“6 dies d’agost” es presenta a Guissona

Josep Fàbrega i Selva, guanyador del I PREMI JORDI PÀMIAS presenta a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona el seu recull de poesies sota el títol “6 dies d’agost”.

DIMARTS 06 ABRIL 2010

 
El passat dissabte, 3 d’abril, Josep Fàbrega i Selva, guanyador del I PREMI JORDI PÀMIAS DE POESIA, el passat mes d’octubre, va presentar a Guissona el llibre de poesia guanyador del premi: “6 dies d’agost”
 
Aquest llibre presenta un recorregut de 6 caminades pel sender PR-C197 al poble de Calders, al Moianès. Fàbrega va convidar als assistents a l’acte a agafar el llibre i visitar la zona de Calders, coneixent i admirant així cadascun dels racons que es proposen en el recull de poemes.
 
En l’acte, Josep Fàbrega, va estar acompanyat de la regidora Angelina Infante, de l’escriptor de Calders, Lluís Cerarols, que va comentar l’obra i de Jordi Pàmias, que va manifestar la seva il·lusió de veure publicat el primer llibre del PREMI JORDI PÀMIAS.
 
Per cloure l’acte, Pàmias va fer lectura del poema “La poesia”, aquest poema, escrit per ell mateix, va ser escollit per la Institució de les Lletres Catalanes per commemorar a nivell de tot el país el dia internacional de la poesia, el passat 21 de març.
 
Aquest és el primer acte que es celebra al a sala de plens de l’Ajuntament de Guissona des de la seva remodelació i va omplir de gom a gom la sala.