AVUI

max:8º
min:-5º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

Els joves de Guissona s’inscriuen al Programa Garantia Juvenil

El Consell Comarcal, des de l’Oficina Jove conjuntament amb l’àrea de joventut de l’Ajuntament, van projectar la xerrada sobre el programa de la Garantia Juvenil que ofereix la Generalitat de Catalunya.

Els joves de Guissona s’inscriuen al Programa Garantia Juvenil - Llegir Més

EL CASAL JOVE S'APROPA ALS JOVES NOUVINGUTS

Una vintena de joves de l’Aula d’Acollida de l’INS Guissona i de nacionalitats diverses visiten el CASAL JOVE DE GUISSONA, dins del cicle de visites CONEIXEM GUISSONA! Organitzades des del Pla Educatiu d’Entorn i que apropen als joves nouvinguts a instal·lacions municipals com la Biblioteca, el Pavelló Municipal, l’Ajuntament i el Casal Jove.

EL CASAL JOVE S'APROPA ALS JOVES NOUVINGUTS - Llegir Més

Els Margeners de Guissona celebren la seva 9a Diada

Els Margeners fan una valoració de la temporada que va començar amb molta potència i molta força i ha anat decaient, tal i com han anat baixant de nivell els castells que han fet fins arribar a castells de 6. Tanmateix celebren haver recuperat castells en diades com la de Festa Major i també la nostra Diada.

Els Margeners de Guissona celebren la seva 9a Diada - Llegir Més

GAIREBÉ 600 NENS I NENES DE GUISSONA PASSARAN PEL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT

Durant aquests primer dies de novembre i fins al 13 tot l’alumnat de primària dels centres educatius de Guissona, des de primer fins a sisè, gairebé uns set-cents, passaran pel Parc Infantil de Trànsit que s’ha ubicat al pavelló petit.

GAIREBÉ 600 NENS I NENES DE GUISSONA PASSARAN PEL PARC INFANTIL DE TRÀNSIT - Llegir Més

Guissona es mou a ritme de Hip-hop per combatre rumors i estereotips.

INS Guissona i el FEDAC Guissona projecten el taller sota el títol “Rimant Rumors, taller de Hip-hop” que s’ofereix des de l'Oficina Jove del Consell Comarcal a tots els alumnes de segon d’ESO i que pretén treballar i combatre els rumors i/o estereotips sobre les persones immigrants a ritme de hip-hop.

Guissona es mou a ritme de Hip-hop per combatre rumors i estereotips. - Llegir Més

ÈXIT DEL PRIMER TÚNEL DEL TERROR

Les cues van ser les protagonistes a Guissona, de la nit jove del 31 d’octubre. Centenars de nois i noies es van reunir davant de les instal·lacions de la Fassina on va transcórrer el túnel del terror, l’activitat que es va iniciar a les 10 del vespre i es va allargar fins a les 12 de la nit.

ÈXIT DEL PRIMER TÚNEL DEL TERROR - Llegir Més

LA CASTANYERA PERD LES CASTANYES

La Castanyera va arribar molt esverada a Guissona el passat dissabte, 31 d’octubre perquè li havien desaparegut totes les castanyes i no podria celebrar la festa més esperada de l’any, LA CASTANYADA. Des de la regidoria es promou les tradicions locals i catalanes, però en aquest cas, es confronta amb el Halloween amb l’objectiu que aquest no ens faci desaparèixer la Castanyada i que les dues festes puguin celebrar-se en paral·lel.

LA CASTANYERA PERD LES CASTANYES - Llegir Més

CONCURS AMB FULLES DE TARDOR

L'Escola Ramon Faus i Esteve ens presenta al seu vestíbul el cinquè concurs AMB FULLES DE LA TARDOR, l'exposició estarà oberta del 29 d'octubre al 5 de novembre, des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda.

CONCURS AMB FULLES DE TARDOR - Llegir Més

Guissona acull la trobada escolar btt de la Segarra.

El passat dia 25 d'octubre es va celebrar a Guissona la trobada escolar de btt. Uns 20 alumnes de tota la Segarra van realitzar un circuit circular de 15km passant per corriols i senders de Guissona. Des del CES s'agraeix a la Penya Ciclista de Guissona i a l'Ajuntament per la excel.lent col'laboració.

Guissona acull la trobada escolar btt de la Segarra. - Llegir Més

arxivat sota: