AVUI

max:31º
min:16º
Sou a: Inici / Viure / Cultura / Notícies

Notícies

VUITÈ ANIVERSARI DELS MARGENERS DE GUISSONA

La jornada del vuitè aniversari ha començat amb un cel ennuvolat i amb amenaça de pluja. De mica en mica, la plaça s’ha anat emplenant de camises dels castellers de Berga i dels d’Esparraguera, com també els margeners hem anat omplint la plaça de color marró.

VUITÈ ANIVERSARI DELS MARGENERS DE GUISSONA - Llegir Més

FESTA DE PRIMAVERA DE VILANOVA I LA GELTRU

Aquest diumenge, els Margeners de Guissona s’han desplaçat a Vilanova i la Geltrú per participar a la Festa de la Primavera juntament amb els amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, i els Castellers de Badalona. La actuació va tenir lloc al passeig del Carme, amb nombrós públic que va gaudir del dia i de la jornada castellera.

FESTA DE PRIMAVERA DE VILANOVA I LA GELTRU - Llegir Més

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT ES PRESENTA AL POU DEL GEL

El quart llibre de contes escrit per Marga Codina i il·lustrat per Agnès Pla, sota la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, es va presentar ahir al Pou del Gel de Guissona, el lloc on es desenvolupa la història.

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT ES PRESENTA AL POU DEL GEL - Llegir Més

LA CASA DE LA VIDA ES PRESENTA A GUISSONA

Les vigílies de Sant Jordi és temps de presentació de llibres i des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona es va aprofitar el matí del diumenge, 19 per presentar l’últim llibre del premi literari Jordi Pàmias, LA CASA DE LA VIDA, de Montserrat Butxaca.

LA CASA DE LA VIDA ES PRESENTA A GUISSONA - Llegir Més

ÈXIT DE LA DOTZENA EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS

El passat divendres, 17 d’abril, ja a les vigílies de Sant Jordi va tenir lloc l’acte d’entrega de premis del dotzè premi literari Jordi Pàmias, infantil i juvenil al pavelló de l'Institut de Guissona, amb una molt important presència de públic.

ÈXIT DE LA DOTZENA EDICIÓ DEL PREMI INFANTIL I JUVENIL JORDI PÀMIAS - Llegir Més

ELS MARGENERS A LA FESTA DE PRIMAVERA DE CORNELLÀ

Margeners porta tres castells de set a Cornellà. Els Margeners de Guissona han actuat aquest passat dissabte 11 d'abril en el marc de la Festa de Primavera de Cornellà de Llobregat, acompanyats d'una banda, dels que son els seus padrins, els Castellers de Cornellà, i també dels Castellers d'Esplugues.

ELS MARGENERS A LA FESTA DE PRIMAVERA DE CORNELLÀ - Llegir Més

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT POSARÀ EL COLOFÓ A UNA SETMANA LITERÀRIA A GUISSONA

Aquesta setmana Guissona s’omplirà de literatura, una marató literària que començarà el divendres amb l’acte d’entrega de premis del concurs literari de poesia Jordi Pàmias, un concurs que enguany arriba a la seva dotzena edició i en el que hi participen nens i nenes de tots els centres educatius de la vila, des de primer de primària a segon de batxillerat i cicles formatius.

LA REMEIERA I EL POLSIM DAURAT POSARÀ EL COLOFÓ A UNA SETMANA LITERÀRIA A GUISSONA - Llegir Més

DIADA D’ANIVERSARI DELS VAILETS DE L’EMPORDÀ

Després de la magnifica diada de Sant Josep, en que vàrem fer la nostra millor primera actuació de la nostra breu història, ens plantejàvem una actuació lluny de casa. Concretament anem a Castelló d’Empúries, a més de 2 hores de Guissona. Sempre resulta un repte portar efectius fora, però semblava més senzill veient l’empenta amb que arrencava la temporada

DIADA D’ANIVERSARI DELS VAILETS DE L’EMPORDÀ - Llegir Més