AVUI

max:11º
min:2º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

TRENTA ESTUDIANTS DE NÀPOLS A GUISSONA

Aquest dilluns al matí, els alumnes polonesos acompanyats pels seus partners guissonencs han estat rebuts per l’Alcalde de la vila i la regidora d’educació i cultura, que els han informat sobre els trets característics de la vila de Guissona, a continuació els italians han provat de portar gegants i capgrossos, tota una aventura per aquest grup d’alumnes!

TRENTA ESTUDIANTS DE NÀPOLS A GUISSONA - Llegir Més

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT POSARÀ EL COLOFÓ A UNA SETMANA LITERÀRIA A GUISSONA

Aquesta setmana Guissona s’omplirà de literatura, una marató literària que començarà el divendres amb l’acte d’entrega de premis del concurs literari de poesia Jordi Pàmias, un concurs que enguany arriba a la seva dotzena edició i en el que hi participen nens i nenes de tots els centres educatius de la vila, des de primer de primària a segon de batxillerat i cicles formatius.

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT POSARÀ EL COLOFÓ A UNA SETMANA LITERÀRIA A GUISSONA - Llegir Més

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DE LES JUVENILS DE L’ACLE GUISSONA

El passat dijous dia 2, al Pavelló Municipal de Guissona, l’equip juvenil femení de l’ACLE Guissona va jugar el partit que tenia aplaçat amb els de Montgrí amb una primera part molt igualada, empat a 9, on les de Guissona no acabaven de trobar l’encert en atac.

SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA DE LES JUVENILS DE L’ACLE GUISSONA - Llegir Més

TALCO SERÀ EL GRUP ESTRELLA DE LA FESTA MAJOR JOVE

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Guissona utilitza les xarxes socials per escollir el grup estrella de la Festa Major. En total han votat més de 260 joves i l’opció més votada ha estat el grup italià TALCO.

TALCO SERÀ EL GRUP ESTRELLA DE LA FESTA MAJOR JOVE - Llegir Més

DIADA D’ANIVERSARI DELS VAILETS DE L’EMPORDÀ

Després de la magnifica diada de Sant Josep, en que vàrem fer la nostra millor primera actuació de la nostra breu història, ens plantejàvem una actuació lluny de casa. Concretament anem a Castelló d’Empúries, a més de 2 hores de Guissona. Sempre resulta un repte portar efectius fora, però semblava més senzill veient l’empenta amb que arrencava la temporada

DIADA D’ANIVERSARI DELS VAILETS DE L’EMPORDÀ - Llegir Més

ÈXIT DE L'ESCOLA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA ANAPRODE

L'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona va aconseguir uns grans resultats en la seva participació al concurs nacional de dansa Anaprode, que es va celebrar el passat dissabte al Teatre l'Amistat de MoLlerussa. Hi van prendre part 6 dels 13 grups que té l'escola i van aconseguir tres primers premis, dos segons premis i un tercer premi.

ÈXIT DE L'ESCOLA MONTSE ESTEVE AL CONCURS NACIONAL DE DANSA ANAPRODE - Llegir Més

Convocatòria de Ple

Dilluns, 27 de març a les 9 del vespre PLE EXTRAORDINARI URGENT amb el següent ordre del dia....

Convocatòria de Ple - Llegir Més

ALUMNES DE L'INS GUISSONA S'APROPEN A L'ADMINISTRACIÓ LOCAL

Els alumnes de tercer d'ESO de l'Ins Guissona van visitar el nostre Ajuntament el passat dimecres, 25 de març, amb l'objectiu de conèixer d'a prop l'administració local i les tasques i serveis que ofereix, amb l'objectiu de plasmar-ho en el crèdit de síntesi que desenvolupen en aquesta matèria.

ALUMNES DE L'INS GUISSONA S'APROPEN A L'ADMINISTRACIÓ LOCAL - Llegir Més

Concurs per trobar un logotip pel Museu i el parc arqueològic de Guissona

Des del Museu de Guissona obrim un concurs per tal de trobar un logo nou per a la nostra institució. L'objectiu del concurs és trobar un logotip que reflecteixi l'essència romana del conjunt “Parc arqueològic de la ciutat romana de Iesso i Museu de Guissona”. És un concurs obert a tothom i les propostes es podran enviar fins el dia 14 de juny de 2015 al correu electrònic museu@guissona.cat

Concurs per trobar un logotip pel Museu i el parc arqueològic de Guissona - Llegir Més

EL MILLOR INICI DE TEMPORADA DELS MARGENERS

Els Margeners de Guissona ho volen tot i estrenen esperançats la novena temporada amb la tradicional Festa de Sant Josep. Aquest any vénen, un cop més, acompanyats dels Moixiganguers d’Igualada i també compartint plaça amb els Castellers de l’Alt Maresme.

EL MILLOR INICI DE TEMPORADA DELS MARGENERS - Llegir Més

arxivat sota: