MÚSICA. EDUARD GENER

I què us en podem dir? És cantant. És productor. La seva música és un creuament entre la cançó d'autor, el soul, el rhythm and blues i esl hip hop acústic. El seu àlbum "Les Avingudes" (RGB suports, 2015) és un sorprenent primer llargadurada que proposa un recorregut per una història romàntica d'amor a base de rimes i ritmes. Ve amb banda! Fabulosa banda integrada per ell mateix i el piano; En Carles Ratera al baix; En Marc Mujal a la bateria. Us sorprendrà. Us encadilarà. En voldreu més, molt més. És Solsoní. I direu, això és important? Home, vatua, i tant! Solsona és el paradigma de la tardor. Forma part de la comarca on, al nostre parer, la tardor presenta la seva màxima explosió, expansió i bellesa. Digueu-li metàfora o digueu-li associació; o fins i tot digueu-li conseqüència. Sigui com sigui la tardor explotarà de bondat i força a cal eril perquè Eduard Gener i banda ho faran possible.

Si un és molt empíric, ve i corrobora.

I si un és pre-empíric i necessita algun estímul més abans de convéncer-se, pot fer una ullada a tal vincle com aquest:

www.eduardgener.com


Totes les entrades es podran adquirir de forma anticipada (a La Formiga de la plaça Major de Guissona, o  sol·licitant-la via mail a través de l’adreça teatrecaleril@gmail.com ). I també el mateix dia de l’espectacle, a taquilla, si en queden. (Preu anticipada 8€ - A taquilla 10€)
 I com sempre, agrairem que ens feu de diàspores i els feu arribar la informació a tots aquells a qui, per la raó que sigui, no els arriben les bones notícies.

Teatre de Ca l'Eril
  • Què CULTURA
  • Quan 21/10/2016 de 22:00 a 23:30
  • On Teatre de Ca l'Eril
  • Assistents Teatre de Ca l'Eril
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal