11 ANYS DE SOLIDARITAT EN XARXA A GUISSONA

Ja fa 11 anys que les entitats i associacions de la vila es reuneixen en un projecte conjunt - LA FESTA D'ENTITATS - una trobada d'associacions i entitats de la vila que sota el paraigües del Pla Educatiu d'Entorn i de l'Ajuntament de Guissona organitzen durant tot el matí diferents propostes lúdiques al pavelló municipal, des d'inflables, gegants, castells, demostracions de zumba, fins a ... activitats i tallers més creatius, demostracions de robòtica, un munt de propostes per viure el matí de diumenge de forma molt diferent i solidària al 100%

DIMARTS 13 DESEMBRE 2016

 

 

L'horari de la festa és de 10 del matí a les 2 del migdia, en aquest marc una trentena d'entitats organitzaran diferents activitats, algunes ja avançades a la festa, han organitzat prèviament partits de futbol 3x3, sortides en btt, caminada popular, ... la recaptació d'aquestes activitats s'ajuntarà al marcador conjunt de Guissona per la Marató.

 

Enguany, a les 11 del matí hi haurà un directe per TV3, així doncs, animem a tothom a ser matiner i a participar d'aquesta marató solidària des de primera hora del matí.

 

A la tarda, la festa es centra a l'espectacle SOLIDARITAT EN DANSA de l'Escola de Dansa Montse Esteve, l'alumnat d'aquesta escola porta la dansa al pavelló poliesportiu de Guissona omplint de música i dansa la cloenda d'aquesta jornada solidària.


L'entrada de 5€ permet l'accés a totes les activitats de la jornada i esperem que un any més sumi una de les recaptacions populars més importants de la Marató a Catalunya.

 

Tallers, demostracions, exposicions, tastets,  ...

            A l’escenari:

            10.00h Obertura de portes

10.30h  Inauguració a càrrec de l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA, entregues de premis i PILAR INAUGURAL amb els MARGENERS DE GUISSONA i cercavila amb els GEGANTERS DE GUISSONA

            11.00h ICTUS. Cada minut compta. – xerrada a la sala de reunions del pavelló a càrrec d’Ambulancat

            11.30h Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de la FEDAC GUISSONA

            12.00h  Masterclass de Zumba a càrrec de l’ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE

            12.30h Danses i cançons de Romania a càrrec de l’ASSOCIACIÓ ROMANESA DE GUISSONA

            13.00h. Zumba Kids a càrrec del GIMNÀS NOVA FORMA

13.30h. Masterclass de Zumba a càrrec del GIMNÀS NOVA FORMA

            14.00h Cloenda de les activitats de matí

 

            De 12.30 a 14.00h Vermut solidari a càrrec de LA MANDUCA

I AL PAVELLÓ PETIT  – 35 anys de Consell Local d’Esports

a les 19.30h

ESPECTACLE SOLIDARITAT EN DANSA D’ED+

 

--

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat