AVUI

max:18º
min:7º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

GUISSONA REDESCOBREIX SANT MACARI

Guissona va celebrar el dia de l'aigua i el dia de la poesia amb una jornada de jova al matí fins a la capella de Sant Macari i amb un concert d'arpa a càrrec de Berta Puigdemasa.

GUISSONA REDESCOBREIX SANT MACARI - Llegir Més

Guissona redescobreix Sant Macari amb activitats entorn el Dia de l'Aigua i la Poesia

El 21 de març es celebra el dia mundial de la poesia i el 22 de març té lloc el dia mundial de l’aigua, atesa la proximitat d’aquests dos esdeveniments, Guissona els concentra tots el mateix dia, el dissabte 23 de març.

Guissona redescobreix Sant Macari amb activitats entorn el Dia de l'Aigua i la Poesia - Llegir Més

L’Ajuntament de Guissona impulsa una taula lingüística per a la promoció de la llengua i la cultura catalana.

Tal com explica la regidora de Serveis Socials, Anna Santacreu, l’objectiu d’aquest espai de treball entre professionals de l’àmbit lingüístic es unir esforços davant totes les activitats que es porten a terme a nivell municipal per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes.

L’Ajuntament de Guissona impulsa una taula lingüística per a la promoció de la llengua i la cultura catalana. - Llegir Més

Guissona clou la campanya de mobilitat segura amb la participació de més de 500 escolars.

Aquesta campanya és un projecte promogut des del Servei Català de Trànsit i al que fa sis anys que s’hi acull l’Ajuntament de Guissona des de l’Àrea d’Educació. Més de 500 nens i nenes des de primer de primària fins a primer d’ESO van participar al Parc Infantil de Trànsit.

Guissona clou la campanya de mobilitat segura amb la participació de més de 500 escolars. - Llegir Més

El Casal Jove de Guissona projecta un seguit d’activitats per Setmana Santa.

Des del 25 fins al 28 de març el Casal Jove de Guissona l’Escorxador obrirà les seves portes totes les tardes de les 17 h fins a les 21 h, amb l’objectiu que els joves puguin gaudir d’aquest espai durant les vacances de setmana santa de forma gratuïta i apuntar-se així a les activitats que s’hi porten a terme, per un abonament de 10€.

El Casal Jove de Guissona projecta un seguit d’activitats per Setmana Santa. - Llegir Més

Lliurament dels Premis Auriga

Ahir, dilluns 11 de març va tenir lloc l’acte de lliurament dels XX premis Auriga a l’aula capella de la Universitat de Barcelona, presidit per el Sr Carles Duarte, president del Consell Nacional de la Cultura i les Arts.

Lliurament dels Premis Auriga - Llegir Més

Èxit de l'Escola de dansa Montse Esteve al concurs Nacional Anaprode.

El resultat va ser inmillorable i van aconseguir tres primers premis i un segon amb els quatre grups que presentava a competir.

Èxit de l'Escola de dansa Montse Esteve al concurs Nacional Anaprode. - Llegir Més

Guissona amb el Dia Internacional de la Dona

La xerrada organitzada des de la regidoria de la Dona a l’Ajuntament va comptar amb una assistència notable de públic, concretament unes 30 persones.

Guissona amb el Dia Internacional de la Dona - Llegir Més

arxivat sota: