1 de desembre. Dia Mundial de Lluita contra la Sida

El Punt d'Informació Jove de Guissona ha estat present avui a l'IES Guissona en motiu del Dia Mundial de la Sida per promocionar la prevenció de riscos entre la gent jove. De la mateixa manera i durant tota la setmana es repartirà material des del mateix espai Fassina per conscienciar a la població de la prevenció de la malaltia.

DILLUNS 01 DESEMBRE 2008

El Punt d'Informació Jove de Guissona ha estat present avui a l'IES Guissona en motiu del Dia Mundial de la Sida per promocionar la prevenció de riscos entre la gent jove.

De la mateixa manera i durant tota la setmana es repartirà material des del mateix espai Fassina per conscienciar a la població de la prevenció de la malaltia.

Cal recordar que el col·lectiu jove continua essent un dels grups de la població que més contrau el virus de la sida, principalment com a conseqüència d’haver mantingut relacions sexuals sense protecció. I és que una de les principals causes de transmissió entre la població jove és la disminució de la percepció de risc i la dificultat d’accés al preservatiu.

Durant aquest dia de reflexió mundial sobre la malaltia, el Punt d'Informació Jove destinarà els seus esforços a la promoció i defensa de l’ús del preservatiu entre la gent jove, l’únic mètode anticonceptiu que preveu la transmissió d’aquest virus.