240 corredors van participar en la XV edició de la Ruta de la Lluna Plena

Cal destacar, com sempre, la bona feina feta per l’ organització i els col·laboradors, que va ser excel•lent.

DIMARTS 27 JULIOL 2010

El divendres 23 de Juliol, l’ ACLE Guissona, amb la col•laboració de BTT La Segarra i la Regidoria d’ esports de l’ Ajuntament de Guissona,  va portar a terme la XV Ruta de la lluna plena de BTT. Una ruta sota la llum de la lluna , lluna que va estar present amb un cel ben descobert.

A les 22 hores és va donar la sortida a la plaça bisbe Benlloch , amb una participació de 240 corredors. Primer va ser la sortida de la ruta atrevida, que constava de 33 Km. i a les 22 h. 10 minuts  es va donar la sortida de la ruta familiar amb una distància de 12 Km, amb l’ avituallament a Sant Guim de la Plana. És una sortida òptima per a la majoria famílies que volen passar una jornada pedalant tots junts.

L’ arribada es va fer al pavelló municipal on a la sala escolar, els corredors entregaven el seu dorsal, recollien la samarreta feta per a l’ ocasió i podien entrar a sopar.

Destacar, com sempre, la bona feina feta per l’ organització que va ser excel•lent. Agrair la col•laboració dels monitors de l’ ACLE ,  Bombers voluntaris de Guissona, la Policia Local, l’ agutzil , l’ ADF 299 ,  la Creu Roja  i els Mossos d’ Esquadra . Tots ell  van fer els controls de les carretes, l’ assistència i van donar el seu suport a la sortida.