III CONCURS DE PINTURA RÀPIDA "JOSEP M. GRAU I PUJOL"

PRIMERA. Participants

Hi podran participar tots els artistes que ho desitgin. La inscripció és gratuïta. Els participants comptaran amb un dinar gratuït en un restaurant local (paella, beguda i cafè). Els acompanyants podran comprar el seu tiquet de dinar el mateix matí, al moment d’arribada.

S’agraïria inscripció prèvia al llarg de la setmana (telèfon: 973 550 005 - correu electrònic: cultura@guissona.cat).

 

SEGONA. Tema

El tema de les pintures haurà de centrar-se en la zona per a vianants de Guissona i els seu entorn immediat (Fonts del Poble i Plaça del Vell Pla).

 

TERCERA. L’obra

Tècnica pictòrica lliure.

L’obra, amb un sol color de base, s’haurà de presentar sobre un bastidor o un suport resistent i haurà de mesurar una mida mínima de 15 F (65 x 64).

Cada artista podrà presentar una sola peça que haurà de segellar abans de començar el concurs i que obligatòriament haurà de signar i datar abans d’entregar-la al jurat.

 

QUARTA. Dates, inscripció i recepció

El concurs tindrà lloc el dissabte 17 de juny de 2017.

Els participants hauran de presentar-se el mateix dissabte dia 17 a la Sala de Plens de l’Ajuntament, de 8 a 10 del matí. En aquest moment es segellarà la tela o suport desitjat.

La recepció de les obres serà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de 13 a 14h i es lliurarà un rebut a cada participant i un tíquet per dinar en un restaurant local.

 

CINQUENA. El Jurat

El jurat serà presidit per la regidora de Cultura, acompanyada per un representant de la Família Grau-Pujol i per tres persones més relacionades amb el món de les arts plàstiques. Actuarà de secretari un tècnic de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament. Els noms dels membres del jurat es publicaran oportunament i el seu veredicte serà inapel·lable.

El jurat es reunirà una vegada acabat el concurs a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El Jurat es reserva el dret de declarar algun premi desert.

 

SISENA. Premis i exposició

El lliurament de premis es farà el mateix dissabte, 17 de juny a les 6 de la tarda. Els artistes premiats han de ser-hi presents a l’hora de lliurament dels premis. En cas de no ser així, l’Ajuntament es reserva la disposició de l’obra i  del premi. L’obra que obtingui el primer premi quedarà en propietat de l’Ajuntament de Guissona, que en podrà fer l’ús que cregui convenient, les altres peces, (també les guardonades amb el segon, tercer, quart i cinquè premi) quedaran a la disposició dels pintors. Totes les obres presentades seran exposades a la sala de plens de l’Ajuntament el mateix dissabte 17 de juny de 17 a 20h, Durant l’horari d’exhibició les peces es podran posar a la venda al preu marcat per l’autor. Un cop clausurada la mostra els autors podran retirar les seves obres i, si és el cas, donar-les als compradors. En cas de què els autors ho desitgin les obres presentades i no venudes al llarg del mateix dia, podran romandre exposades a la sala de plens de l’Ajuntament durant tot el mes. Un cop passat el termini, les obres sense comprador hauran de ser recollides al llarg del mes de juliol, en cas contrari les peces passaran a disposició de l’Ajuntament sense dret a reclamació.

 

 

SETENA. Altres

Tota circumstància no prevista en les bases, serà resolta per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Guissona. Així mateix, aquesta es reserva el dret d’admissió.

La Comissió no es fa responsable de les possibles pèrdues o deterioraments de les obres.

El sol fet de participar en aquest concurs pressuposa la total i plena acceptació d’aquestes bases.

 

PREMIS

PRIMER PREMI   400€

Possibilitat de fer una exposició a la sala d’exposicions GRAU-PUJOL a partir de la Festa Major (7 de setembre).

 

SEGON PREMI    200€

 

TERCER PREMI   100€

 

QUART PREMI     50€

 

CINQUÈ PREMI    Lot de productes de Guissona.

 

Els imports econòmics seran objecte de la retenció fiscal legalment establerta.

Nucli històric
  • Quan 17/06/2017 de 08:00 a 20:00
  • On Nucli històric
  • Assistents Ajuntament de Guissona
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal