NOVEMBRE LÚDIC. TAPER JOC (per a persones adultes)

Activitat dins la programació del Novembre Lúdic 2022

Públic adult

Demostració de jocs de taula (Taperjoc) dirigiga a persones adultes.

 

QUI SOM?

Lu2 és una petita empresa familiar creada per la Natàlia i el Xavier que va iniciar l’activitat el 2011 amb l’objectiu de difondre el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius i oferir una alternativa de lleure a les famílies. Lu2 està especialitzada en l’Ús Professional del Joc com a eina educativa.

Jocs i educació són dos camps molt amplis i des d’aleshores hem ampliat el nostre àmbit d’actuació. Actualment, treballem amb escoles, instituts, centres de formació professional, empreses, ajuntaments, ludoteques, casals de gent gran, centres de formació d’adults, centres penitenciaris, … mantenint sempre la idea original d’utilitzar el joc de taula com a eina d’aprenentatge.

Tot això no ho podem fer sols, per això col·laboren amb nosaltres la Marta, l’Òscar i el Rubèn que tenen experiència docent a primària o secundària i, a més, els hi agraden els jocs i els utilitzen a l’aula i a casa. També ens ajuden el Nil, la Noa, la Núria, la Marina, l’Àngela, el Francesc, el Jordi, la Núria, l’Adrià, el Gerard, l’Òscar o l’Àngels…L’equip cada cop és més gran i cadascuna d’aquestes persones ha enriquit aquest projecte.

QUÈ FEM?

Som especialistes en Ús Professional del Joc i Aprenentatge Basat en Jocs (Game-Based Learning).

A Lu2 busquem, triem, provem i donem a conèixer els millors jocs de taula per a l’educació, en un sentit ampli: divertits i pedagògics, jocs ben dissenyats i fets amb materials de qualitat, jocs que estimulen la intel·ligència i la relació entre persones de qualsevol edat.

0% de piles, 0% de pantalles i un 100% de diversió.

Considerem que cal crear un espai i un temps en el qual poder compartir una experiència real, sense tecnologia, amb les persones que ens envolten: de la mateixa o de diferents generacions, de la mateixa o de diferent cultura, amb jocs fets amb materials, formes i textures diverses que es poden tocar i manipular.

descarga.png

  • Quan 26/11/2022 de 10:30 a 13:30
  • Assistents Ajuntament de Guissona Lu2, Experts en jocs de taula
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal