AVUI

max:9º
min:2º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

COMUNICAT D'ALCALDIA - FESTA MAJOR 2020

Toca seguir sent coresponsables socialment i sanitàriament davant del nou pla de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Salut per fer front a la pandèmia en les properes dues setmanes. Aquest fet, ha comportat una reducció dels actes que teníem previstos per la Festa Major 2020.

COMUNICAT D'ALCALDIA - FESTA MAJOR 2020 - Llegir Més

L'AJUNTAMENT SUSPÈN TOTS ELS ACTES CULTURALS PREVISTOS PER AQUESTA SETMANA

Després de les noves restriccions que va anunciar dilluns 24 d’agost de 2020, el president de la Generalitat de Catalunya amb motiu de l'agreujament de la crisi sanitària de la Covid-19, l’Ajuntament de Guissona SUSPÈN tots els actes previstos per aquesta setmana

L'AJUNTAMENT SUSPÈN TOTS ELS ACTES CULTURALS PREVISTOS PER AQUESTA SETMANA - Llegir Més

NOVES MESURES PER A LA CONTENCIÓ DE LA PANDÈMIA COVID 19

Avui ha sortit publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/2073/2020, de 17 d'agost, per la qual s'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID 19.

NOVES MESURES PER A LA CONTENCIÓ DE LA PANDÈMIA COVID 19 - Llegir Més

GUISSONA REPRÈN LES VISITES GUIADES

La nit de dijous d’agost de Guissona són sinònim de visites guiades nocturnes. La pandèmia no ha pogut acabar amb elles, ja que els seu format habitual ja té un aforament reduït per poder fer-les més íntimes. Aquest any, com a novetat, és obligatori l’ús de la mascareta i es demana als assistents que estiguin una mica separats entre ells.

GUISSONA REPRÈN LES VISITES GUIADES - Llegir Més

LES NITS D'ESTIU A GUISSONA S'OMPLEN DE TOCS MUSICALS

Un any més aquest estiu la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona ha consolidat l’activitat de TOCS MUSICALS per les nits d’estiu de la vila. La nova normalitat ha portat a modificar la proposta que s’ha traslladat al Parc Arqueològic, atès que és un recinte tancat i a l’aire lliure que permet garantir les distàncies de seguretat i el control de l’aforament.

LES NITS D'ESTIU A GUISSONA S'OMPLEN DE TOCS MUSICALS - Llegir Més

La Segarra debat a Guissona la implantació de nous parcs eòlics en l’últim consell d’alcaldies

Es va celebrar a Guissona el passat dimecres 29 de juliol, on també es van tractar aspectes en relació al servei d’abastament d’aigua i la lluita contra la pandèmia del Covid.

La Segarra debat a Guissona la implantació de nous parcs eòlics en l’últim consell d’alcaldies - Llegir Més

EL PLE MUNICIPAL DEL PROPER 27 DE JULIOL ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE A TRAVÉS DE YOUTUBE

El proper dilluns dia 27 de juliol a les 19.00h, hi haurà el Ple municipal a través de videoconferència, mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

EL PLE MUNICIPAL DEL PROPER 27 DE JULIOL ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE A TRAVÉS DE YOUTUBE - Llegir Més

NOU FULLETÓ DE SENDERS I RUTES BTT PER LA SEGARRA EDITAT PEL CONSELL COMARCAL

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra ha publicat un nou fulletó de senders i rutes BTT per la Segarra.

NOU FULLETÓ DE SENDERS I RUTES BTT PER LA SEGARRA EDITAT PEL CONSELL COMARCAL - Llegir Més

CLOUEN ELS CAPVESPRES A LA ROMANA

Tal i com marcava la programació setmanal, Guissona va cloure ahir, els capvespres a la Romana. Una edició especial, marcada per la situació actual, amb l’anul·lació del Mercat Romà, previst pel dissabte.

CLOUEN ELS CAPVESPRES A LA ROMANA - Llegir Més

L'AJUNTAMENT POSA EN VENDA 5 TERRENYS DE L'AVINGUDA LLUÍS COMPANYS

Ha estat publicat en el Portal de contractació anunci de licitació per la convocatòria del procés de licitació per concurs per la venda de terrenys municipals.

L'AJUNTAMENT POSA EN VENDA 5 TERRENYS DE L'AVINGUDA LLUÍS COMPANYS - Llegir Més

IESSO CELEBRA ELS 10 ANYS DE BACUS

Els capvespres a la romana celebren 10 anys de Bacus. El gegantó Bacus serà qui presidirà els actes els capvespres a la romana durant tota la setmana i que serà avui l’amfitrió de la festa acompanyant al Cèsar i a la Cleòpatra en la seva arribada a la plaça major, retent homenatge al César i a la Cleòpatra.

IESSO CELEBRA ELS 10 ANYS DE BACUS - Llegir Més

12 ANYS D’ITINERARI JORDI PÀMIAS

El passat dissabte, 11 de juliol, i com ja és tradició el segon dissabte de juliol al capvespre, els carrers de Guissona s’omplen de poesia.

12 ANYS D’ITINERARI JORDI PÀMIAS - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA TRADICIONAL FESTA DE SANT CRISTÒFOL

El passat dissabte 13 de juliol, Guissona va celebrar la tradicional festa de Sant Cristòfol. Enguany, s’hi va incloure la música de La Banda de Cardona, que va animar els carrers fins arribar a casa l’abanderat, enguany Marcos Naya, camioner de BonÀrea.

GUISSONA CELEBRA LA TRADICIONAL FESTA DE SANT CRISTÒFOL - Llegir Més

S’ANUL·LA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO PERÒ ES MANTENEN ELS CAPVESPRES

Guissona presenta el cartell dels CAPVESPRES a la ROMANA de Iesso, que tindrà BACUS com a eix conductor de diferents activitats, atès que enguany aquest gegant de Guissona compleix 10 anys.

S’ANUL·LA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO PERÒ ES MANTENEN ELS CAPVESPRES - Llegir Més

COMENÇA EL CURS D'ARQUEOLOGIA DE LA CIUTAT DE IESSO MÉS ATÍPIC PER LA PANDÈMIA

El dilluns 6 de juliol es va iniciar el XIV Curs d'Arqueologia Ciutat Romana de Iesso a Guissona. Durant dues setmanes el Parc Arqueològic de Guissona s'omple d'estudiants i l'espai es transforma en un espai de recerca, de coneixement i de formació.

COMENÇA EL CURS D'ARQUEOLOGIA DE LA CIUTAT DE IESSO MÉS ATÍPIC PER LA PANDÈMIA - Llegir Més

MÉS DE 100 JOVES HAN COMENÇAT ELS CAMPS DE TREBALL ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA

L’Oficina Jove de la Segarra ha engegat aquesta setmana els camps de treball a Sant Guim de Freixenet, Torà, Ribera d’Ondara, Tarroja, Plans de Sió, Sant Ramon, Cervera i Guissona

MÉS DE 100 JOVES HAN COMENÇAT ELS CAMPS DE TREBALL ALS MUNICIPIS DE LA COMARCA - Llegir Més

LLUIS PUIGGGRÓS GUANYA EL SISÈ CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE GUISSONA

El primer premi va ser per Lluís Puiggros de Santa Maria de Merles, Puiggros va guanyar 500€ i la possibilitat d’exposar a l’espai Grau-Pujol. En la seva obra va dignificar un espai de muralla de la nostra vila, reflectint la vida quotidiana, i a més el jurat en va valorar com s’havia integrat el collage i la llum i l afrescor de l’obra.

LLUIS PUIGGGRÓS GUANYA EL SISÈ CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA POSA EN MARXA EL PLA ESTRATÈGIC DEL COMERÇ LOCAL

Aquest dimecres, 1 de juliol, l'Ajuntament de Guissona ha convocat a tots els comerços, restaurants i serveis, amb l'objectiu de presentar-los l'inici de l'elaboració del Pla Estratègic del Comerç Local de Guissona, per tal de que es sentin el projecte com a propi i de que se'n sentin part implicada.

GUISSONA POSA EN MARXA EL PLA ESTRATÈGIC DEL COMERÇ LOCAL - Llegir Més

EL CONCURS 'OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS' JA TE FINALISTES

Amb la finalitat de fomentar el verd a les finestres, balcons i jardins, l'Ajuntament de Guissona va convocar el passat mes de juny, el concurs "OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS".

EL CONCURS 'OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS' JA TE FINALISTES - Llegir Més

GUISSONA CANCEL·LA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

Després d’un intens període de reflexió, i a causa de la pandèmia del coronavirus COVID-19, l’Ajuntament de Guissona ha decidit CANCEL·LAR el MERCAT ROMÀ DE IESSO, que s’havia de celebrar el dissabte, 18 de juliol de 2020.

GUISSONA CANCEL·LA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO - Llegir Més

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA, VISITA LES ÀVIES CENTENÀRIES DE BONÀREA FUNDACIÓ RESIDÈNCIA

El M. Hble. Sr. President de la Generalitat, Quim Torra i Pla, va visitar, ahir diumenge, la residència de la Fundació residencial Privada BonÀrea, per saludar a les àvies centenàries.

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT QUIM TORRA, VISITA LES ÀVIES CENTENÀRIES DE BONÀREA FUNDACIÓ RESIDÈNCIA - Llegir Més

GUISSONA ES SUMA A L'ACCIÓ DE VISIBILITZACIÓ I SUPORT AL COL·LECTIU LGBTI+

En motiu de la celebració del 28 de Juny diada de l’Orgull LGTBI, i en raó de la situació que estem vivint arrel de la COVID-19, l'Ajuntament de Guissona es suma a una acció simbòlica de visibilització i suport al col·lectiu LGTBI+

GUISSONA ES SUMA A L'ACCIÓ DE VISIBILITZACIÓ I SUPORT AL COL·LECTIU LGBTI+ - Llegir Més

ARRANCA EL CURS DE MONITORS/ES DE LLEURE DE FORMA VIRTUAL I AMB 19 JOVES PARTICIPANTS

La Fundació Verge Blanca és l’encarregada de projectar la formació virtual del Curs de Monitor/a de Lleure que projecta l’Oficina Jove de la Segarra.

ARRANCA EL CURS DE MONITORS/ES DE LLEURE DE FORMA VIRTUAL I AMB 19 JOVES PARTICIPANTS - Llegir Més

PUBLICADES LES BASES PER PARTICIPAR A LA 18A EDICIÓ DEL PREMI EMPRENEDORIA JOVE DE LA SEGARRA

Els premis s’atorguen als projectes d’autoocupació més innovadors, potencials de creixement de negoci i generadors de lloc de treball. També es valora la promoció de la comarca.

PUBLICADES LES BASES PER PARTICIPAR A LA 18A EDICIÓ DEL PREMI EMPRENEDORIA JOVE DE LA SEGARRA - Llegir Més

NOMÉS L'11% DE LES ALCALDIES DE LA SEGARRA ESTAN LIDERADES PER DONES, EL CONSELL COMARCAL APROVA EL PLA COMARCAL EN POLÍTIQUES D'IGUALTAT DE GÈNERE

Amb la finalitat d’implementar la transversalitat de gènere a la comarca el darrer Ple del Consell Comarcal va aprovar el Pla Comarcal en Polítiques d'Igualtat de gènere que marcarà les línies de treball a seguir.

NOMÉS L'11% DE LES ALCALDIES DE LA SEGARRA ESTAN LIDERADES PER DONES, EL CONSELL COMARCAL APROVA EL PLA COMARCAL EN POLÍTIQUES D'IGUALTAT DE GÈNERE - Llegir Més

AGENTS CÍVICS I MEDIADORS, CLAUS EN LA DESESCALADA A GUISSONA

A la feina que feien els policies locals, s'hi afegeix ara la dels agents cívics i el mediador de salut, perquè és un dels pobles de la Regió Sanitària de Lleida on hi ha hagut algun repunt de positius per coronavirus.

AGENTS CÍVICS I MEDIADORS, CLAUS EN LA DESESCALADA A GUISSONA - Llegir Més

ARRIBEN A LA SEGARRA ELS TERMÒMETRES DIGITALS FACILITATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

La Diputació ha facilitat termòmetres digitals als ajuntaments i consells comarcals de la demarcació de Lleida. Concretament a la Segarra han arribat aquest divendres, 5 de juny.

ARRIBEN A LA SEGARRA ELS TERMÒMETRES DIGITALS FACILITATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA - Llegir Més

arxivat sota: