AVUI

max:31º
min:18º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

La guissonenca Jordina Massaguer guanya el premi Jove Emprenedor

Tot i que un centre d’interpretació de la Segarra i Agrobotiga a Sant Guim de Freixenet ha guanyat el primer premi de la 11a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra, el segon lloc del premi ha estat per a la creació de la franquícia MAMIFIT a càrrec de Jordina Massaguer

La guissonenca Jordina Massaguer guanya el premi Jove Emprenedor - Llegir Més

LA REALITAT, PROTAGONISTA DE L'AULA D'EXTENSIÓ CULTURAL DEL GENER

Més d’un centenar de persones van assistir a la conferència que es va portar a terme a la sala de plens municipal.

LA REALITAT, PROTAGONISTA DE L'AULA D'EXTENSIÓ CULTURAL DEL GENER - Llegir Més

Guissona finalitza el curs de català bàsic 1.

En aquest curs hi ha participat 25 alumnes de procedència diversa (Ucraïna, Senegal, Gàmbia, Marroc, Bulgària, Romania, Bielorússia, Rússia...), que han assistit al curs de català mostrant molt interès.

Guissona finalitza el curs de català bàsic 1. - Llegir Més

ELS REIS ARRIBEN GUIATS PER FANALETS

La cavalcada de reis va iniciar-se puntualment a les 6 de la tarda amb l’enlairament de 45 fanalets al cel per part dels patges reials, amb l’objectiu de marcar el camí de Guissona a les 6 carrosses reials.

ELS REIS ARRIBEN GUIATS PER FANALETS - Llegir Més

GUISSONA S'ESTRENA AMB ELS PARCS DE NADAL

Aquest dijous s'ha iniciat el Parc de Nadal de Guissona que es portarà a terme en aquesta vila, fins el dissabte, de 16 a 20h i en el que nens i nenes hi troben, tallers, jocs gegants, inflables i una ludoteca per als més petits.

GUISSONA S'ESTRENA AMB ELS PARCS DE NADAL - Llegir Més

Els caramels de reis s'entregaran a ma

Enguany, per evitar riscos innecessaris s’ha decidit que des de les carrosses de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient no es tiraran caramels.

Els caramels de reis s'entregaran a ma - Llegir Més

EL PATGE KARIM ARRIBA A GUISSONA

A les 6 de la tarda, puntualment, el patge Karim ha arribat a la vila de Guissona per recollir les cartes reials i després s'ha traslladat a l'Ajuntament, on ha rebut als nens i nenes de la vila.

EL PATGE KARIM ARRIBA A GUISSONA - Llegir Més

ÈXIT DE LA PRIMERA GIMCANA DELS INNOCENTS

Una vintena de nois i noies han participat en aquesta gimcana familiar que la pluja ha fet que es centralitzés totalment sota els porxos de la plaça major. Una gimcana en la que no hi ha faltat la innocència, les llufes, la música, les bromes, l'enginy i l'habilitat.

ÈXIT DE LA PRIMERA GIMCANA DELS INNOCENTS - Llegir Més

CONCERT DE SANT ESTEVE A LA CAPELLA DEL CLAUSTRE

El passat dijous, dia de Sant Esteve, va tenir lloc a la capella del Claustre un concert de guitarres a càrrec de la guissonenca Maria Ribera i del seu company, en Jordi Sàbat, un concert que captivar a tots els assistents.

CONCERT DE SANT ESTEVE A LA CAPELLA DEL CLAUSTRE - Llegir Més

MULTITUDINÀRIA CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS

Dos-cents cinquanta nens participen a la cagada del tió que s’ha portat a terme a Guissona aquest matí, aquesta activitat, promoguda des del Pla Educatiu d’Entorn, és una important eina de cohesió social a la nostra vila, en la que hi participen nens i nenes de totes les nacionalitats.

MULTITUDINÀRIA CAGADA DEL TIÓ DELS DESITJOS - Llegir Més

arxivat sota: