AVUI

max:10º
min:-1º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

CAMPAMENT REIAL A GUISSONA

Els nens i nenes de Guissona van poder visitar el passat diumenge, 4 de gener el campament reial de Guissona, un campament ubicat a la zona esportiva de Guissona i on els nens i nenes van poder veure els últims preparatius dels patges reials, lectura de cartes, organització de la correspondència reial, empaquetatge de regals i preparació de carrosses.

CAMPAMENT REIAL A GUISSONA - Llegir Més

MÉS DE 200 NENS I NENES PASSEN PEL PARC DE NADAL DE GUISSONA

Inflables, manualitats i tallers, espai de joc lliure, espai de petita infància i zona de jocs gegants són les activitats de les que van poder gaudir els nens i nenes que han visitat el Parc de Nadal de Guissona durant aquestes festes.

MÉS DE 200 NENS I NENES PASSEN PEL PARC DE NADAL DE GUISSONA - Llegir Més

GRAN CAGADA POPULAR!

Gairebé 200 nens i nenes de Guissona han participat de la tradicional cagada popular del tió dels desitjos. Un tió que enguany ha estat una mica especial atès que als nens i nenes participants se’ls demanava la recaptació pel banc d’aliments de Càritas.

GRAN CAGADA POPULAR! - Llegir Més

ELS PATGES REIALS VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS

A les vigílies de les festes de Nadal i a punt d’iniciar-se les vacances escolar, els alumnes d’educació infantil dels tres centres educatius de la vila van rebre la inesperada visita dels patges reials. En aquesta visita els patges els vam explicar que s’havien de portar molt bé perquè els reis ja són molt a prop, van parlar amb els nens i nenes que els van explicar com es portaven a casa i a l’escola i el que tenien pensat demanar als reis.

ELS PATGES REIALS VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS - Llegir Més

TROBADA INTERGENERACIONAL DE NADAL

El passat dimarts, els alumnes de primer i segon de l’Escola Ramon Faus i Esteve, Ramon Estadella i FEDAC Guissona van visitar els avis de la Fundació, gaundint amb ells d’una bona estona. Els avis els hi havien preparat la representació dels Pastorets, juntament amb el personal de la Fundació, amb aquesta representació els petits es van emocionar i van gaudir moltíssim, com a contrapartida ells els van recitar els poemes de Nadal que han preparat a l’Escola tot desitjant-los bones festes.

TROBADA INTERGENERACIONAL DE NADAL - Llegir Més

ELS PREMIS DE CONTRASTOS ES QUEDEN A GUISSONA

El Mohamed Sekou (Guissona) i el Manel Jounou (Sant Guim de la Plana) guanyadors de la 9a edició del Concurs CONTRASTOS a la Segarra. En segon lloc, va quedar la parella formada per Raluca Rosca de Guissona i Núria Jounou de Sanaüja. I el 3r premi per Rebeca Cristescu i Clàudia Biosca totes dues de Guissona.

ELS PREMIS DE CONTRASTOS ES QUEDEN A GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA RECAPTA 9814,85€ PER LA MARATÓ DE TV3

Un any més, Guissona es mostra molt solidària amb la MARATÓ. Les activitats solidàries s’iniciaren el dissabte amb l’activitat de l’Escola de Futbol Base, del Padel Indoor Guissona i el pessebre vivent solidari, tot i que com sempre, les activitats estrella es concentraren diumenge, amb la Festa d’Entitats i la festa de cloenda a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve.

GUISSONA RECAPTA 9814,85€ PER LA MARATÓ DE TV3 - Llegir Més

EL COL·LECCIONISME S’AFEGEIX A LA FIRA DE NADAL DE GUISSONA

El bon temps ha fet que l’edició d’enguany de la FIRA DE NADAL ha deixat als guissonesos amb molt bon gust de boca en aquest inici de les activitats culturals de Nadal a la nostra vila.

EL COL·LECCIONISME S’AFEGEIX A LA FIRA DE NADAL DE GUISSONA - Llegir Més

PESSEBRE VIVENT SOLIDARI A LA CAPELLA DEL CLAUSTRE

Amb les entrades exhaurides es va iniciar el primer passi del pessebre vivent de Guissona en la seva tercera edició, aquest pessebre, de petit format i que es porta a terme a la capella de la Verge del Claustre es compon de 13 quadres que barregen imatges de l’evangeli amb imatges de la vida quotidiana de fa més de 2000 anys.

PESSEBRE VIVENT SOLIDARI A LA CAPELLA DEL CLAUSTRE - Llegir Més

EL COL·LECCIONISME S’INCORPORA A LA FIRA DE NADAL

El proper dissabte s’esdevindrà a Guissona la tercera FIRA DE NADAL, una FIRA de carrer a la que a més dels artesans i comerços locals també s’hi afegeixen productes nadalencs provinents d’arreu del territori català i a la que enguany també s’hi incorporen diferents parades d’antiguitats i col·leccionistes.

EL COL·LECCIONISME S’INCORPORA A LA FIRA DE NADAL - Llegir Més

arxivat sota: