AVUI

max:14º
min:3º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS HA OBSEQUIAT ELS MILLORS JARDINS I BALCONS DE LA VILA

El passat dissabte i a l’espai de Sant Felip Neri, Margarita Donaire va ser obsequiada amb un xec de 150€ com a premi al millor balcó i Josep Pujol, amb un altre xec de 150€ com a premi a millor Jardí.

OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS HA OBSEQUIAT ELS MILLORS JARDINS I BALCONS DE LA VILA - Llegir Més

Guissona projecta el taller del currículum Europass

L’acte de benvinguda va anar a càrrec de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i el gerent del Consell Comarcal, Ramon Augé, que van remarcar la necessitat de les administracions a portar a terme polítiques relacionades amb la promoció econòmica, ja que en aquesta situació de crisi és quan es més necessari. Les actuacions a nivell català, permeten donar competències a les entitats locals en termes d’ocupació, en canvi a nivell nacional no ho permeten. Aquestes accions han estat possible mitjançant els programés de Desenvolupament local del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Guissona projecta el taller del currículum Europass - Llegir Més

Guissona projecta el quart curs de carretons elevadors.

El curs ha estat presentat per l’Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, qui ha senyalat per una banda, la importància de la formació per trobar feina i , per altra banda, la cooperació territorial entre entitats com són l’Ajuntament i el Consell per tirar endavant projectes. L’Alcalde també ha recordat a l’alumnat els recursos ocupacionals que existeixen en la comarca: Servei d’orientació laboral, que es porta a terme cada dimarts al consistori i els cursos formatius per millorar les competències tècniques en aquelles persones que cerquen feina.

Guissona projecta el quart curs de carretons elevadors. - Llegir Més

El Museu de Guissona participa en quatre fires de reconstrucció romana.

Des de fa uns quants anys, el Museu aposta per donar-se a conèixer a les fires d’ambient romà, per així apropar el jaciment de la ciutat romana de Iesso i el Museu a tot tipus de públic i, especialment, a un públic interessat pel món clàssic.

El Museu de Guissona participa en quatre fires de reconstrucció romana. - Llegir Més

Actuació dels Margeners de Guissona a Sant Climenç

Sant Climenç (Solsonès).- Aquest dissabte 31 de maig els Margeners de Guissona hem compartit plaça amb els Castellers de Solsona a Sant Climenç, dins dels actes de la festa major. Els tradicionals pilars d’entrada han donat el tret de sortida a la diada. Tant els Margeners de Guissona com els Castellers de Solsona hem descarregat un pilar de 4.

Actuació dels Margeners de Guissona a Sant Climenç - Llegir Més

TOCS MUSICALS, AMB L'ARRIBADA DEL BON TEMPS

El passat dissabte, en el marc de les Jornades Musicals de l’Escola Municipal de Música Josep Maria Llorens i Cisteró i per iniciativa de la regidoria de cultura, el trio de jazz format per Marc Sangés, Max Rivera i Gerard Enrique van amenitzar els vermuts a la plaça Bisbe Benlloch.

TOCS MUSICALS, AMB L'ARRIBADA DEL BON TEMPS - Llegir Més

GAIREBÉ 300 ASSISTENTS A LA FESTA DE LA GENT GRAN

Un any mes, el primer diumenge de juny, els avis de Guissona es reuneixen al pavelló municipal per celebrar la FESTA DE LA GENT GRAN, una festa que s’ha organitzat per vuitè any consecutiu de forma conjunta entre la regidoria de Benestar i el Casal de la Gent Gran.

GAIREBÉ 300 ASSISTENTS A LA FESTA DE LA GENT GRAN - Llegir Més

Guissona senyalitza el nou aparcament públic

La regidoria d'urbanisme de l'Ajuntament de Guissona ha senyalitzat l'aparcament públic ubicat al xamfrà de la plaça dels Països Catalans (C/ Doctor Pere Castelló amb carrer de les Eres), l'objectiu d'aquesta senyalització és que la població de la vila i els visitants facin més ús d'aquest espai d'aparcament.

Guissona senyalitza el nou aparcament públic - Llegir Més

L’Ajuntament de Guissona ha adquirit tres desfibriladors externs automàtics

Amb l’objectiu de conèixer aquests aparells i facilitar-ne l’ús, sis membres de la plantilla de l’Ajuntament van realitzar un curs de Ressucitació Cardiopulmonar, amb l’objectiu d’aprendre a avaluar una victima que ha patit un col·lapse, d’aprendre a efectuar compressions toràciques i respiracions de suport, d’aprendre a utilizar de forma segura el desfibril·lador extern automàtic i de col·locar a una víctima inconscient però que respira en posició lateral de seguretat.

L’Ajuntament de Guissona ha adquirit tres desfibriladors externs automàtics - Llegir Més

Lliurament dels Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Segarra (XIena convocatòria)

El passat divendres dia 30 de maig han estat lliurats els XI Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Segarra, que tenen com a finalitat potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica en els alumnes de 2n de Batxillerat. L’acte ha tingut lloc lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona.

Lliurament dels Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Segarra (XIena convocatòria) - Llegir Més

GUISSONA INAUGURA LA SEVA PRIMERA VIA VERDA

El passat diumenge, 25 de maig, Guissona va inaugurar la seva primera via verda, una via amb un recorregut de 15,38 Km que permet resseguir els voltants de la vila de Guissona passant per diferents racons d’interès patrimonial com són l’Obra de Fluvià, la Font de l’Estany, les capelles de Sant Romà i Sant Macari i intentant recuperar també les vies romanes per les quals passa el recorregut.

GUISSONA INAUGURA LA SEVA PRIMERA VIA VERDA - Llegir Més

COLORS, LA INTERCULTURALITAT PRÈN GUISSONA

Ja per setè any consecutiu, el passat dissabte, es va celebrar la JORNADA INTERCULTURAL COLORS, a Guissona, una proposta coordinada pel Pla Educatiu d’Entorn i en la que enguany hi participaven una quinzena d’entitats, associacions i centres educatius

COLORS, LA INTERCULTURALITAT PRÈN GUISSONA - Llegir Més

L'Ajuntament de Guissona i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Comarcal de Català, clouen els cursos adreçats a les persones immigrades.

Una quinzena d'alumnes de procedència ben diversa (Ucraïna, Polònia, Marroc, Gàmbia, Senegal, Romania...) han assistit amb regularitat a les classes que s'han realitzat a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Aquest curs de nivell Bàsic 2 (la continuïtat de l'anterior que es va realitzar) ha tingut una durada de 45 hores.

L'Ajuntament de Guissona i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Comarcal de Català, clouen els cursos adreçats a les persones immigrades. - Llegir Més

ELS MARGENERS A LA FIRA DE SANT ISIDRE DE CERVERA

Com ja va sent tradicional, els Margeners de Guissona, un any mes han participat en els actes de la Fira de Sant Isidre de Cervera. En aquesta ocasió ens han acompanyat els Castellers de San Cugat i els Nyerros de la Plana.

ELS MARGENERS A LA FIRA DE SANT ISIDRE DE CERVERA - Llegir Més

ACTUACIÓ DELS MARGENERS DE GUISSONA A LA FESTA MAJOR DE MOLLERUSSA

El passat diumenge 18 de maig els Margeners de Guissona han actuat com cada any en motiu de la Festa Major de Mollerussa. I també com ja és costum en les darreres temporades, ho han fet acompanyats dels nostres padrins, els Castellers de Lleida, i dels nostres fillols, els Castellers de Solsona.

ACTUACIÓ DELS MARGENERS DE GUISSONA A LA FESTA MAJOR DE MOLLERUSSA - Llegir Més

EVA GUASCH, PORTADA DEL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR 2014

El passat dimarts, la regidora de Turisme, Anna Santacreu, li va fer entrega del xec de 200€ corresponent a l’import del premi.

EVA GUASCH, PORTADA DEL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR 2014 - Llegir Més

El col·legi FEDAC Guissona va celebrar els seus 150 anys fundació del col·legi i d'arribada de Germanes Dominiques a Guissona

El centre educatiu a Guissona de la Fundació d’Escoles de les Dominiques de l’Anunciata Pare Coll (FEDAC) va commemorar aquest passat dissabte a la tarda la celebració oficial del 150 aniversari que compleix aquest any l'antic Col·legi de la Mare de Déu del Roser. La festa va congregar, en el pavelló del seu nou edifici de secundària, a més de 300 persones, en un multitudinari acte presidit per nombroses autoritats polítiques, religioses i de l'ensenyament, encapçalades per l'alcalde de Guissona, Xavier Casoliva.

El col·legi FEDAC Guissona va celebrar els seus 150 anys fundació del col·legi i d'arribada de Germanes Dominiques a Guissona - Llegir Més

GUISSONA REDUEIX EN UN 20% L’ENDEUTAMENT

A 31 de desembre de 2013 l’Ajuntament de Guissona té un rati d’endeutament del 46,70% el que suposa que el total del crèdit viu ascendeix a 2.058.005€, essent els seus ingressos ordinaris durant l’any 2013 de 4.406.163€.

GUISSONA REDUEIX EN UN 20% L’ENDEUTAMENT - Llegir Més

DISSABTE, GUISSONA ES TORNARÀ A OMPLIR DE COLORS

COLORS s’organitza pel Pla Educatiu d’Entorn amb el suport de l’àrea de polítiques migratòries amb l’objectiu de promoure la interculturalitat i la cohesió social a la nostra vila. La jornada compta amb el suport de les entitats i associacions de la vila i dels centres educatius.

DISSABTE, GUISSONA ES TORNARÀ A OMPLIR DE COLORS - Llegir Més

EL MERCAT ROMÀ ES PRESENTA A LA FIRA DE SANT ISIDRE

Enguany, l’eix conductor del Mercat Romà de Iesso serà l’Olimp i sota el mateix s’han promogut una sèrie d’actes que es desenvoluparan durant la setmana del 14 al 18 de juliol amb els capvespres a la romana i el dissabte, 19 de juliol amb el Mercat Romà.

EL MERCAT ROMÀ ES PRESENTA A LA FIRA DE SANT ISIDRE - Llegir Més

LA PRIMERA CANTADA INTERGENERACIONAL CLOU LES TROBADES D’AQUEST CURS

Una fantàstica jornada que serveix de cloenda de totes les trobades que des del Pla Educatiu d’Entorn s’han coordinat durant tot el curs escolar i que han portat a la Fundació tots els nens i nenes dels centres educatius de la vila, des de P2 i fins a 6è de primària, esdevenint aquestes trobades un punt de trobada i convivència intergeneracional que enriqueix a grans i petits.

LA PRIMERA CANTADA INTERGENERACIONAL CLOU LES TROBADES D’AQUEST CURS - Llegir Més

10 ANYS DE LA NOVA PATUFET

El passat dissabte, 10 de maig l’equip educatiu de la llar d’infants Municipal Patufet va celebrar una festa en motiu dels 10 anys de la nova llar d’infants. Hi van participar els alumnes i famílies actuals així com els d’aquests últims 10 anys.

10 ANYS DE LA NOVA PATUFET - Llegir Més

ACTUACIÓ MARGENERS A LA FESTA MAJOR DE TARREGA

El proper cap de setmana, doble actuació dels Margeners: dissabte a la tarda a la Fira de Sant Isidre de Cervera amb els castellers de Sant Cugat i els Nyerros de la Plana, i diumenge al mati, a la Festa Major de Mollerussa amb els Castellers de Solsona i els de Lleida.

ACTUACIÓ MARGENERS A LA FESTA MAJOR DE TARREGA - Llegir Més

ÈXIT DE LA CAMINADA POPULAR DE GUISSONA

Una bona jornada i amb molt bona companyia per als més esportistes de la vila.

ÈXIT DE LA CAMINADA POPULAR DE GUISSONA - Llegir Més

ELS GEGANTERS DE GUISSONA VAN PARTICIPAR A LA TROBADA DE GEGANTS DE TÀRREGA

El passat diumenge, 11 de maig al matí els geganters de Guissona van participar a la 27a trobada de gegants de Tàrrega, la qual ha congregat una vintena de colles d’arreu de Catalunya, sumant una comitiva de 450 components convidats per La Fallera Gegantera de Tàrrega.

ELS GEGANTERS DE GUISSONA VAN PARTICIPAR A LA TROBADA DE GEGANTS DE TÀRREGA - Llegir Més

S’INICIA A GUISSONA EL TALLER E-FEINA AMB EL SUPORT DEL CONSELL COMARCAL

Els participants d’aquest curs venen derivats del Servei d’Orientació Laboral i realitzen un taller per conèixer BORSES DE TREBALL ONLINE com a eina d’accés al món laboral.

S’INICIA A GUISSONA EL TALLER E-FEINA AMB EL SUPORT DEL CONSELL COMARCAL - Llegir Més

arxivat sota: