major amb un taller familiar de bombolles de sabó.

DIA DE LA POESIA I DE L'AIGUA - Llegir Més

AIGÜES BRAVES A LA PRESENTACIÓ DE LA MARXA DELS CASTELLS

El passat divendres 27 de febrer, el piragüista en aigües braves Dani Marzo, trepitjava la Segarra per acompanyar la presentació de la XVI edició de la Marxa dels Castells. Marzo va fer un repàs de la seva trajectòria personal i carrera professional. Va mostrar el seu talent, maduresa i la seva inquietud per assolir els seus objectius, un d’ells, als jocs olímpics de Rio de Janeiro el 2016.

AIGÜES BRAVES A LA PRESENTACIÓ DE LA MARXA DELS CASTELLS - Llegir Més

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A GUISSONA

Amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura i les tradicions de Catalunya, des del Pla Educatiu d’Entorn i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, s’ha organitzat per tercer any consecutiu un projecte educatiu entorn el Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A GUISSONA - Llegir Més

DIAGNOSI PRECOÇ DE MALALTIES CARDIOVASCULARS I RENALS A GUISSONA

L’Alcalde va visitar el bus, juntament amb l’Alcaldesa de Tàrrega i vicepresidenta de la Diputació de Lleida, la Sra. Rosa Maria Perelló per informar-se del seu funcionament. El bus ha visitat persones amb més risc i dins d’una franja d’edat de 40 a 70 anys citades de manera aleatòria per realitzar proves de diagnosi precoç de malalties cardiovasculars i renals.

DIAGNOSI PRECOÇ DE MALALTIES CARDIOVASCULARS I RENALS A GUISSONA - Llegir Més

CONTES RROMANE ALS CENTRES EDUCATIUS DE GUISSONA

Aquest dimecres, un centenar d'alumnes de Guissona han gaudit de la visita del Manuel i el Sebastià de la Fundació Privada Pere Closa amb l’objectiu d’apropar la realitat gitana a l’àmbit escolar i a la societat en general (llengua, música, història), de contribuir a la ruptura de les idees preconcebudes i dels estereotips sobre el poble gitano i de potenciar una educació intercultural en el marc d’una realitat plural.

CONTES RROMANE ALS CENTRES EDUCATIUS DE GUISSONA - Llegir Més

ELS LEGIONARIS DE IESSO VAN REBRE UNA FORMACIÓ INTENSIVA A CÀRREC DE BARCINO ORIENS

Durant tot el dissabte, el grup de Recreació, Reconstrucció i Divulgació Històrica Romana BARCINO ORIENS es va traslladar a Guissona amb l’objectiu de millorar la formació en ordres d’instrucció i formacions de combat de la legió de Iesso.

ELS LEGIONARIS DE IESSO VAN REBRE UNA FORMACIÓ INTENSIVA A CÀRREC DE BARCINO ORIENS - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA EL DIA DEL CLIENT

El passat dissabte, 20 de febrer al matí es va celebrar a Guissona el dia del client, tots els comerços van oferir els seus millors descomptes i tot i les baixes temperatures i la boira alguns van treure les seves parades al carrer. Aquesta iniciativa de l’Associació de Comerciants de Guissona es repeteix dues vegades l’any, durant les rebaixes d’hivern al febrer i d’estiu a l’agost.

GUISSONA CELEBRA EL DIA DEL CLIENT - Llegir Més

EL CENTRE OBERT TAMBÉ PARTICIPA DEL CARNAVAL

El Centre Obert de Guissona va participar en la festa del Carnaval a Guissona amb disfresses que havien elaborat els mateixos participants al Centre Obert. En total, 15 nens del centre acompanyats de la participació de pares i mares van realitzar una comparsa amb música i vestimenta “punky”.

EL CENTRE OBERT TAMBÉ PARTICIPA DEL CARNAVAL - Llegir Més

L’AULA D’ACOLLIDA S’APROPA A L’AJUNTAMENT

Aquest dimecres, 17 de febrer, els alumnes de l’Aula d’Acollida de l’INS Guissona han visitat les instal•lacions de l’Ajuntament i han estat rebuts per l’Alcalde.

L’AULA D’ACOLLIDA S’APROPA A L’AJUNTAMENT - Llegir Més

LA TRADICIÓ DEL CARNAVAL INTERGENERACIONAL

Aquest dimarts, per vuitè any consecutiu, va tenir lloc el CARNAVAL INTERGENERACIONAL a la Fundació, una festa organitzada per la Fundació CAG i el Pla Educatiu d'Entorn, en la que es troben en un mateix espai, els avis de la Fundació - gairebé uns dos-cents, amb els nens i nenes de P2, de la llar d’infants del FEDAC Guissona i la Llar d’Infants Patufet, enguany, una cinquantena.

LA TRADICIÓ DEL CARNAVAL INTERGENERACIONAL - Llegir Més

TAJ KANAL HA ESTAT LA MILLOR COMPARSA DEL CARNAVAL 2015

Concurs de disfresses infantils amb més de cinquanta participants i la rua de comparses amb onze comparses i tres-centes persones disfressades van ser els elements centrals del dissabte de Carnaval a Guissona.

TAJ KANAL HA ESTAT LA MILLOR COMPARSA DEL CARNAVAL 2015 - Llegir Més

L’ABSENTISME DELS TREBALLADORS DE GUISSONA PER CONTINGÈNCIES PROFESSIONALS ÉS NUL

Segons l’informe que MUTUA INTERCOMARCAL ha fet arribar a l’Ajuntament de Guissona corresponent a dades d’absentisme de l’any 2014, el personal de l’Ajuntament de Guissona durant l’any passat no va registrar cap tipus de baixa per contingències professionals, essent la mitjà d’Espanya en aquest sector d’inciències amb baixa d’un 4% i la durada mitjana de les baixes de 29,6.

L’ABSENTISME DELS TREBALLADORS DE GUISSONA PER CONTINGÈNCIES PROFESSIONALS ÉS NUL - Llegir Més

El nostre Alcalde compareix al Parlament per parlar sobre la tramitació del Projecte de llei d'ordenació del sistema d'ocupació i del SOC

En la seva intervenció ha fet breument una repassada cronològica de les reunions que s'han mantingut els dos darrers anys per tractar d'aquest tema, i ha agraït i felicitat a tots la feina feta.

El nostre Alcalde compareix al Parlament per parlar sobre la tramitació del Projecte de llei d'ordenació del sistema d'ocupació i del SOC - Llegir Més

arxivat sota: