AVUI

max:36º
min:19º
Sou a: Inici / NOVA EDICIÓ DEL TÚNEL DEL TERROR AL CASAL JOVE DE GUISSONA

NOVA EDICIÓ DEL TÚNEL DEL TERROR AL CASAL JOVE DE GUISSONA

Una dotzena de grups van ser els protagonistes, aquest cap de setmana, a Guissona, de la terrorífica nit jove del 27 d’octubre.

 

 

Una dotzena de grups van ser els protagonistes, aquest cap de setmana, a Guissona, de la terrorífica nit jove del 27 d’octubre. Centenars de nois i noies es van reunir davant de l’equipament municipal del casal jove l’Escorxador,  on va transcórrer el túnel del terror, l’activitat que es va iniciar a les 10 del vespre i es va allargar fins a les 12 de la nit. Aquest any va destacar perquè 6 voluntaris joves de Guissona es van incloure al túnel com a extres.

Una d’elles, l'Oksana, que és una emprenedora de 18 anys que té el seu propi establiment d'estètica a Guissona i va oferir-se per ambientar i maquillar els personatges. La Mirela va fer batxillerat artístic d'arts escèniques i va ajudar a donar forma al túnel. La Rosa i l'Oriol de la companyia Topguay els va fer una sessió de grup per preparar els personatges i al final de l'actuació ho van celebrar ballant i saltant a corda. La valoració tan dels joves participants com de l’organització és molt positiva.

Aquesta activitat fou promoguda des de l’àrea de joventut, una proposta innovadora a la nostra vila, per celebrar la nit de la Castanyada.