AVUI

max:19º
min:7º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

COMENÇA L’ESCOLA DE PARES A GUISSONA

Més de 50 persones s’han inscrit a la primera Escola de Pares de Guissona que va començar el passat dimecres a les 8 del vespre amb una primera conferencia amb el títol COM PARLAR PER A QUÈ ELS FILLS ESCOLTIN. Aquestes xerrades es porten a terme mensualment, el tercer dimecres, la propera tindrà lloc el 17 de novembre i ens donarà les eines per millorar el rendiment escolar dels nostres fills. .

COMENÇA L’ESCOLA DE PARES A GUISSONA - Llegir Més

SEGON DIA EUROPEU “REINICIA UN COR”

El proper dijous 16 d’octubre es commemora a la major part del territori comunitari el segon Dia Europeu “Reinicia un cor” (Restart a Heart), que sota el lema “les teves mans poden salvar la vida d’una persona estimada” i promogut pel European Resuscitation Council (ERC), el personal de l'Ajuntament s'adhereix a aquesta jornada amb una

SEGON DIA EUROPEU “REINICIA UN COR” - Llegir Més

ELS MARGENERS ACTUEN A LA FESTA MAJOR DEL BARRI DE SANT ILDEFONS DE CORNELLÀ

El diumenge 12 d’octubre, els Margeners de Guissona ens vam desplaçar fins al barri de Sant Ildefons de Cornellà per tal de participar en la seva Festa Major. Amb una gran participació de camises marrons i en un ambient festiu entre les colles i el públic, els de la Segarra varem realitzar la millor actuació de l’any lluny de casa.

ELS MARGENERS ACTUEN A LA FESTA MAJOR DEL BARRI DE SANT ILDEFONS DE CORNELLÀ - Llegir Més

Es reprenen les excavacions al parc arqueològic de Guissona

Avui dilluns 13 d'octubre s'han iniciat els treballs arqueològics al jaciment de l'antiga ciutat romana de Iesso, a Guissona. Un equip format per quatre arqueòlegs, de l'empresa d'Artès “Arqueòlegs.cat” treballaran durant tres setmanes per, principalment, ampliar la recerca a l'espai situat entre la muralla i les termes de la ciutat de Iesso.

Es reprenen les excavacions al parc arqueològic de Guissona - Llegir Més

S'INICIA EL NOU CURS DE L'AULA D'EXTENSIÓ CULTURAL

Guissona engega el curs acadèmic de l’Aula d’extensió Cultural amb la sala de Plens de l’Ajuntament a vessar de gent. L’Aula es va inaugurar la setmana passada a càrrec de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i acompanyat del President del Consell Comarcal, Adrià Marquilles. Tots dos van destacar la feina que es fa des del Consell Consultiu de la Segarra, òrgan impulsor de l’Aula.

S'INICIA EL NOU CURS DE L'AULA D'EXTENSIÓ CULTURAL - Llegir Més

CURSOS DE CATALÀ INICIAL A GUISSONA

Aquest dimarts el Consorci de Normalització Lingüística en col·laboració amb l’Ajuntament de Guissona i el Consell Comarcal de la Segarra han començat un curs de català de nivell Inicial (Inicial 1) per a persones nouvingudes que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.

CURSOS DE CATALÀ INICIAL A GUISSONA - Llegir Més

Urna engabiada davant l’Ajuntament contra la sentència del TC

Una urna engabiada es troba davant l’Ajuntament de Guissona, amb aquesta acció es vol l'empresonament democràtic de la suspensió cautelar que ha dictat el Tribunal Constitucional contra el 9-N.

Urna engabiada davant l’Ajuntament contra la sentència del TC - Llegir Més

CAMPIONAT D'ESPANYA D'ENDURO A CUENCA

Cursa molt dura i tècnica, potser la que més en tota la temporada, tal i com han comentat tots els pilots. Benet Gomez de Guissona, lesionat en un peu, amb moltes dificultats per acabar la cursa, conserva el 3r lloc al campionat junior absolut i 2n. a sots-21

CAMPIONAT D'ESPANYA D'ENDURO A CUENCA - Llegir Més

EL NOSTRE ALCALDE RECOLZA EL 9N

El nostre Alcalde, Xavier Casoliva, juntament amb representants de 920 municipis catalans favorables a la consulta, del total dels 942 municipis de Catalunya, va participar dissabte en un acte a Barcelona per mostrar el seu suport al president de la Generalitat, Artur Mas, en el procés sobiranista, entregant-li les mocions que han aprovat en defensa de la convocatoria del 9 de novembre.

EL NOSTRE ALCALDE RECOLZA EL 9N - Llegir Més

SOTA EL TÍTOL “RECORDANT GUISSONA” ES REUNEIXEN 370 PERSONES A LA NOSTRA VILA

Sota el títol RECORDANT GUISSONA, 370 persones nascudes o originàries de la nostra vila, que visqueren aquí entre el 1940 i el 1970 i que ara resideixen fora, s’han retrobat a Guissona en una jornada en la que també s'ha presentat el llibre RECORDANT GUISSONA, un recull amb més de 1000 fotografies innèdites.

SOTA EL TÍTOL “RECORDANT GUISSONA” ES REUNEIXEN 370 PERSONES A LA NOSTRA VILA - Llegir Més

arxivat sota: