REVETLLA DE SANT JORDI. BALLA'M UN LLIBRE

"Balla'm un llibre" és una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que ens ha escollit com una de les cinc biblioteques de tot Catalunya per participar a la segona edició del projecte, i que té com a objectiu potenciar les biblioteques com a espais de creació i difusió de les diverses manifestacions culturals i artístiques, en aquesta ocasió amb la complicitat de l'Institut Català de les Empreses Culturals i l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.
Un coreògraf/ballarí crearà un espectacle a partir del llibre escollit que es representarà a la Biblioteca de Guissona dins la Revetlla de Sant Jordi, el dia 22 d'abril. 
L'obra ha de ser d'un autor clàssic de la literatura catalana i emblemàtic del nostre entorn. Des de la Biblioteca de Guissona hem escollit l'autor Manuel de Pedrolo, al qual tenim un espai dedicat a la sala d'adults, i el llibre "Si són roses floriran".
Per acompanyar aquesta activitat, a la Biblioteca hi haurà la mostra "Pedrolo polièdric", una exposició de creació que “juga” a través de tractament infogràfic amb una trentena de caricatures i retrats de l’escriptor realitzats per diferents dibuixants per a la premsa escrita. Les fonts arrenquen de l’any 1951  fins el 2000 i s’han localitzat en diverses revistes i diaris.

Biblioteca de Guissona
  • Què CULTURA
  • Quan 22/04/2016 de 19:30 a 20:30
  • On Biblioteca de Guissona
  • Assistents Biblioteca de Guissona
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal