AVUI

max:10º
min:-1º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

Actuació margenera a la Nit del Tarot de Tàrrega

Dos pilars de quatre carregats, les enxanetes fan l’aleta, treuen les banderes i el públic torna a aplaudir amb força. Ens acompanya una sensació de satisfacció, hem fet el que anàvem a fer i estem satisfets. Ara ens toca disfrutar de la resta d’actuacions.

Actuació margenera a la Nit del Tarot de Tàrrega - Llegir Més

Caixa Guissona celebra els seus 50 anys

El passat diumenge 5 de maig va tenir lloc al poliesportiu de Guissona l’acte de Guissona celebració del 50è aniversari de Caixa Guissona en el que hi van participar unes 2000 persones.

Caixa Guissona celebra els seus 50 anys - Llegir Més

Èxit de l'escola de dansa Montse Esteve a la fase final del Concurs Nacional de dansa ANAPRODE

El passat cap de setmana es va celebrar a Tarragona la Fase Final del concurs Nacional de dansa Anaprode 2013. En aquest certamen hi prenien part els primers classificats d'arreu de l'estat espanyol i del sud de França.

Èxit de l'escola de dansa Montse Esteve a la fase final del Concurs Nacional de dansa ANAPRODE - Llegir Més

La interculturalitat omplirà els carrers de Guissona aquest cap de setmana.

Aquest cap de setmana Guissona celebra per sisè any consecutiu la jornada intercultural COLORS, una jornada de gran importància a la vila de Guissona on la població estrangera supera el 50% de la població.

La interculturalitat omplirà els carrers de Guissona aquest cap de setmana. - Llegir Més

L'Escola de Dansa Montse Esteve, finalista en el concurs nacional de dansa Anaprode.

Els tres grups que van quedar en primera posició en el concurs nacional Anaprode cel•lebrat a Huesca el passat mes de març, participaran en la fase final que es farà al Palau de Congressos de Tarragona. En aquest concurs tan sols hi poden participar els primers classificats d'arreu de l'Estat Espanyol.

L'Escola de Dansa Montse Esteve, finalista en el concurs nacional de dansa Anaprode. - Llegir Més

Acord per l'entrada en funcionament del nou Parc de Bombers

La Generalitat es compromet a concedir una subvenció de 10.000 euros perquè els bombers de Guissona es puguin traslladar al nou edifici en un termini de dos anys.

Acord per l'entrada en funcionament del nou Parc de Bombers - Llegir Més

Guissona projecta una Xerrada informativa sobre les oportunitats de treball i experiències a Europa per a joves

La xerrada a càrrec de les tècniques de joventut del Consell Comarcal va consistir en informar als joves dels diferents programes que poden participar per cercar feines a Europa com són: ofertes de treball (Summer jobs i xarxa eures.) Camps de treball internacionals (COCAT i SCI) Xarxa Wwolf, Workaway, au-pairs. I també rutes solidàries: ONG, Setem, So de pau... entre altres.

Guissona projecta una Xerrada informativa sobre les oportunitats de treball i experiències a Europa per a joves - Llegir Més

Actuació d'aniversari dels Margeners

Els Margeners de Guissona han celebrat l'actuació del nostre VIè aniversari, juntament amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers d'Esparraguera.

Actuació d'aniversari dels Margeners - Llegir Més

Guissona celebra un Sant Jordi amb els carrers a vessar de gent.

Així doncs, aquest Sant Jordi, a més de les senyeres i de les parades de llibres i roses que ja de per si omplen la Diada a Guissona de color i de festa, des de la regidoria de cultura es va promoure altres activitats que van omplir de gom a gom els carrers del nucli històric, donant-li un ambient molt festiu.

Guissona celebra un Sant Jordi amb els carrers a vessar de gent. - Llegir Més

arxivat sota: