AVUI

max:17º
min:4º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

GUISSONA CELEBRA EL DIA DEL CLIENT

El passat dissabte, 20 de febrer al matí es va celebrar a Guissona el dia del client, tots els comerços van oferir els seus millors descomptes i tot i les baixes temperatures i la boira alguns van treure les seves parades al carrer. Aquesta iniciativa de l’Associació de Comerciants de Guissona es repeteix dues vegades l’any, durant les rebaixes d’hivern al febrer i d’estiu a l’agost.

GUISSONA CELEBRA EL DIA DEL CLIENT - Llegir Més

EL CENTRE OBERT TAMBÉ PARTICIPA DEL CARNAVAL

El Centre Obert de Guissona va participar en la festa del Carnaval a Guissona amb disfresses que havien elaborat els mateixos participants al Centre Obert. En total, 15 nens del centre acompanyats de la participació de pares i mares van realitzar una comparsa amb música i vestimenta “punky”.

EL CENTRE OBERT TAMBÉ PARTICIPA DEL CARNAVAL - Llegir Més

L’AULA D’ACOLLIDA S’APROPA A L’AJUNTAMENT

Aquest dimecres, 17 de febrer, els alumnes de l’Aula d’Acollida de l’INS Guissona han visitat les instal•lacions de l’Ajuntament i han estat rebuts per l’Alcalde.

L’AULA D’ACOLLIDA S’APROPA A L’AJUNTAMENT - Llegir Més

LA TRADICIÓ DEL CARNAVAL INTERGENERACIONAL

Aquest dimarts, per vuitè any consecutiu, va tenir lloc el CARNAVAL INTERGENERACIONAL a la Fundació, una festa organitzada per la Fundació CAG i el Pla Educatiu d'Entorn, en la que es troben en un mateix espai, els avis de la Fundació - gairebé uns dos-cents, amb els nens i nenes de P2, de la llar d’infants del FEDAC Guissona i la Llar d’Infants Patufet, enguany, una cinquantena.

LA TRADICIÓ DEL CARNAVAL INTERGENERACIONAL - Llegir Més

TAJ KANAL HA ESTAT LA MILLOR COMPARSA DEL CARNAVAL 2015

Concurs de disfresses infantils amb més de cinquanta participants i la rua de comparses amb onze comparses i tres-centes persones disfressades van ser els elements centrals del dissabte de Carnaval a Guissona.

TAJ KANAL HA ESTAT LA MILLOR COMPARSA DEL CARNAVAL 2015 - Llegir Més

L’ABSENTISME DELS TREBALLADORS DE GUISSONA PER CONTINGÈNCIES PROFESSIONALS ÉS NUL

Segons l’informe que MUTUA INTERCOMARCAL ha fet arribar a l’Ajuntament de Guissona corresponent a dades d’absentisme de l’any 2014, el personal de l’Ajuntament de Guissona durant l’any passat no va registrar cap tipus de baixa per contingències professionals, essent la mitjà d’Espanya en aquest sector d’inciències amb baixa d’un 4% i la durada mitjana de les baixes de 29,6.

L’ABSENTISME DELS TREBALLADORS DE GUISSONA PER CONTINGÈNCIES PROFESSIONALS ÉS NUL - Llegir Més

El nostre Alcalde compareix al Parlament per parlar sobre la tramitació del Projecte de llei d'ordenació del sistema d'ocupació i del SOC

En la seva intervenció ha fet breument una repassada cronològica de les reunions que s'han mantingut els dos darrers anys per tractar d'aquest tema, i ha agraït i felicitat a tots la feina feta.

El nostre Alcalde compareix al Parlament per parlar sobre la tramitació del Projecte de llei d'ordenació del sistema d'ocupació i del SOC - Llegir Més

ES REEMPRENEN ELS CURSOS DE CATALÀ

Aquest dimarts, 10 de febrer Guissona ha iniciat el curs de català Basic-2 amb una trentena de joves inscrits, persones de diferents nacionalitats que ja compten amb coneixements bàsics de l’idioma i volen aprofundir-hi.

ES REEMPRENEN ELS CURSOS DE CATALÀ - Llegir Més

Primera Guiss LanParty

Trenta joves van participar de la primera GUISS LAN PARTY, tres dies intensos amb poques hores de son però amb un ambient molt amistó si càlid en el que es va compartir arxius, es va debatre sobre temes relacionats amb la tecnologia i sobretot es va compartir estones de joc entre els participants.

Primera Guiss LanParty - Llegir Més

L’esport guissonenc més “cardioprotegit”

El passat dimecres 4 de febrer els ponents d’Ambulancat, associació per a la difusió de la Salut extrahospitalària amb seu a Guissona, van fer cap al Pavelló Municipal d’Esports de la vila per tal d’explicar a monitors i esportistes els fonaments de la Reanimació Càrdio-pulmonar o RCP.

L’esport guissonenc més “cardioprotegit” - Llegir Més

EL REI CARNESTOLTES VISITA ALS CENTRES EDUCATIUS

El passat divendres, el Rei Carnestoltes va visitar els centres educatius de la vila portant-los-hi les ordres que els nens i nenes han de complir durant tota aquesta setmana. La visita del Rei Carnestoltes als centres ha estat iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn i ha comptat amb el suport dels alumnes de l’Aula Oberta de l’INS Guissona que han dinamitzat l’activitat.

EL REI CARNESTOLTES VISITA ALS CENTRES EDUCATIUS - Llegir Més

GUISSONA ACTIVA EL PLA NEUCAT PER RISC DE NEVADES

Guissona ha activat el PLA NEUCAT PER RISC DE NEU, d’acord amb això la Brigada Municipal ja ha iniciat tasques de neteja i ha començat a llençar sal pels carrers També estan avisades empreses privades per si és necessari comptar amb suport extern. Des de l’Ajuntament es demana als veïns de Guissona la màxima col·laboració

GUISSONA ACTIVA EL PLA NEUCAT PER RISC DE NEVADES - Llegir Més

PREGÀRIA ECUMÈNICA A GUISSONA

El diumenge dia 25, coincidint amb el final de la Setmana de Pregària per la Unitat del Cristians, se celebrà a la Parròquia de Guissona una pregària conjunta de les diferents comunitats cristianes presents a la Vila. Havia estat preparada acuradament per la Comissió de Diàleg Interreligiós

PREGÀRIA ECUMÈNICA A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA ES PREPARA PEL CARNAVAL

Guissona ja posa a punt la propera edició del CARNAVAL centrant l'activitat principal el dissabte, 14 de febrer però desenvolupant actes durant tota la setmana a La Fundació, als centres educatius i al nucli històric.

GUISSONA ES PREPARA PEL CARNAVAL - Llegir Més

El 31 de gener, els canals de TV3 canvien de freqüència

El proper dia 31 de gener, a les 3 de la matinada, es produirà el canvi de freqüències de diferents canals de televisió de TDT, entre ells els de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3, 324, SUPER3 / 33, ESPORT3, TV3 HD). S’apagaran les freqüències antigues i només quedaran les noves, marcades ja com a definitives

El 31 de gener, els canals de TV3 canvien de freqüència - Llegir Més

ELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA TREBALLEN EL SERVEI COMUNTARI

Enguany més de cent alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de Guissona continuen fent tasques de voluntariat a diferents entitats de la vila (Casal de la Gent Gran, Fundació CAG, Museu, Caritas Parroquial i Centres Educatius).

ELS ALUMNES DE SECUNDÀRIA TREBALLEN EL SERVEI COMUNTARI - Llegir Més

CLOENDA DEL NIVELL INICIAL 1 DE CATALÀ

Aquest dijous, 8 de gener s’ha tancat el curs de nivell Inicial 1 de 45 hores de durada. En aquest curs es realitzen classes de dues hores dos dies a la setmana a la sala de plens de l'Ajuntament de Guissona. La responsable del SCC de la Segarra, Sra. Mercè Viladrosa, és l'encarregada d'impartir-les.

CLOENDA DEL NIVELL INICIAL 1 DE CATALÀ - Llegir Més

ELS REIS ARRIBEN AMB GLOBUS A GUISSONA

La cavalcada de SS. MM. Els Reis Mags d’Orient van tenir una lluïda arribada a Guissona, en l’edició d’enguany han arribat puntualment a dos quarts de set de la tarda i després de sentir-se els tres coets tradicionals, amb globus.

ELS REIS ARRIBEN AMB GLOBUS A GUISSONA - Llegir Més

CAMPAMENT REIAL A GUISSONA

Els nens i nenes de Guissona van poder visitar el passat diumenge, 4 de gener el campament reial de Guissona, un campament ubicat a la zona esportiva de Guissona i on els nens i nenes van poder veure els últims preparatius dels patges reials, lectura de cartes, organització de la correspondència reial, empaquetatge de regals i preparació de carrosses.

CAMPAMENT REIAL A GUISSONA - Llegir Més

MÉS DE 200 NENS I NENES PASSEN PEL PARC DE NADAL DE GUISSONA

Inflables, manualitats i tallers, espai de joc lliure, espai de petita infància i zona de jocs gegants són les activitats de les que van poder gaudir els nens i nenes que han visitat el Parc de Nadal de Guissona durant aquestes festes.

MÉS DE 200 NENS I NENES PASSEN PEL PARC DE NADAL DE GUISSONA - Llegir Més

GRAN CAGADA POPULAR!

Gairebé 200 nens i nenes de Guissona han participat de la tradicional cagada popular del tió dels desitjos. Un tió que enguany ha estat una mica especial atès que als nens i nenes participants se’ls demanava la recaptació pel banc d’aliments de Càritas.

GRAN CAGADA POPULAR! - Llegir Més

ELS PATGES REIALS VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS

A les vigílies de les festes de Nadal i a punt d’iniciar-se les vacances escolar, els alumnes d’educació infantil dels tres centres educatius de la vila van rebre la inesperada visita dels patges reials. En aquesta visita els patges els vam explicar que s’havien de portar molt bé perquè els reis ja són molt a prop, van parlar amb els nens i nenes que els van explicar com es portaven a casa i a l’escola i el que tenien pensat demanar als reis.

ELS PATGES REIALS VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS - Llegir Més

TROBADA INTERGENERACIONAL DE NADAL

El passat dimarts, els alumnes de primer i segon de l’Escola Ramon Faus i Esteve, Ramon Estadella i FEDAC Guissona van visitar els avis de la Fundació, gaundint amb ells d’una bona estona. Els avis els hi havien preparat la representació dels Pastorets, juntament amb el personal de la Fundació, amb aquesta representació els petits es van emocionar i van gaudir moltíssim, com a contrapartida ells els van recitar els poemes de Nadal que han preparat a l’Escola tot desitjant-los bones festes.

TROBADA INTERGENERACIONAL DE NADAL - Llegir Més

ELS PREMIS DE CONTRASTOS ES QUEDEN A GUISSONA

El Mohamed Sekou (Guissona) i el Manel Jounou (Sant Guim de la Plana) guanyadors de la 9a edició del Concurs CONTRASTOS a la Segarra. En segon lloc, va quedar la parella formada per Raluca Rosca de Guissona i Núria Jounou de Sanaüja. I el 3r premi per Rebeca Cristescu i Clàudia Biosca totes dues de Guissona.

ELS PREMIS DE CONTRASTOS ES QUEDEN A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA RECAPTA 9814,85€ PER LA MARATÓ DE TV3

Un any més, Guissona es mostra molt solidària amb la MARATÓ. Les activitats solidàries s’iniciaren el dissabte amb l’activitat de l’Escola de Futbol Base, del Padel Indoor Guissona i el pessebre vivent solidari, tot i que com sempre, les activitats estrella es concentraren diumenge, amb la Festa d’Entitats i la festa de cloenda a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve.

GUISSONA RECAPTA 9814,85€ PER LA MARATÓ DE TV3 - Llegir Més

EL COL·LECCIONISME S’AFEGEIX A LA FIRA DE NADAL DE GUISSONA

El bon temps ha fet que l’edició d’enguany de la FIRA DE NADAL ha deixat als guissonesos amb molt bon gust de boca en aquest inici de les activitats culturals de Nadal a la nostra vila.

EL COL·LECCIONISME S’AFEGEIX A LA FIRA DE NADAL DE GUISSONA - Llegir Més

PESSEBRE VIVENT SOLIDARI A LA CAPELLA DEL CLAUSTRE

Amb les entrades exhaurides es va iniciar el primer passi del pessebre vivent de Guissona en la seva tercera edició, aquest pessebre, de petit format i que es porta a terme a la capella de la Verge del Claustre es compon de 13 quadres que barregen imatges de l’evangeli amb imatges de la vida quotidiana de fa més de 2000 anys.

PESSEBRE VIVENT SOLIDARI A LA CAPELLA DEL CLAUSTRE - Llegir Més

EL COL·LECCIONISME S’INCORPORA A LA FIRA DE NADAL

El proper dissabte s’esdevindrà a Guissona la tercera FIRA DE NADAL, una FIRA de carrer a la que a més dels artesans i comerços locals també s’hi afegeixen productes nadalencs provinents d’arreu del territori català i a la que enguany també s’hi incorporen diferents parades d’antiguitats i col·leccionistes.

EL COL·LECCIONISME S’INCORPORA A LA FIRA DE NADAL - Llegir Més

GUISSONA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ

Un any més, una quarentena d’entitats de Guissona organitzen activitats solidàries en suport a la MARATÓ de TV3 sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn. Les activitats es portaran a terme al llarg de dissabte i diumenge, concentrant-se la majoria el diumenge, 14 al pavelló en el marc de la Fira d'Entitats.

GUISSONA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ - Llegir Més

BENEDICCIÓ A GUISSONA D'UNA ICONA GRECO-CATÒLICA

El dilluns dia 8 de desembre, solemnitat litúrgica de la Immaculada Concepció de la Verge Maria, l'Arquebisbe d'Urgell va presidir a la parròquia de Sta. Maria de Guissona la benedicció d'una icona gran de la Mare de Déu de la Comunitat Ukraïnesa greco-catòlica que a partir d'ara podrà ser venerada pels fidels catòlics dels diversos ritus en una Capella lateral del temple guissonenc.

BENEDICCIÓ A GUISSONA D'UNA ICONA GRECO-CATÒLICA - Llegir Més

arxivat sota: