VINE AL FUNDAY DE GUISSONA!

VINE AL FUNDAY DE GUISSONA!

 

Kids&Us Igualada ha planificat un matí divertit i engrescador on els vostres fills i filles, d’entre 3 i 12 anys (P3 a 6è), seran els protagonistes d’unes activitats sorprenents, curioses i interessants, completament en anglès! Les activitats ​del FunDay est​an obert​es  a tots els nens ​i nenes de Guissona!
 
La programació del FunDay és la següent:
 
9h00 a 10h30: Farem un taller de Little Chef i cuinarem un plat molt deliciós! Els més petitons faran una Betty Sheep amb fruita ​ a més de visualitzar alguns capítols de la famosa ovelleta​, i els més grans cuinaran sushi, yuuuumy!!!

10h30 a 11h30: A l'hora d'esmorzar, montarem un M​arket on els nens i nenes hauran de comprar
​ l'esmorzar​ (amb diners ficticis que els hi donarem): croissants, galetes, madalenes,​ xocolata,​ batut de cacau, sucs de fruita, aigua... Així que no caldrà que el porteu de casa! Quan acabin d'esmorzar, farem jocs dirigits.

11h30 a 13h00: Quan acabem d'esmorzar ens tornarem científics i farem un taller de Mad Scientist, uuuuuuh!!!! Els més petitons faran una lava lamp (una ampolla plena de bombolles de colors), i els més grans confeccionaran un dolphin snot (una massa un pèl fastigosa per jugar i no embrutar-se!)
 
A part de passar-nos-ho molt bé, aprendrem nous i importants conceptes i expressions en anglès!
 
Are you ready?
​ ​
Deixaràs escapar aquest matí tant fascinant?

Horari de l’activitat: 9h00 a 13h00
Ubicació: Escola Ramon Estadella i Torredeflot (Guissona)
Preu: 27,00€ per alumne.
Número d'alumnes: el FunDay es realitzarà sempre i quant hi hagi un mínim de 20 nens apuntats.
Inscripció: fins el dia 17 de febrer a les 13h00 haureu de deixar el full d'inscipció adjunt i emplenat degudament a la secretaria de l​'escola ​Ramon Estadella o Mare de Déu del Roser​.​
 
Si vols més informació fes una ullada clicant ​al programa o no dubtis en preguntar-nos-ho enviant un correu a igualada@kidsandus.es o trucant al 93 804 08 66 / 673 571 341.

Si ja t’has decidit, ​fes clic a inscripció FunDay alumne KIDS si ja ets un alumne nostre o a inscripció FunDay alumne NO KIDS si no ho ets i emplena el formulari.
 
​T'esperem!!​


 
Equip Kids&Us Igualada.

 

 

Escola Ramon Estadella
  • Quan 27/02/2017 de 09:00 a 13:00
  • On Escola Ramon Estadella
  • Assistents Kids&Us Igualada - AMPA Ramon Estadella
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal