1 D'OCTUBRE DE 2017, UNA DATA QUE PREVIURÀ SEMPRE EN LA MEMÒRIA DEL NOSTRE PAÍS

Avui, commemorem una fita històrica d’exercici democràtic i de defensa democràtica del dret d’autodeterminació dels pobles, per tal que els ciutadans poguessin decidir lliurament el seu futur.

DIJOUS 01 OCTUBRE 2020

 

 

La data de l’1 d’octubre de 2017 perviurà per sempre en la memòria col·lectiva d’aquest país. Avui, commemorem una fita històrica d’exercici democràtic i de defensa democràtica del dret d’autodeterminació dels pobles, per tal que els ciutadans poguessin decidir lliurament el seu futur.

Tres anys després, tornem a alçar la veu per dir ben alt i ben clar que la resposta és més democràcia, més justícia i més llibertat, ja que només així podrem canalitzar políticament la voluntat, sigui quina sigui, de tot un poble, que lliure i determinat, es guanya cada dia el dret a parlar, a votar, i a decidir.

 

Per tot això, recordem l’1 d’octubre i el 3 d’octubre com a dates d’especial valor social, polític, històric i democràtic. No ens aturaran: ens reafirmem en el nostre insubornable compromís pacífic i democràtic amb les urnes i, evidentment, amb el poble de Catalunya.