AVUI

max:9º
min:-1º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

PREINSCRIPCIONS 2020 - 2021

El proper dimecres s'inicien les preinscripcions a infantil, primària i secundària, es preveu inscripcions de forma telemàtica, sempre que sigui possible.

PREINSCRIPCIONS 2020 - 2021 - Llegir Més

ADQUISICIÓ DE MATERIAL SANITARI

L'Ajuntament de Guissona, a través de BonÀrea, amb la intenció d'ajudar al comerç, a la petita i mitjana empresa de Guissona, obrim la possibilitat d'oferir-vos MATERIAL SANITARI materials al preu més ajustat

ADQUISICIÓ DE MATERIAL SANITARI - Llegir Més

EL PLE MUNICIPAL PEL PROPER 11 DE MAIG ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE A TRAVÉS DE YOUTUBE

El proper dilluns dia 11 de maig a les 19.00h, hi haurà el Ple municipal a través de videoconferència. La sessió es retransmetrà en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

EL PLE MUNICIPAL PEL PROPER 11 DE MAIG ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE A TRAVÉS DE YOUTUBE - Llegir Més

GUISSONA JA GAUDEIX D'ESPORT, PASSEIG I EXERCICI A L'AIRE LLIURE DES DE DISSABTE

El darrer decret estatal per avançar en desconfinament autoritza, des del passat dissabte, dia 2 de maig, l'activitat esportiva indicudual i passejar i fer exercici a l'aire lliure, amb unes franges horàries depenent de l'edat i amb algunes restriccions, que s'ha detallat les darreres hores.

GUISSONA JA GAUDEIX D'ESPORT, PASSEIG I EXERCICI A L'AIRE LLIURE DES DE DISSABTE - Llegir Més

LA SEGARRA PROJECTA EL CONSELL D'ALCALDESSES I ALCALDES PER VIDEOCONFERÈNCIA I PRESENCIAL

Ha tingut lloc de forma virtual per videoconferència i, alhora presencial, la sessió ordinària del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses de la comarca de la Segarra el passat dimecres, 29 d’abril per la tarda. Una sessió que va durar més de tres hores.

LA SEGARRA PROJECTA EL CONSELL D'ALCALDESSES I ALCALDES PER VIDEOCONFERÈNCIA I PRESENCIAL - Llegir Més

EL MUSEU DE GUISSONA S'ADHEREIX A LA CAMPANYA "ARXIVEM EL MOMENT, ARXIVEM GUISSONA"

Des del Museu de Guissona ens adherim a la campanya #Arxivemelmoment per tal de recollir imatges, vídeos i documentació sobre la crisi sanitària del coronavirus a Guissona.

EL MUSEU DE GUISSONA S'ADHEREIX A LA CAMPANYA "ARXIVEM EL MOMENT, ARXIVEM GUISSONA" - Llegir Més

ELS INFANTS DE GUISSONA SURTEN AL CARRER DESPRÉS DE MÉS DE 40 DIES CONFINATS

Els infants de 0 a 13 anys ja poden sortir al carrer des de les 9 del matí d’ahir diumenge del confinament total que els ha mantingut 43 dies tancats a casa.

ELS INFANTS DE GUISSONA SURTEN AL CARRER DESPRÉS DE MÉS DE 40 DIES CONFINATS - Llegir Més

L'AJUNTAMENT OFEREIX UN SERVEI D'ACOMPANYAMENT I ORIENTACIÓ AL TEIXIT EMPRESARIAL I AUTÒNOM DEL MUNICIPI

L'Ajuntament ofereix a partir de demà dilluns, un SERVEI D'ACOMPANYAMENT i ORIENTACIÓ al TEIXIT EMPRESARIAL i AUTÒNOM del MUNICIPI ENFRONT LA CRISI SANITÀRIA DEL #COVID19. #Guissona #covid19

L'AJUNTAMENT OFEREIX UN SERVEI D'ACOMPANYAMENT I ORIENTACIÓ AL TEIXIT EMPRESARIAL I AUTÒNOM DEL MUNICIPI - Llegir Més

MÉS DE 100 PROFESSIONALS DE L'ADMINISTRACIÓ, A LA SEGARRA, ES FORMARAN AQUESTS DIES PER GARANTIR ELS DRETS DE LES PERSONES LGBTI

Des del SAI (Servei d’Atenció Integral) del Consell comarcal de la Segarra conjuntament amb la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya s’ha programat una formació adreçada al personal del Consell i també altres administracions de la comarca

MÉS DE 100 PROFESSIONALS DE L'ADMINISTRACIÓ, A LA SEGARRA, ES FORMARAN AQUESTS DIES PER GARANTIR ELS DRETS DE LES PERSONES LGBTI - Llegir Més

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA HA LLIURAT AQUEST MATÍ AL CONSELL MATERIAL DE PROTECCIÓ PER ALS MUNICIPIS DE LA SEGARRA

Els ajuntaments de l'àrea d'influència de Cervera ho recolliran directament al Consell Comarcal, mentre que els de l'àrea d'influència de Guissona ho recolliran a Guissona mateix, un cop el Consell els hi lliuri a l’ajuntament.

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA HA LLIURAT AQUEST MATÍ AL CONSELL MATERIAL DE PROTECCIÓ PER ALS MUNICIPIS DE LA SEGARRA - Llegir Més

GUISSONA, AL COSTAT DEL COMERÇ LOCAL

L’Ajuntament amb la col·laboració de les botigues obertes, el CAP i la Fundació i amb la col·laboració del Dani Valero i del Ramon Pérez ha elaborat un anunci per animar a la població de la vila i en especial als comerciants, en el seu confinament.

GUISSONA, AL COSTAT DEL COMERÇ LOCAL - Llegir Més

ES PRORROGA LA VIGÈNCIA DEL RECONEIXEMENT I DELS TÍTOLS DE FAMÍLIA NOMBROSA I MONOPARENTAL EXPEDITS A CATALUNYA

La Resolució TSF/819/2020, publicada al DOGC de 8 d’abril, prorroga per un any la validesa dels títols de família nombrosa que hagin caducat o caduquin entre l'1 de novembre de 2019 i el 31 de maig de 2020

ES PRORROGA LA VIGÈNCIA DEL RECONEIXEMENT I DELS TÍTOLS DE FAMÍLIA NOMBROSA I MONOPARENTAL EXPEDITS A CATALUNYA - Llegir Més

PER SANT JORDI, LLIBRES I ROSES

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona us animem a omplir els balcons, les finestres i les terrasses de roses, roses fetes amb diferents tipus de materials i deixant volar la imaginació.

PER SANT JORDI, LLIBRES I ROSES - Llegir Més

L'ÀREA DE GESTIÓ DE RESIDUS DEL CONSELL COMARCAL FA UNA CRIDA A LA RESPONSABILITAT CIUTADANA

El confinament, més enllà de despertar el sentit musical o artístic dels veïns i veïnes de la Segarra també dona peu a posar ordre als nostres habitatges.

L'ÀREA DE GESTIÓ DE RESIDUS DEL CONSELL COMARCAL FA UNA CRIDA A LA RESPONSABILITAT CIUTADANA - Llegir Més

TORNA EL MERCAT SETMANAL AMB PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT

El proper dijous dia 9 d'abril torna el Mercat Setmanal amb 6 parades de productes de primera necessitat.

TORNA EL MERCAT SETMANAL AMB PRODUCTES DE PRIMERA NECESSITAT - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA VOL GARANTIR L’ACCÉS A INTERNET A TOTS ELS ESCOLARS QUE HO NECESSITIN

Atesa la preocupació per part d’alguns centres, l’Ajuntament de Guissona ha decidit anticipar-se i en conveni amb BonÀrea Telecom garantirà l’accés a unes 30 famílies que actualment a la nostra vila no tenen accés a Internet per cap mitjà.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA VOL GARANTIR L’ACCÉS A INTERNET A TOTS ELS ESCOLARS QUE HO NECESSITIN - Llegir Més

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA HA SUBVENCIONAT LA INSTAL·LACIÓ D'UNA BOMBA D'AIGUA PEL TRACTAMENT DE L'AIGUA

Mitjançant el Pla d’Inversions per la millora en la gestió de l’aigua d’ús públic de la Diputació de Lleida, anualitats 2016, 2017, 2018 i 2019 la Diputació de Lleida ha concedit l’actuació de l’ Instal·lació bomba submergida en pou d’aigua i millora de tractament de l’aigua piscina infantil.

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA HA SUBVENCIONAT LA INSTAL·LACIÓ D'UNA BOMBA D'AIGUA PEL TRACTAMENT DE L'AIGUA - Llegir Més

ELS VIGILANTS MUNICIPALS I LA BRIGADA FELICITEN ELS ANIVERSARIS EN CONFINAMENT

L'Ajuntament de Guissona ha iniciat la campanya per felicitar els infants menors de 8 anys que facin l'aniversari durant aquests dies de confinament.

ELS VIGILANTS MUNICIPALS I LA BRIGADA FELICITEN ELS ANIVERSARIS EN CONFINAMENT - Llegir Més

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA APROVA DOS DECRETS ENVERS EL CORONAVIRUS

Aquest dilluns l'equip de govern de l'Ajuntament va aprovar dos decrets amb la finalitat d’estar més que mai al servei dels nostre vilatans i vilatanes.

L'AJUNTAMENT DE GUISSONA APROVA DOS DECRETS ENVERS EL CORONAVIRUS - Llegir Més

DIJOUS 26/03 NO HI HAURÀ MERCAT SETMANAL

L'Ajuntament informa que el proper dijous 26 de març no hi haurà Mercat Setmanal. #Guissona #prevenció #salut #covid19

DIJOUS 26/03 NO HI HAURÀ MERCAT SETMANAL - Llegir Més

EVITEM SORTIR DE CASA, APROFITANT ELS SERVEIS A DOMICILI I DE PREPARACIÓ DE COMANDES

La regidoria de comerç de l’Ajuntament de Guissona, encapçalada per Ramon Sala, ha sol·licitat als comerciants que ofereixen SERVEIS BÀSICS (alimentació, farmàcies, forns de pa, drogueries, …) que redueixin els seus horaris amb la mesura que sigui possible i com a alternativa que ofereixin servei a domicili, amb l’objectiu d’evitar al màxim el trànsit de la població pels carrers durant el període de confinament a causa del Covid-19.

EVITEM SORTIR DE CASA, APROFITANT ELS SERVEIS A DOMICILI I DE PREPARACIÓ DE COMANDES - Llegir Més

GUISSONA COMPTA AMB 70 VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES PEL COVID-19

La regidoria de gent gran i voluntariat de l’Ajuntament de Guissona, encapçalada per Josep Mª Ferreras, ha creat una borsa de voluntariat per donar suport a diferents accions que puguin sorgir aquests dies de confinament a casa, arran del COVID-19.

GUISSONA COMPTA AMB 70 VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES PEL COVID-19 - Llegir Més

ES REDUEIXEN ELS VIATGES EN TRANSPORT PÚBLIC

S'ha produït una caiguda important en els viatgers/es usuaris/es de transport públic. Per aquest motiu, s'ha acordat reduir expedicions i deixar de fer els viatges que des del divendres i dissabte passat ja no porten ningú.

ES REDUEIXEN ELS VIATGES EN TRANSPORT PÚBLIC - Llegir Més

DECRET DE MESURES EXCEPCIONALS I PROTOCOL ACTUACIÓ ENFRONT COVID-19

L’aprovació i activació al municipi de Guissona d’un conjunt de mesures extraordinàries de Contingència contra el COVID-19, amb l’objectiu d’establir mecanismes per garantir els serveis bàsics i essencials per a la població, en el benentès que no són mesures sanitàries, que hauran de ser adoptades per les autoritats competents, sinó de garantia de serveis, concretades en les recollides en els punts resolutius següents, sense perjudici que aquestes mesures puguin ser actualitzades, reforçades o modificades, i sense perjudici de les directament derivades de l’aplicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma.

DECRET DE MESURES EXCEPCIONALS I PROTOCOL ACTUACIÓ ENFRONT COVID-19 - Llegir Més

OFICINA TANCADA

En compliment del Reial Decret 463/2020 que declara l'estat d'alarma, es prohibeix la mobilitat excepte per motius de necessitat, per la qual cosa a les oficines de l'Ajuntament de Guissona NO S'EFECTUARAN TRÀMITS PRESENCIALMENT, excepte en casos de força major.

OFICINA TANCADA - Llegir Més

COMUNICAT D'ALCALDIA NUM. 2

Amb aquest segon comunicat s’amplia la informació per tal de clarificar dubtes. #Guissona #salut #covid19 #quedatacasa #responsabilitatdetothom

COMUNICAT D'ALCALDIA NUM. 2 - Llegir Més

TELÈFONS D'EMERGÈNCIES #COVID19

Llistat de telègons d'interès per resoldre dubtes davant la situació del #covid19

TELÈFONS D'EMERGÈNCIES #COVID19 - Llegir Més

arxivat sota: