AVUI

max:29º
min:17º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

LET’S CLEAN UP EUROPE PER PRIMERA VEGADA A GUISSONA

Aquest matí alumnes de primer i segon de secundària dels centres educatius de la vila han recollit 240 Kg de residus en diferents espais de l'entorn de la vila en una campanya de recollida de residus incontrolats, promoguda des de l'Agència Catalana de Residus en el marc de la campanya LET'S CLEAN UP EUROPE - Moltes gràcies a tots!

LET’S CLEAN UP EUROPE PER PRIMERA VEGADA A GUISSONA - Llegir Més

Guissona viu un SANT JORDI INTERGENERACIONAL

El passat dissabte, 22 d'abril vigília de la DIADA DE SANT JORDI els avis de la Fundació es van traslladar a la FEDAC Guissona per gaudir d'una magnífica jornada entorn de la festivitat de Sant Jordi.

Guissona viu un SANT JORDI INTERGENERACIONAL - Llegir Més

L’Ateneu de Guissona reobrirà les seves portes a finals d’any amb la finalització de les obres del bar.

El motiu institucional de la visita ha estat per visitar les obres que s’estan realitzant a l’Ateneu de Guissona. Des del Departament de Cultura, tal com ha explicat el Director General, es constata que Guissona és un dels pocs municipis de Catalunya que gestiona un Ateneu des d’una part privada i alhora pública. Fet que la gestió facilita que els espais siguin compartits i cedits, com per exemple, la sala d’espectacles per ús municipal. Sent així l’Ateneu una aposta cultural per l’Ajuntament de Guissona.

L’Ateneu de Guissona reobrirà les seves portes a finals d’any amb la finalització de les obres del bar. - Llegir Més

El Parc Arqueològic de Guissona esdevé seu del Campus d’Arqueologia de la UAB.

L’Ajuntament de Guissona ha signat aquest matí amb la Universitat Autònoma de Barcelona un conveni per formalitzar la creació d’un campus universitari. Guissona es converteix així en un dels 7 campus universitaris que la UAB té per Catalunya amb diferents temàtiques i alhora es converteix en el primer campus universitari a la Segarra.

El Parc Arqueològic de Guissona esdevé seu del Campus d’Arqueologia de la UAB. - Llegir Més

Guissona participa el proper 23 d’abril al projecte “Ballar ens fa bé” de l’Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya.

Amb l’objectiu d’acostar la dansa a col•lectius diversos, des de Guissona es participa al projecte “Ballar ens fa bé” de l’Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya. L’Associació de Professionals de la Dansa (APdC) vol que la dansa arribi allà on no arriba, a col•lectius que no n'han tingut contacte, per tal de què puguin experimentar en la seva pròpia pell aquests valors. Durant el 2016 han volgut que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l'exhibició d'un espectacle, siguin els veritables protagonistes.

Guissona participa el proper 23 d’abril al projecte “Ballar ens fa bé” de l’Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya. - Llegir Més

Crònica de la darrera actuació dels Margeners de Guissona a Vilanova i la Geltru

Aquest passat diumenge, els Margeners de Guissona s’han desplaçat a Vilanova i la Geltrú per participar a l’actuació de principi de temporada dels Bordegassos de Vilanova, juntament amb els Castellers de Berga i els Xiquets de Vila-seca. L’actuació va tenir lloc al passeig del Carme, amb nombrós públic que va gaudir del dia i de la jornada castellera.

Crònica de la darrera actuació dels Margeners de Guissona a Vilanova i la Geltru - Llegir Més

Guissona projecta un curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris amb totes les places cobertes.

El curs es realitza a l’Espai Fassina de Guissona i té una durada de 25 hores. L’acte de presentació va anar a càrrec de la primera tinent alcalde a l’Ajuntament, Anna Santacreu. Santacreu va explicar als assistents que el curs els permetrà disposar del carnet de manipulador de productes fitosanitaris que no siguin gasos o generadors de gasos classificats com a tòxics.

Guissona projecta un curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris amb totes les places cobertes. - Llegir Més

CONTEM-HO A GUISSONA

Una vintena d'aparadors del nucli històric de Guissona acullen propostes literàries provinents de nens i nenes de primària, de joves de secundària i de membres del club de lectura. Així doncs, qui passegi pel nucli històric de Guissona podrà conèixer un centenar de propostes dirigides a diferents tipus de públic, amb l'objectiu de poder fer la millor elecció per aquest Sant Jordi.

CONTEM-HO A GUISSONA - Llegir Més

Guissona entrega el 13è Premi Jordi Pàmias infantil i juvenil de poesia

En el marc de la convocatòria del tretzè premi Jordi Pàmias infantil i juvenil, l’Ajuntament de Guissona ha publicat el llibre “Portal de poesia”, un llibre en el que hi figuren el mes d’un centenar de poemes guanyadors del concurs, els guanyadors van ser obsequiats amb un diploma i un exemplar del llibre, a més d’un val per comprar llibres en les llibreries de la vila.

Guissona entrega el 13è Premi Jordi Pàmias infantil i juvenil de poesia - Llegir Més

L’Aula d’Extensió Cultural de Guissona acull dos directors de cine amb renom, Pep Cruz i Joan Marc Zapata.

L’Aula d’Extensió Cultural a Guissona arriba a la seva recta final. Com a cloenda i darrera xerrada, serà el proper dijous, 12 de maig, amb la xerrada “Històries de Guissona a les actes dels plens municipals” a càrrec cel llicenciat en Història Moderna i Teologia, Toni Roca.

L’Aula d’Extensió Cultural de Guissona acull dos directors de cine amb renom, Pep Cruz i Joan Marc Zapata. - Llegir Més

arxivat sota: