XERRADA. SER PARES I MARES AVUI I COM SER AVIS I ÀVIES AVUI.

Aquest cop des de  l’Associació de Famílies de Guissona us volem recomanar la propera xerrada que hem organitzat pel proper dia

11 de març a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Guissona, a les 19h.

 

  Vindrà l’Eva Bach, amb un ampli currículum i dilatada experiència professional sobretot en l’àmbit de les emocions. És Llicenciada en Ciències de l’Educació, especialista en Educació Emocional, comunicació i relacions humanes. Diplomada en Pedagogia Sistèmica i terapeuta en Constel·lacions Familiars. També imparteix formació a famílies, professorat i empreses i entre altres coses col·labora amb el diari ARA i ha escrit diversos llibres: “Sedúcete para seducir”, “Des-edúcate”, “El divorcio que no une”, “Adolescentes, qué maravilla!”, “La asertividad para gente extraordinària”, “Por amor a mi familia”, “La bellesa de sentir”.

  

Una xerrada que us recomanem especialment. Vindrà a parlar sobre com

SER PARES I MARES AVUI I COM SER AVIS I ÀVIES AVUI.

 

    Adequada per qualsevol públic que estigui vinculat o li agradi l’educació, però serà especialment  interessant per tots aquells/es que són pares i mares i avis i àvies.

   La figura dels avis i les àvies, sempre ha estat present en l’educació, però la seva forma ha anat canviant. És molt comú sentir allò de què els avis fan de pares o que si els avis s’han de dedicar a “consentir”, els pares són els que eduquen....

 

       Quin és el paper dels pares i mares avui dia? I el dels avis? Qui educa?...

 

    Totes aquestes qüestions i més,  ens les resoldrà de manera molt coherent, propera, pràctica i amorosa l’Eva Bach.

  

   Perquè el seu missatge de base serveix per a totes les famílies sigui quina sigui l’edat dels fills/es. Ens aportarà una nova mirada, el seu missatge dóna tranquil·litat, calma i esperança. Ens ajuda a acceptar les coses tal com venen i a fer-ne front de forma més positiva, amorosa i respectuosa. De ben segur que amb les seves paraules sortirem enfortits perquè com diu en un dels seus llibres “Les paraules són un bàlsam per l’ànima quan porten missatges de vida”

 

   Dir-vos també que la llibreria Issauna s’ha ofert a venir a promocionar els seus llibres, amb un llibre novetat d’aquest any: “La Bellesa de Sentir” i muntarà una petita paradeta perquè allí mateix els puguem comprar. D’aquesta manera ens el podrem endur amb una dedicatòria o algun missatge personalitzat de la pròpia autora, tot un privilegi! 

Sala de Plens
  • Què EDUCACIÓ
  • Quan 11/03/2016 de 19:00 a 20:00
  • On Sala de Plens
  • Assistents Associació de Famílies de Guissona
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal