152 Participants: èxit a la Marató de Donació de Sang de Guissona

Cent cinquanta-dues persones es van acostar a la Fundació Agropecuària de Guissona per donar sang durant la Marató de Donació de Sang celebrada aquest passat dissabte 3 d’octubre. D’aquestes 152 donacions, 140 es van fer efectives i la resta, 12 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang.

DIMARTS 06 OCTUBRE 2009

Cent cinquanta-dues persones es van acostar a la Fundació Agropecuària de Guissona per donar sang durant la Marató de Donació de Sang celebrada aquest passat dissabte 3 d’octubre. D’aquestes 152 donacions, 140 es van fer efectives i la resta, 12 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang.

Volem ressaltar les 25 persones que no havien donat mai sang es van iniciar en la donació en aquesta Marató.

S’ha de destacar la gran col·laboració d’entitats i empreses en les activitats que van envoltar la Marató durant tot el dia. Tant els tallers de “Fes-te bombers, policia o infermer a la Marató” (dels Bombers Voluntaris, la Policia Local de Guissona i la Creu Roja), com les actuacions de sevillanes de l’Ass. Andaluza, o la dels Margeners de Guissona... totes les actuacions varen ser un èxit. Així com el tast de pastissos on van col·laborar les associacions d’immigrants de Guissona (tots estaven boníssims), i el concurs de dibuix de la Marató. Al final de la jornada va acabar amb el sorteig d’un pernil ibèric entre els donants. També és d’agrair la tasca dels voluntaris que ens van acompanyar tot el dia i de les pastisseries i empreses que ens van donar refrigeri i premis per sortejar

Hem de destacar que aquesta campanya ha fet augmentar els baixos índex de sang existents al BST.

Serveixi aquesta nota de premsa com a comunicat del Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Guissona i l’Associació de Donants de Sang de la Segarra, la Creu Roja i la Fundació Privada Agropecuària de Guissona, per agrair i felicitar a tots els participants i col·laboradors en la jornada.