ESCOLA DE PARES I MARES - CONFERÈNCIA D'ALBA CASTELLVÍ "EDUCAR SENSE CRIDAR"

«Us imagineu tractar amb les criatures sense perdre les maneres, sense aixecar la veu, sense enfadar-nos posant el crit al cel? Si ho aconseguíssim, viuríem més tranquils. A més, i això encara és més important, els fills podrien aprendre de nosaltres a regular la seva pròpia tensió en moments de contrarietat, perquè ells aprenen del que fem i no pas del que diem que cal fer.»

Alba Castellví ha posat sobre el paper la seva experiència com a mare, educadora i mediadora de conflictes, per facilitar als pares un manual àgil i pràctic sobre la convivència diària amb els fills. Si l’objectiu més gran com a educadors és dotar els fills d’eines que els permetin ser persones lliures i responsables, aquest llibre ens en donarà les claus. Mai és tard per construir una relació serena i positiva amb els teus fills i acompanyar-los en el seu itinerari vital. Estareu millor ara i ells t’ho agrairan sempre.

Per una educació serena cap a la llibertat i la responsabilitat.

 

Alba Castellví Miquel

 

Nascuda a Sant Sadurní d’Anoia el 1976, és sociòloga, mestra i mediadora de conflictes. És mare d’un noi i d’una noia.

Ha treballat de mestra i de mediadora de conflictes comunitaris i familiars. Actualment fa d’educadora, de formadora de mediadors en màsters i imparteix conferències i tallers per a pares i mares d’infants i adolescents.

Més informació a www.albacastellvi.cat

 

Places limitades.

Prèvia inscripció via formulari.

Sala de Plens de l'Ajuntament
  • Quan 27/01/2017 de 19:00 a 21:00
  • On Sala de Plens de l'Ajuntament
  • Assistents Pla Educatiu d'Entorn - AMPA Escola Ramon Faus i Esteve - AMPA Escola Ramon Estadella - AMPA Llar d'Infants Patufet - AMPA INS Guissona - AMPA Fedac Guissona - Associació de Famílies
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal