AVUI

max:26º
min:13º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

GUISSONA, ENGEGA TALLERS D’ESTUDI ASSISTIT PER L’ALUMNAT DE TOTS ELS CENTRES

Aquest curs 2020-2021 el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona ha entrat a formar part dels Plans de Millora de Necessitats educatives del Departament d’Educació de la Generalitat.

GUISSONA, ENGEGA TALLERS D’ESTUDI ASSISTIT PER L’ALUMNAT DE TOTS ELS CENTRES - Llegir Més

SUPORT DEL MÓN LOCAL A BERNAT SOLÉ DESPRÉS DE LA SENTÈNCIA DEL TSJ

L’Ajuntament de Guissona ha convocat una concentració de suport a Bernat Solé després que s’hagi fet pública la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que el condemna a un any d’inhabilitació com a càrrec públic

SUPORT DEL MÓN LOCAL A BERNAT SOLÉ DESPRÉS DE LA SENTÈNCIA DEL TSJ - Llegir Més

EXPERIÈNCIES PERSONALS DE JOVES AFLOREN A INSTAGRAM

Els joves de Guissona Peter Penkov i Mohamed Sekou guanyadors de la primera edició del concurs DIVERSITAT JOVE organitzat per la regidoria de joventut

EXPERIÈNCIES PERSONALS DE JOVES AFLOREN A INSTAGRAM - Llegir Més

PLE MUNICIPAL 20.01.2021

AVUI dimecres dia 20 de gener a les 20.00h, hi haurà el PLE MUNICIPAL en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

PLE MUNICIPAL 20.01.2021 - Llegir Més

ES SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT I L’ATENEU PER LA GESTIÓ D’AQUEST ESPAI

L’Ajuntament de Guissona signa un conveni de col·laboració amb l’Ateneu amb l’objectiu de treballar conjuntament en la gestió i la programació cultural que es portin a terme dins d’aquest espai a partir de la seva inauguració.

ES SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT I L’ATENEU PER LA GESTIÓ D’AQUEST ESPAI - Llegir Més

GUISSONA RECAPTA FINALMENT 7.348€ PER LA MARATÓ DE TV3

En un any complicat en el que les mesures preventives contra la Covid-19 no ens han permès fer la festa d’entitats per la Marató de TV3, ni altres actes multitudinaris com l’espectacle Solidaritat en Dansa, Guissona s’ha reinventat, posant cada centre educatiu, cada entitat i associació i cada guissonenc i guissonenca el seu granet de sorra perquè el municipi pogués aconseguir el repte de recaptació de 5000€ que s’havia plantejat per la Marató de TV3 i superar-lo en escreix.

GUISSONA RECAPTA FINALMENT 7.348€ PER LA MARATÓ DE TV3 - Llegir Més

GUISSONA S'UNEIX A LA CAMPANYA "...SERÀS TU EL SEGÜENT?", DEL SCT I LA PGME

El material gràfic de la campanya és un cartell que mostra diferents casos hipotètics de persones figurants, que haurien comès delictes contra la seguretat viària i que han estat condemnades, a algunes penes de presó, per imprudències al volant que han tingut un cost personal molt elevat, com no poder tornar a caminar o perdre la feina.

GUISSONA S'UNEIX A LA CAMPANYA "...SERÀS TU EL SEGÜENT?", DEL SCT I LA PGME - Llegir Més

GUISSONA ENGEGA EL PROJECTE: GUISSONA, T’ACULL

Aquest dimarts, 7 de gener amb la inscripció al registre civil de l’Arlet Malleu Cinca, la primera guissonenca i lleidatana nascuda al 2021, l’alcalde Jaume Ars va donar el tret de sortida al projecte GUISSONA T’ACULL.

GUISSONA ENGEGA EL PROJECTE: GUISSONA, T’ACULL - Llegir Més

RAMON TREMOSA VISITA GUISSONA

El conseller d’empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa ha visitat Guissona aquest matí, signant el llibre d’honor de l’Ajuntament, acompanyat de l’alcalde, Jaume Ars i el director dels serveis territorials d’empresa i coneixement el Sr. Ramon Alturo.

RAMON TREMOSA VISITA GUISSONA - Llegir Més

CAMPAMENT REIAL DE SES MAJESTATS A GUISSONA

Enguany, com a mesura preventiva de la Covid-19, ses majestats van decidir no fer cavalcada de reis en el seu pas per Guissona, d'acord amb això, es va valorar com a proposta alternativa la instal·lació d'un campament reial al pavelló 1 d'octubre, per la que hi van passar més de 700 infants.

CAMPAMENT REIAL DE SES MAJESTATS A GUISSONA - Llegir Més

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA REBRÀ UN AJUT PER LA RENOVACIÓ DE LES INSTAL•LACIONS D'ENLLUMENAT EXTERIOR

El Ministeri de Transició Ecològica i l’Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia (IDAE) han aprovat la sol·licitud d’ajut de l’Ajuntament de Guissona per renovar l’enllumenat públic exterior del municipi.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA REBRÀ UN AJUT PER LA RENOVACIÓ DE LES INSTAL•LACIONS D'ENLLUMENAT EXTERIOR - Llegir Més

RUA DE NADALES PER CELEBRAR EL NADAL

L'Ajuntament de Guissona desitja el Nadal a tots els vilatans i vilatanes amb un espectacle de nadales que va recórrer gran part dels carrers de la vila

RUA DE NADALES PER CELEBRAR EL NADAL - Llegir Més

AQUEST NADAL "A LA SEGARRA, REGALA IGUALTAT"

Guissona s’adhereix a la campanya de l’ICD (Institut Català de les Dones) on s’impulsa que per aquestes festes es regali igualtat.

AQUEST NADAL "A LA SEGARRA, REGALA IGUALTAT" - Llegir Més

PROPOSTES CULTURALS DE LA MARATÓ A GUISSONA

Xiula i L’Hostal de la Glòria van ser les dues propostes culturals que van recollir fons de CULTURA SEGURA per donar suport a la Marató de TV3

PROPOSTES CULTURALS DE LA MARATÓ A GUISSONA - Llegir Més

CONCURS DE LOGOS I DE FELICITACIONS DE NADAL A GUISSONA

Aquest primer trimestre el Pla Educatiu de Guissona ha organitzat dos concurs en el marc dels centres educatius.

CONCURS DE LOGOS I DE FELICITACIONS DE NADAL A GUISSONA - Llegir Més

PRIMERA SESSIÓ DEL CONSELL D'INFANTS A GUISSONA

El passat dissabte, 12 de desembre es va constituir el primer Consell d’Infants de l’Ajuntament de Guissona, aquest es va constituir d’acord amb el reglament aprovat aquest estiu amb l’objectiu de donar veu a infants i joves de la vila.

PRIMERA SESSIÓ DEL CONSELL D'INFANTS A GUISSONA - Llegir Més

CAP DE SETMANA DE SEGAMOTS A GUISSONA

El narrador japonés Yoshi Hioki i la narradora Lídia Clua, van omplir aquest cap de setmana la sala auditori de l’Escola de Música de Guissona, de contes i històries, en el marc del Festival Segamots

CAP DE SETMANA DE SEGAMOTS A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA ESTRENA UN NOU DISSENY PER A LA SENYALITZACIÓ TURÍSTICA

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació dels senyals turístics per a vianants en el centre històric de Guissona.

GUISSONA ESTRENA UN NOU DISSENY PER A LA SENYALITZACIÓ TURÍSTICA - Llegir Més

LA SETMANA DE LA PEDRA SECA ACOSTA LA GENT AL PATRIMONI HISTÒRIC AGRÍCOLA

La primera edició de la Setmana de la Pedra Seca ha desbordat totes les expectatives d’inscripció i de participació. Centenars de persones han aprofitat per omplir les xarxes socials d’incomptables imatges amb la pedra seca com a protagonista, mostrant i reivindicant la importància i la bellesa d’aquestes construccions des de l’àmbit més local.

LA SETMANA DE LA PEDRA SECA ACOSTA LA GENT AL PATRIMONI HISTÒRIC AGRÍCOLA - Llegir Més

ES PREPARA EL PLE MUNICIPAL DEL PROPER 10 DE DESEMBRE

El proper dijous dia 10 de desembre a les 19.00h, hi haurà el Ple municipal a través de videoconferència, mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

ES PREPARA EL PLE MUNICIPAL DEL PROPER 10 DE DESEMBRE - Llegir Més

GUISSONA AMB LA MARATÓ

Guissona farà el tret de sortida a les activitats per la Marató de TV3 amb la proposta del centre educatiu FEDAC Guissona, una proposta que anirà sumant a les activitats que s’organitzaran a la nostra vila durant aquest mes de desembre, amb l’objectiu de recaptar fons per la Marató de TV3.

GUISSONA AMB LA MARATÓ - Llegir Més

GUISSONA CELEBRA LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

Vint-i-quatre famílies de Guissona han participat durant el matí d’aquest dissabte dels tallers de CIÈNCIA a la recerca del món promoguts per la Secretaria d'Universitats i Recerca

GUISSONA CELEBRA LA SETMANA DE LA CIÈNCIA - Llegir Més

ACORD POLÍTIC DEL PARLAMENT PER IMPULSAR EL LLEGAT ARQUEOLÒGIC DE GUISSONA

La Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya accepta per unanimitat una proposta de resolució de Catalunya en Comú Podem per donar suport al progrés del conjunt arqueològic de la Ciutat Romana de Iesso.

ACORD POLÍTIC DEL PARLAMENT PER IMPULSAR EL LLEGAT ARQUEOLÒGIC DE GUISSONA - Llegir Més

EL 83% DE LA POBLACIÓ DE LA SEGARRA I EL 74% DE L'UGELL QUEDARÀ COBERTA AMB XARXA DE FIBRA ÒPTICA DE LA GENERALITAT AQUESTt 2021

El conseller Puigneró ha explicat que la Generalitat està fent un esforç molt important per portar la connectivitat digital arreu del país. “La xarxa de fibra òptica és avui dia un dels grans antídots contra el despoblament, una infraestructura que permet fixar la població al territori i quedar-se al territori a treballar”, ha dit.

EL 83% DE LA POBLACIÓ DE LA SEGARRA I EL 74% DE L'UGELL QUEDARÀ COBERTA AMB XARXA DE FIBRA ÒPTICA DE LA GENERALITAT AQUESTt 2021 - Llegir Més

GUISSONA COMMEMORA EL 25N

Cada any, amb motiu del 25 de novembre, l’Ajuntament de Guissona en coordinació amb el Consell Comarcal de la Segarra i l’Associació de Dones Nèvia, commemora aquest dia per denunciar arreu del món, la violència que s’exerceix sobre les dones, que té el seu origen en la manca d’equitat i la discriminació, i per reclamar la seva eliminació.

GUISSONA COMMEMORA EL 25N - Llegir Més

SUBVENCIONS PEL FOMENT DE L’ESPORT

El passat 15 d’octubre es van publicar al BOP les bases especifiques reguladores de Subvencions per al finançament de l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport a les comarques lleidatanes, promogudes per la Diputació de Lleida.

SUBVENCIONS PEL FOMENT DE L’ESPORT - Llegir Més

PRIMERA GUANYADORA, DEL PRIMER CONCURS DE MICRORELATS DEL MUSEU DE GUISSONA

Els tres microrelats guanyadors, i un accèssit especial concedit pel jurat, es van fer públics el passat dissabte 14 de novembre, en el marc de la "Nit dels Museus", que enguany va haver de suspendre les activitats presencials.

PRIMERA GUANYADORA, DEL PRIMER CONCURS DE MICRORELATS DEL MUSEU DE GUISSONA - Llegir Més

L'AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI AMB L'AEiG BELLA IESSO

Aquest matí l’Ajuntament de Guissona ha signat amb l’Agrupament Escolta Bella Iesso un conveni de 2 anys per l’ús de determiants espais de les isntal•lacions de l’Edifici SENPA, ubicat a l’Av. Verge del Clasutre per portar a terme la seva activitat.

L'AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI AMB L'AEiG BELLA IESSO - Llegir Més

PLANTS FOR THE PLANET SENSIBILIZA L’ALUMNAT DE SECUNDÀRIA A GUISSONA

Els dies 4 i 6 de novembre, s’han portat a terme les acadèmies de PLANT FOR THE PLANET, dues jornades-tallers on hi han participat els alumnes de primer d’ESO de l’INS Guissona i de segon d’ESO de FEDAC Guissona.

PLANTS FOR THE PLANET SENSIBILIZA L’ALUMNAT DE SECUNDÀRIA A GUISSONA - Llegir Més

#GUISSONASEGURA AMB LA CAMPANYA DEL MES DE NOVEMBRE

L'ajuntament de Guissona en col·laboració amb els Guàrdies Municipals i els Agents cívics, inicien la campanya del mes de novembre evitant que s'aparqui a les cruïlles i interseccions.

#GUISSONASEGURA AMB LA CAMPANYA DEL MES DE NOVEMBRE - Llegir Més

arxivat sota: