AVUI

max:9º
min:-2º
Sou a: Inici / SETMANA DE LA CIÈNCIA A GUISSONA

SETMANA DE LA CIÈNCIA A GUISSONA

En el marc de la setmana de la ciència, el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona, amb el suport del Departament de Recerca i Universitats i de la mà de Frunbain, van portar dissabte al matí diferents tallers científics.

 

En el marc de la setmana de la ciència, el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona, amb el suport del Departament de Recerca i Universitats i de la mà de Frunbain, van portar dissabte al matí a la sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i al Centre Catòlic, tallers científics.

En aquesta edició s'han realitzat 4 tallers en dues sessions, per els que hi han passat 32 famílies dels centres educatius de Guissona.

Al taller de microorganismes es'ha posat a la pell d’investigadores i investigadors de centres de recerca per poder observar el creixement i desenvolupament dels bacteris.

Al taller de botànica van experimentar amb les espores per fer observació científica al microscopi  i han après a diferenciar les plantes de les algues a través de les seves cèl·lules.

Als tallers de Zoologia ha recorregut el cicle vital de la mosca de la Fruita, i han conegut la figura del Dr Josep Maria Fuset i Tubià, doctor en Zoologia.

Nens i nenes han gaudit d’aquesta activitat, coneixent amb la mateixa la tasca dels investigadors i les investigadores.