RUA DE CARNAVAL

Inscripcions fins dimecres 22 de febrer

A l’Ajuntament, personalment (horari d’oficina, de 9 a 14h), per telèfon (973550005),  o mitjançant un formulari disponible a guissona.cat. Per a més informació enviar un correu electrònic a cultura@guissona.cat.

Dades necessàries: nom de la comparsa, nombre de participants (diferenciar adults i nens), nom del responsable, telèfon mòbil i adreça de correu electrònic, si es porta música i carreta i si es realitza algun tipus de coreografia.

El concurs es realitzarà en tres categories. General (1r, 2n i 3r premi), Jove (premi únic) i Multitudinària (premi únic).

Totes les comparses inscrites gaudiran d'un descompte de 2€ per persona per sopar en un bar-restaurant de la vila adherit a la iniciativa, el mateix dia 25, en finalitzar la rua. Els establiments participants són (Bon plat, Cassolí, Celler, Centre, Què bo, Portal i Laura & Alexa) Els interessats gaudiran també d’un descompte de 2 euros en la primera consumició en el concert de Carnaval.

Les comparses han de ser de 8 persones com a mínim. El jurat avaluarà als grups participants al llarg del recorregut. Es tindrà en compte l’originalitat i l’animació.

Per a més informació enviar un correu electrònic a cultura@guissona.cat.

Rambla dels Segadors, Av. de la Generalitat, Av. 11 de Setembre, Av. Notari Josep Faus, Raval Traspalau, c/ Bisbal, Plaça Bisbe Benlloch
  • Quan 25/02/2017 de 18:00 a 19:00
  • On Rambla dels Segadors, Av. de la Generalitat, Av. 11 de Setembre, Av. Notari Josep Faus, Raval Traspalau, c/ Bisbal, Plaça Bisbe Benlloch
  • Assistents Regidoria de Cultura
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal