AVUI

max:15º
min:0º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

FESTA DE FI DE CURS CONJUNTA

Els escolars de Guissona gaudeixen conjuntament de la festa de fi de curs a la plaça major de Guissona, amb dues festes consecutives, 900 escolars de la vila de 2 a 12 anys han passat per la plaça i han gaudit de les activitats que ha promogut la regidoria d’Ensenyament.

FESTA DE FI DE CURS CONJUNTA - Llegir Més

ES COL·LOQUEN CÀMARES I ALARMA A LA FONT DE L’ESTANY

Els actes vandàlics que tenen lloc setmana rera setmana a la font de l’Estany han obligat a la regidoria de Parc i Jardins a col·locar càmeres dissuasòries a les entrades del parc, així com, a la zona de control de llums i de lavabos, on també s’hi ha posat una alarma.

ES COL·LOQUEN CÀMARES I ALARMA A LA FONT DE L’ESTANY - Llegir Més

Espectacle Fi de curs de l'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona

Sota el títol de "Dance Tour. On anem de vacances?" l'escola de dansa Montse Esteve de Guissona va presentar el passat dissabte l'espectacle de fi de curs.

Espectacle Fi de curs de l'Escola de Dansa Montse Esteve de Guissona - Llegir Més

Guissona prepara una revetlla de Sant Joan més tradicional que mai

l’Ajuntament hi dóna una nova empenta, aportant-hi música tradicional de les terres de Lleida sota el projecte slow food.

Guissona prepara una revetlla de Sant Joan més tradicional que mai - Llegir Més

S'engega a Guissona el Curs de Monitors/es de Lleure

Aquest curs es portarà a terme de forma intensiva fins al proper 15 de juliol i es desenvolupa a l’espai del Casal Jove de la vila.

S'engega a Guissona el Curs de Monitors/es de Lleure - Llegir Més

600 persones participen a la cloenda de l'activitat d'aprenentatge i servei portada a terme al llarg d'aquest curs

95 voluntaris de segon de secundària del FEDAC Guissona i de quart d’ESO de l’INS Guissona han realitzat tasques d’aprenentatge i servei durant tot el curs acadèmic al Museu de Guissona, a Càritas Parroquial, als centres educatius de la vila i a la residència d’avis de la Fundació CAG durant tot el curs acadèmic, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn

600 persones participen a la cloenda de l'activitat d'aprenentatge i servei portada a terme al llarg d'aquest curs - Llegir Més

El parc arqueològic de Iesso finalista als premis AADIPA

El passat dijous 13 de juny, es va fer entrega del primer Premi Europeu AADIPA (Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic) d’intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

El parc arqueològic de Iesso finalista als premis AADIPA - Llegir Més

Les jornades musicals s'inicien amb empenta

Un any més, al mes de juny, l’Escola de Música Josep Maria Llorens i Cisteró porta a terme les JORNADES MUSICALS, una activitat per atansar la música a la població de la vila.

Les jornades musicals s'inicien amb empenta - Llegir Més

L'Enramada més massiva dels darrers anys

No sabem si va ser el conte EL SECRET DEL POU, presentat als voltants de Sant Jordi, el primer llibre de la col•lecció guissona històries de conte, que explica les peripècies d’en Piteu i la Llúcia per recuperar la festa de l’Enramada, però enguany l’Enramada ha augmentat moltíssim la participació tant d’autòctons com de nouvinguts.

L'Enramada més massiva dels darrers anys - Llegir Més

arxivat sota: