AVUI

max:33º
min:16º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

S'AMPLIA EL RECORREGUT DE L'ITINERARI POÈTIC JORDI PÀMIAS

El passat dilluns diada de la patrona, la Verge del Claustre,Gguissona va retre homenatge al seu poeta, Jordi Pàmias, amb una nova placa de l’Itinerari Poètic Jordi Pàmias, un recorregut del poeta per Guissona i rodalies que es va editar el 2008.

S'AMPLIA EL RECORREGUT DE L'ITINERARI POÈTIC JORDI PÀMIAS - Llegir Més

ELS MARGENERS A LA FESTA MAJOR

Margeners de Guissona van ser els encarregats d’encetar l’actuació, descarregant el seu 7d7, castell creat el juliol del 2009 per Margeners de Guissona. Les dues anxanetes van guarnir a l’hora les seves aletes i un cop més es va demostrar que amb esforç s’aconsegueixen els objectius marcats. En segona ronda Margeners de Guissona van descarregar el 4d7a.

ELS MARGENERS A LA FESTA MAJOR - Llegir Més

COMIAT DELS NENS I LES NENES SAHARAUÍS

El passat dissabte es van acomiadar de Guissona els nens i nenes saharauis vinguts a la comarca de la Segarra, Urgell i Noguera aquest estiu. L’Ajuntament de Guissona i Càritas Parroquial són els que subvencionen els bitllet d’avió d’aquests nens/es perquè puguin passar amb famílies catalanes els dos mesos d’estiu

COMIAT DELS NENS I LES NENES SAHARAUÍS - Llegir Més

GUISSONA INAUGURA LA RESTAURACIÓ DE LES FONTS

Ahir, 31 d’agost i en motiu de la diada de la Mare de Déu de la Salut, l’Ajuntament de Guissona va inaugurar la restauració de les fonts del poble, en el marc de la II Rentada Popular.

GUISSONA INAUGURA LA RESTAURACIÓ DE LES FONTS - Llegir Més

FINALITZA EL 3r CICLE DE VISITES GUIADES NOCTURNES

Ahir, 28 d’agost va finalitzar el 3r Cicle de Visites Guiades Nocturnes portades a terme durant tot el mes d’agost.

FINALITZA EL 3r CICLE DE VISITES GUIADES NOCTURNES - Llegir Més

FESTA DE COMIAT DELS NENS SAHARIANS

El passat diumenge 24, va tenir lloc a Guissona la festa de comiat dels nens sahrauís acollits per famílies d’arreu de Lleida. Enguany, per primera vegada, es va celebrar al Parc de la Font de l’Estany de Guissona la festa que va recopilar gran part dels nens que han passat l’estiu a la província de Lleida, i que ha format part del projecte “VACANCES EN PAU” coordinat per l’Associació d’Amics del Sàhara de les Terres de Ponent.

FESTA DE COMIAT DELS NENS SAHARIANS - Llegir Més

FINALITZA EL 2n CURS D’ARQUEOLOGIA INFANTIL

Ahir, 27 d’agost, es va acabar el 2n Curs d’Arqueologia Infantil organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Guissona i el Museu Eduard Camps i Cava.

FINALITZA EL 2n CURS D’ARQUEOLOGIA INFANTIL - Llegir Més

GUISSONA INAUGURARÀ LA RESTAURACIÓ DE LES SEVES FONTS

El proper diumenge 31 d’agost i en motiu de la diada de la Mare de Déu de la Salut, l’Ajuntament de Guissona inaugurarà la restauració de les fonts del poble, en el marc de la II Rentada Popular.

GUISSONA INAUGURARÀ LA RESTAURACIÓ DE LES SEVES FONTS - Llegir Més

TERCERA VISITA GUIADA

Ahir, 21 d’agost, va tindre lloc la tercera i penúltima visita del 3r Cicle de Visites Guiades Nocturnes amb el títol Les muralles, el límit de la civilització . Aquesta va ser tot un èxit i hi van participar un total de 49 persones.

TERCERA VISITA GUIADA - Llegir Més

INICI DEL 2n CURS D’ARQUEOLOGIA INFANTIL

Ahir, 18 d’agost, va començar el 2n curs d’Arqueologia Infantil, organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Guissona i el Museu Eduard Camps i Cava.

INICI DEL 2n CURS D’ARQUEOLOGIA INFANTIL - Llegir Més

arxivat sota: