AVUI

max:17º
min:8º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

ESTUDIANTS ALEMANYS A L’INS GUISSONA

Durant aquesta setmana un grup de 14 alumnes i 2 professors provinents de Gelsenkirchen (Alemanya) conviuran amb famílies del centre, coneixeran l’IES Guissona i faran diferents visites culturals pel territori català.

ESTUDIANTS ALEMANYS A L’INS GUISSONA - Llegir Més

LA MARXA DELS CASTELLS AMB ARRIBADA I SORTIDA DES DE GUISSONA

El bon temps ha acompanyat aquest cap de setmana als gairebé 3000 caminadors que van participar a la Marxa dels Castells de la Segarra amb sortida i arribada des de Guissona i organitzada des del Centre Excursionista Guissonenc i del Centre Excursionista de la Segarra.

LA MARXA DELS CASTELLS AMB ARRIBADA I SORTIDA DES DE GUISSONA - Llegir Més

L’arribada de la Vella Quaresma clou el Carnaval de Guissona.

Una cercavila amb el Rei Carnestoltes acompanyat de les ploraneres, la crema del Rei Carnestoltes i l’aparició de la Vella Quaresma, amb el repartiment de 300 sardines a càrrec de la Brigada Municipal, posen fi a l’edició d’enguany del Carnaval de Guissona.

L’arribada de la Vella Quaresma clou el Carnaval de Guissona. - Llegir Més

GUISSONA APOSTA PER L’ESTALVI ENERGÈTIC

Des de l’àrea de medi ambient existeix la voluntat política d’impulsar projectes d’estalvi i d’eficiència energètica, i actualment hi ha la necessitat de valorar l’efecte real de les accions que ja s’han realitzat i aplicar les correccions necessàries.

GUISSONA APOSTA PER L’ESTALVI ENERGÈTIC - Llegir Més

CARNAVAL INTERGENERACIONAL A LA FUNDACIÓ CAG

Aquest dimarts, per setè any consecutiu, va tenir lloc el CARNAVAL INTERGENERACIONAL a la Fundació, una festa organitzada per la Fundació CAG i el Pla Educatiu d'Entorn, en la que es troben en un mateix espai, els avis de la Fundació - gairebé uns dos-cents, amb els nens i nenes de P2, de la llar d’infants del FEDAC Guissona i la Llar d’Infants Patufet, enguany, una trentena.

CARNAVAL INTERGENERACIONAL A LA FUNDACIÓ CAG - Llegir Més

GUISSONA CONSOLIDA EL CARNAVAL

La comparsa guanyadora va ser IESSO AVENTURA, que esdevenia una rèplica del Dragon Khan de Portaventura i la que s’ha emportat un premi d’una estada d’una nit en un àlberg de la xarxa d’albergs de la Generalitat de Catalunya per tots els seus participants, també van rebre una menció especial les comparses ÉS FESTA MAJOR! i LA REVOLUCIÓ DELS LEGO.

GUISSONA CONSOLIDA EL CARNAVAL - Llegir Més

ALT NIVELL A LA SEGARRA

Recordem que el proper diumenge, 9 de març tindrà lloc la XV Marxa dels Castells, amb sortida i arribada des de Guissona.

ALT NIVELL A LA SEGARRA - Llegir Més

Convocatòria de PLE

El proper DIJOUS dia 6 de MARÇ a les 21 h, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, es farà sessió ordinària del PLE de l’Ajuntament.

Convocatòria de PLE - Llegir Més

arxivat sota: