ESCOLA DE PARES I MARES. MIRANT DINS L'ARMARI. ESTRATÈGIES PER EDUCAR EN LA DIVERSITAT

La formació de Guissona la impartirem l'Elena Xifré Bagué, treballadora social, i jo, l'Ignasi Portet Bastida, educador social. El taller tindrà com a màxim 1:30h de durada, preveiem 1 hora de formació i obrir després un espai de dubtes i preguntes.

La formació "Mirant dins l’armari: estratègies per educar dins la diversitat" serveix com a introducció al món de la diversitat sexual i de gènere, amb la intenció d'aclarir els embolics conceptuals que acostumen a envoltar aquesta temàtica. Amb aquesta base clara, ens endinsarem també en les estratègies educatives que es poden utilitzar per acompanyar la diversitat present en les famílies. Tot plegat entravessat per preguntes que ens faran plantejar com ens afecta i interpel·la la diversitat sexual i de gènere a nivell individual.

Biblioteca de Guissona
  • Quan 04/10/2019 de 19:30 a 20:30
  • On Biblioteca de Guissona
  • Assistents pla educatiu d'entorn - ampa escola ramon estadella - ampa escola ramon faus - ampa fedac guissona - ampa ins guissona - ampa llar d'infants patufet Col·labora: Consell Comarcal de la Segarra - xarxa SAI - departament de treball, afers socials i família
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal