“REBEM ELS ANYS AMB INFORMACIÓ SANITÀRIA”

El metge de Guissona, Ignasi Miguel Sainz, va impartir, el passat dijous, 10 de febrer, la conferència “Rebem els anys amb informació sanitària” en el marc de l’Aula d’Extensió Cultural.

DILLUNS 14 FEBRER 2011

 
El metge de Guissona, Ignasi Miguel Sainz, va impartir, el passat dijous, 10 de febrer, la conferència “Rebem els anys amb informació sanitària” en el marc de l’Aula d’Extensió Cultural.
 
Amb la sala de conferència de la Fassina plena de gom a gom, el doctor Ignasi va iniciar la seva xerrada amb la pregunta: La vellesa és una malaltia? A partir d’aquí va parlar de diferents malalties relacionades amb la vellesa, de com portar a terme hàbits saludables i també va fer uns apunts sobre el genoma humà, acabant la seva intervenció donant resposta a totes les preguntes que se li van plantejar.
 
La propera conferència de l’Aula es portarà a terme el dijous, 10 de març i anirà a càrrec del Sr. Antoni Elias Fusté, doctor en enginyeria de comunicacions, que parlarà de la creativitat, com una actitud en la recerca de solucions.