15 ANYS DE FESTA D’ENTITATS EN SOLIDARITAT AMB LA MARATÓ

Les propostes s’iniciaran el diumenge 12 de desembre, amb una pedalada solidària amb la Marató a càrrec del Club ciclista Guissona, i un concert al Centre Catòlic amb la participació altruista de la Coral Doll de Veus, el Cor Parroquial i l’associació Eslava.

DILLUNS 13 DESEMBRE 2021

 

Guissona donarà el tret de sortida la propera setmana. a les activitats en suport a La Marató de TV3.

Com ja és tradició, i des de fa 15 anys, Guissona emmarca totes les accions solidàries en suport a la Marató sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn. Aquest 2021 s’han acollit a aquestes propostes 34 entitats i associacions de la vila, que entre el 12 i el 19 de desembre portaran a terme accions solidàries en diferents espais de la vila.

Les propostes s’iniciaran el diumenge 12 de desembre, amb una pedalada solidària amb la Marató a càrrec del Club ciclista Guissona,  i un concert al Centre Catòlic amb la participació altruista de la Coral Doll de Veus, el Cor Parroquial i l’Associació Eslava.

Durant tota la setmana els avis i àvies de la residència vendran manualitats solidàries dins del seu espai, i als comerços locals trobarem guardioles.

El divendres 17, el CAP Guissona portarà una sessió de contes a la Biblioteca, i el dissabte 18, la Coral Doll de Veus farà ruta itinerant pels carrers de la vila.

El diumenge 19, s’iniciarà amb una caminada solidària a càrrec del Centre Excursionista Guissonenc, que donarà pas a l’activitat central de la jornada, la 15a FESTA D’ENTITATS PER LA MARATÓ DE TV3, un acte en el que serà inaugurat per l’Alcalde i pel director dels serveis territorials d’Ensenyament de la província de Lleida. Aquesta festa, que tindrà lloc al pavelló 1 d’octubre, serà dinamitzada per 25 entitats que hi portaran foodtrucks, tallers, inflables i tot tipus d’activitats des de les 10.30 del matí i fins ben entrat el migdia. Enguany caldrà presentar el certificat Covid per accedir a la festa.

La Marató clourà a Guissona amb l’acte SOLIDARITAT EN DANSA que tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre i anirà a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve.

Enguany, per participar a les activitats de la Marató, caldrà inscripció prèvia de 5€ o un abonament únic que permetrà accedir a totes les activitats (*), però caldrà registrar-se també, activitat per activitat, per garantir el control d’aforament.

La imatge de la Marató enguany ha anat a càrrec de l’alumnat de 3r d’ESO de la Fedac Guissona. El cartell, ha estat elaborat per la Laia Tena Gonzalez i la Noèlia Pla Rossell, i el programa de mà, que també serveix d’imatge de la resta de cartellera, ha estat elaborat per la Laia Ars Pujol i la Clara Goma Tous.

Guissona, 2 de desembre de 2021

 

Tota la informació i venda d'entrades aquí