AVUI

max:26º
min:13º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

SANT CRISTÒFOL, TRADICIÓ A GUISSONA

El passat dissabte, va tenir lloc a Guissona la celebració de la festa de Sant Cristòfol, en aquesta edició l’abanderat fou el guissonenc Josep Solé, de Transports i Excavacions Marsol que va presidir la missa de la festa, així com els tres tombs en honor del patró.

SANT CRISTÒFOL, TRADICIÓ A GUISSONA - Llegir Més

FEMINA, S'INAUGURA A GUISSONA

Josep Guitart, màxim responsable del Patronat d'Arqueologia de Guissona i Xavier Casoliva, alcalde de la vila, presenten al Casal Jove l'Escorxador l'exposició FEMINA. SER DONA A ROMA, una exposició que es podrà visitar de dilluns a divendres dins l'horari del Museu i divendres i dissabte de 17 a 20h.

FEMINA, S'INAUGURA A GUISSONA - Llegir Més

DOTZE ASPIRANTS A MONITORS DE LLEURE A GUISSONA

Un any més, l'inici de l'estiu a Guissona ve marcat per una proposta educativa entre els joves, el CURS DE MONITOR DE LLEURE gestionat per la Fundació Pere Tarrés amb el suport de l'Ajuntament de Guissona.

DOTZE ASPIRANTS A MONITORS DE LLEURE A GUISSONA - Llegir Més

INICI DEL IX CURS D’ARQUEOLOGIA “CIUTAT ROMANA DE IESSO”

Avui dilluns dia 6 de juliol s’ha iniciat el novè curs d’arqueologia a Guissona “Ciutat romana de Iesso”. Enguany el curs compta amb la participació de 14 estudiants vinguts de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Castilla la Mancha.

INICI DEL IX CURS D’ARQUEOLOGIA “CIUTAT ROMANA DE IESSO” - Llegir Més

LO CERCACURTS ES PRESENTA A GUISSONA

El passat divendres 3 de juliol de 2015 es va inaugurar la 9ena edició de Lo Cercacurts, el festival de curmetratges de Montornès de Segarra. El Teatre de Ca l’Eril de Guissona en va ser l’espai escollit per l’organització, que pretén difondre l’art del curtmetratge arreu de la Segarra, buscant espais emblemàtics per poder fer les seves projeccions.

LO CERCACURTS ES PRESENTA A GUISSONA - Llegir Més

JULIOL, UN MES PLE D'ACTIVITAT ARQUEOLÒGICA A GUISSONA

El juliol és el mes romà per excel·lència a la Plana de Guissona. Com cada any, per aquestes dates es reprenen els treballs d’excavació a la ciutat romana de Iesso (s. II aC) i també a Puig Castellar (Biosca, la Segarra). A continuació, i per tancar, se celebraran els Capvespres a la Romana i el Mercat Romà de Guissona el pròxim 18 de juliol.

JULIOL, UN MES PLE D'ACTIVITAT ARQUEOLÒGICA A GUISSONA - Llegir Més

ES PRESENTA EL DINOVÈ MERCAT ROMÀ DE IESSO

El passat dijous, 2 de juliol a les 10 del vespre i en un marc incomparable com és l’espai de Sant Felip Neri es va presentar la dinovena edició del MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany sota l’eix conductor de la GUERRA DE TROIA amb l'aportació musical de Paula Patsi i Maria Sangès.

ES PRESENTA EL DINOVÈ MERCAT ROMÀ DE IESSO - Llegir Més

CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE SANT PERE DELS PASTORS

Un espai de trobada de petits i grans en el que es celebra l'eucaristia en el marc de l'ermita de Sant Pere i a continuació es reparteix coca i barreja entre els assistents mentre es gaudeix dels balls de bastons dels Bastoners de Sedó.

CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE SANT PERE DELS PASTORS - Llegir Més

PRIMER CAPVESPRE DEL COMERÇ

Amb l’objectiu de promoure el comerç local, l’Associació de Comerciants de Guissona amb el suport de l’Ajuntament de Guissona i de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Segarra van promoure el passat divendres, 26 de juny el primer capvespre de comerç a l’eix comercial de la vila.

PRIMER CAPVESPRE DEL COMERÇ - Llegir Més

UN SANT JOAN AMB TRADICIÓ

El Sant Joan més tradicional té lloc a la plaça de Capdevila de Guissona, aquest es celebra anualment amb els tradicionals jocs de cucanya a la tarda, entre els que no hi manca la trencada d'olles, el joc d'agafar la poma i el caramel enfarinat o el d'estibar la corda.

UN SANT JOAN AMB TRADICIÓ - Llegir Més

arxivat sota: