AVUI

max:9º
min:2º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

LA VIDA D'UN POBLE, EIX CONDUCTOR DEL CASAL DE SETMANA SANTA

El Casal l’organtiza la regidoria d’educació i cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de que les famílies puguin conciliar la vida laboral i familiar.

LA VIDA D'UN POBLE, EIX CONDUCTOR DEL CASAL DE SETMANA SANTA - Llegir Més

ELS MARGENERS A L’ACTUACIÓ D’INICI DE TEMPORADA DELS BORDEGASSOS DE VILANOVA

En un diumenge de Rams ben assolellat els Margeners ens vam desplaçar a Vilanova per la celebració de l’actuació que marcava l’inici de la temporada de la colla local, juntament amb els Moixiganguers d’Igualada de convidats.

ELS MARGENERS A L’ACTUACIÓ D’INICI DE TEMPORADA DELS BORDEGASSOS DE VILANOVA - Llegir Més

Clou el Curs d’alfabetització a Guissona amb la reedició d’aquest arran de la demanda de persones interessades.

A la cloenda del curs hi va assistir el conseller comarcal de l’àrea de serveis socials, Josep Maria Puig, i la regidora de l’Ajuntament, Anna Santacreu, on des dels serveis d’immigració comarcal i local son els responsables de les classes amb una durada màxima de 20h.

Clou el Curs d’alfabetització a Guissona amb la reedició d’aquest arran de la demanda de persones interessades. - Llegir Més

JOAN MARGARIT, A L'AULA D'EXTENSIÓ CULTURAL

Un centenar de persones van assistir ahir a les vuit del vespre a l’Aula d’Extensió Cultural, que en aquesta edició ha estat un aperitiu a la propera diada de Sant Jordi, en el que el poeta Joan Margarit va delitar al públic assistent amb un recital de poesia.

JOAN MARGARIT, A L'AULA D'EXTENSIÓ CULTURAL - Llegir Més

VESTEIX DE GUISSONA, NOVA CAMPANYA PER INSTAGRAM

Sota el lema VESTEIX-TE DE GUISSONA I SEGUEIX VIATJANT, la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Guissona posa en marxa , aquesta setmana santa, un concurs fotogràfic a través d’Instagram i l’etiqueta #guissonames.

VESTEIX DE GUISSONA, NOVA CAMPANYA PER INSTAGRAM - Llegir Més

SEGUEIXEN LES FORMACIONS EN INFORMÀTICA A GUISSONA

Clouen la quarta edició dels cursos d’introducció a la informàtica realitzats per l’Ajuntament de Guissona amb el suport de la Formiga Informatica a la Sala de Plens de l’Ajuntament, cursos orientats a persones sense coneixements en l’àrea de tecnologies de la informació i que volen perdre la por als ordinadors.

SEGUEIXEN LES FORMACIONS EN INFORMÀTICA A GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: