Sou a: Inici / Notícies

Notícies

Premis per l'escola de dansa MONTSE ESTEVE a la final del CONCURS NACIONAL DE DANSA

A partir d'ara l'escola ja prepararà l'espectacle de final de curs on hi participen tots els alumnes i que es farà el 15 de juny al pavelló de Guissona.

Premis per l'escola de dansa MONTSE ESTEVE a la final del CONCURS NACIONAL DE DANSA - Llegir Més

El Guissonenc Benet Gomez va assolir un treballat 2on lloc al Campionat d' Espanya d'enduro 2014

El Guissonenc Benet Gomez, dins l'equip WP-Eric Auge, en la categoria Junior Open va assolir un treballat 2on lloc els dos dies, i un magnífic 11é lloc a la general , aconseguint realitzar uns temps en alguns trams entre els millors, sorpresa dia a dia en la seva progressió aquesta temporada. L'altre lleidatà , el Ramon Quer de l'equip Husqvarna-Arribas, va quedar en 3er.

El Guissonenc Benet Gomez va assolir un treballat 2on lloc al Campionat d' Espanya d'enduro 2014 - Llegir Més

VII ANIVERSARI DELS MARGENERS DE GUISSONA

Aquest passat diumenge 27 d’abril, la colla Margeners de Guissona hem celebrat el nostre VII aniversari amb una actuació a les dotze del migdia a la plaça Major de la vila, juntament amb les dues colles convidades d’enguany, els castellers d’Esparraguera i els castellers de Vilafranca.

VII ANIVERSARI DELS MARGENERS DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA ELIMINA ELS XICLETS DE LA ZONA COMERCIAL

L’Ajuntament de Guissona adquireix un semi remolc amb dipòsit d’aigua incorporada amb l’objectiu d’eliminar els xiclets dels carrers de la vila, més freqüents a la zona del nucli comercial i històric.

GUISSONA ELIMINA ELS XICLETS DE LA ZONA COMERCIAL - Llegir Més

TERRA CAMPA ES PRESENTA AMB TENDRESA AL CEMENTIRI DE GUISSONA

El cementiri de Guissona ha obert les seves portes aquest matí per una ocasió diferent i, alhora, especial. Terra Campa de Gemma Casamajó s’ha presentat envoltada de les parets del cementiri amb una nostàlgia i tendresa vers la vida i la mort de la família Farràs Montardit.

TERRA CAMPA ES PRESENTA AMB TENDRESA AL CEMENTIRI DE GUISSONA - Llegir Més

CONTEM-HO! UNA INICIATIVA PER PROMOURE EL GUST PER LA LECTURA

Durant la setmana de SANT JORDI els aparadors de Guissona s’han omplert de recomanacions de llibres, en el marc de l’activitat CONTEM-HO, promoguda des del Pla Educatiu d’Entorn.

CONTEM-HO! UNA INICIATIVA PER PROMOURE EL GUST PER LA LECTURA - Llegir Més

Trobada intergeneracional de SANT JORDI a la Fundació CAG de Guissona

En el marc de les trobades intergeneracionals que es porten a terme des del Pla Educatiu d’Entorn amb els avis de la Fundació CAG i amb els centres educatius de la vila, aquests dies, durant la setmana de Sant Jordi s’han portat a terme dues trobades. Aquestes trobades esdevenen espais de convivencia i de trobada entre grans i petits, enriquint a ambdues parts.

Trobada intergeneracional de SANT JORDI a la Fundació CAG de Guissona - Llegir Més

Convocatòria de Ple

Sessió ordinària del Ple per dimecres, 30 d'abril a les 10 a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

Convocatòria de Ple - Llegir Més

LA DIADA DE SANT JORDI OMPLE ELS CARRERS DE GUISSONA

Ja de bon matí, els carrers de Guissona es van omplir de parades de llibres i de roses, enguany les roses naturals, anaven acompanyades de roses fetes de llaminadures i de roses elaborades amb tot tipus de materials reciclats, elaborades pels comerços de la vila i pels diferents centres educatius

LA DIADA DE SANT JORDI OMPLE ELS CARRERS DE GUISSONA - Llegir Més

arxivat sota: