SANT JORDI I ALTRES RONDALLES D'ARREU DEL MÓN

Per St. Jordi, els volts del 23 d’abril, s’explica que fa molt i molt de temps, no se sap ben bé quan, hi havia un drac ferotge que treia foc pels queixals, espantava tothom i menjava persones. Però un bon dia, va aparèixer St. Jordi i el va vèncer.

Però i si el drac fos vegetarià i mengés falgueres? I si el cavaller no volgués casar-se amb la princesa? Aquesta llegenda i d’altres de molt divertides ens faran passar una bona estona.

La nostra història conté tots els elements de la llegenda: el cavaller, el drac, la princesa i la rosa. No obstant, el nostre és un drac pacífic i generós, i molt poc amant de la lluita i el conflicte. Així, incidim en no fomentar la disputa ni la baralla en la resolució de conflictes. També hi haurà suspens i moments còmics, i el final serà d’allò més sorprenent.

A continuació, explicarem 3 o 4 contes de diferents parts del món, ben divertits i variats. I com és habitual en els nostres espectacles de contes, l’abella Catalina ens acompanyarà, no ens deixarà mai sols. I és que a ella li encanta la companyia de nens i nenes.

ESPECTACLE DE TEXT, TITELLES I OBJECTES, ADREÇAT A PÚBLIC FAMILIAR 

9.jpg

Guissona, Plaça Bisbe Benlloch
  • Quan 23/04/2023 de 18:00 a 19:00
  • On Guissona, Plaça Bisbe Benlloch
  • Assistents Ajuntament de Guissona
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal