AVUI

max:18º
min:3º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

Guissona projecta el taller del currículum Europass

L’acte de benvinguda va anar a càrrec de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, i el gerent del Consell Comarcal, Ramon Augé, que van remarcar la necessitat de les administracions a portar a terme polítiques relacionades amb la promoció econòmica, ja que en aquesta situació de crisi és quan es més necessari. Les actuacions a nivell català, permeten donar competències a les entitats locals en termes d’ocupació, en canvi a nivell nacional no ho permeten. Aquestes accions han estat possible mitjançant els programés de Desenvolupament local del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Guissona projecta el taller del currículum Europass - Llegir Més

Guissona projecta el quart curs de carretons elevadors.

El curs ha estat presentat per l’Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, qui ha senyalat per una banda, la importància de la formació per trobar feina i , per altra banda, la cooperació territorial entre entitats com són l’Ajuntament i el Consell per tirar endavant projectes. L’Alcalde també ha recordat a l’alumnat els recursos ocupacionals que existeixen en la comarca: Servei d’orientació laboral, que es porta a terme cada dimarts al consistori i els cursos formatius per millorar les competències tècniques en aquelles persones que cerquen feina.

Guissona projecta el quart curs de carretons elevadors. - Llegir Més

El Museu de Guissona participa en quatre fires de reconstrucció romana.

Des de fa uns quants anys, el Museu aposta per donar-se a conèixer a les fires d’ambient romà, per així apropar el jaciment de la ciutat romana de Iesso i el Museu a tot tipus de públic i, especialment, a un públic interessat pel món clàssic.

El Museu de Guissona participa en quatre fires de reconstrucció romana. - Llegir Més

Actuació dels Margeners de Guissona a Sant Climenç

Sant Climenç (Solsonès).- Aquest dissabte 31 de maig els Margeners de Guissona hem compartit plaça amb els Castellers de Solsona a Sant Climenç, dins dels actes de la festa major. Els tradicionals pilars d’entrada han donat el tret de sortida a la diada. Tant els Margeners de Guissona com els Castellers de Solsona hem descarregat un pilar de 4.

Actuació dels Margeners de Guissona a Sant Climenç - Llegir Més

TOCS MUSICALS, AMB L'ARRIBADA DEL BON TEMPS

El passat dissabte, en el marc de les Jornades Musicals de l’Escola Municipal de Música Josep Maria Llorens i Cisteró i per iniciativa de la regidoria de cultura, el trio de jazz format per Marc Sangés, Max Rivera i Gerard Enrique van amenitzar els vermuts a la plaça Bisbe Benlloch.

TOCS MUSICALS, AMB L'ARRIBADA DEL BON TEMPS - Llegir Més

GAIREBÉ 300 ASSISTENTS A LA FESTA DE LA GENT GRAN

Un any mes, el primer diumenge de juny, els avis de Guissona es reuneixen al pavelló municipal per celebrar la FESTA DE LA GENT GRAN, una festa que s’ha organitzat per vuitè any consecutiu de forma conjunta entre la regidoria de Benestar i el Casal de la Gent Gran.

GAIREBÉ 300 ASSISTENTS A LA FESTA DE LA GENT GRAN - Llegir Més

Guissona senyalitza el nou aparcament públic

La regidoria d'urbanisme de l'Ajuntament de Guissona ha senyalitzat l'aparcament públic ubicat al xamfrà de la plaça dels Països Catalans (C/ Doctor Pere Castelló amb carrer de les Eres), l'objectiu d'aquesta senyalització és que la població de la vila i els visitants facin més ús d'aquest espai d'aparcament.

Guissona senyalitza el nou aparcament públic - Llegir Més

L’Ajuntament de Guissona ha adquirit tres desfibriladors externs automàtics

Amb l’objectiu de conèixer aquests aparells i facilitar-ne l’ús, sis membres de la plantilla de l’Ajuntament van realitzar un curs de Ressucitació Cardiopulmonar, amb l’objectiu d’aprendre a avaluar una victima que ha patit un col·lapse, d’aprendre a efectuar compressions toràciques i respiracions de suport, d’aprendre a utilizar de forma segura el desfibril·lador extern automàtic i de col·locar a una víctima inconscient però que respira en posició lateral de seguretat.

L’Ajuntament de Guissona ha adquirit tres desfibriladors externs automàtics - Llegir Més

arxivat sota: